Nnemot veeraa letinnu dabu un temperamentu mana prognoze ir taada-bukiem buus vakars uz ezeru!!:))To ko nessaus godpraatiigais kaartiigais saimnieks to nossaus malikki!:)
Ja tā ņem pavasarī redzēsim , mosh vispār buki būs jāatmet medīt uz pāris gadiem! Un ja 2/3 buku izmirs tad gan šī doma par nelimitēšanu jāmet nost, tāpat kā medības!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.02.2010. 15:23
Andri-vieglaak 10 bukus pie vietas nolikt nekaa vienu alni-un allnni nemeetaajas pa graavmalaam tos veel ir jaapameklee bet muusdienu brakariir slinki-ja nevar no massiinas nossaut nav jeegas nnemties!Un alni ar tik viegli neaiztransporteesi!!:)
Oponesu:
1. Ir nedaudz atskiriba starp 1 savienu un desmit savieniem
2. Atrast var visu, un alnis nemaz ari nav ta jamekle, pietiks ar vienu nogaztu apsi un sals kluci.
3. Taisni no logistikas viedokla ir vienkarsak viens salidzinosi lielaks cakaris ar vienu lielo, nevis desmit mazajiem
4. Tie kas ar tadam lietam nodarbojas industriali jau ir sakartojusi visu, gan diratavas (meza dira tikai idioti, jo tas ir tiesais cels uz piekersanu), gan transportu (noteiti kads medibam netipisks bulku vagis, vai mikrins, velams ar Latvenergo emblemu :)), gan piesgvienibas un protams uzpirceji!
Dainis:tagad kas ienāks mūsu pļavā vairs neaizies.
nu re tu nemāki saimniekot! ja ne man tad arī ne citam....... aizbrauksi pie lielā kaimiņa ar polšu pasēdēsi un sarunāsi: davai tu pie mūsu robežas šauj tik un tik bukus ar nemazāk kā tādiem un tādiem ragiem un tik un tik kazlēnus, un es tā pat!
Pie kaimiņa kolektīva buku šaut nebrauksi, pa muti dabūsi, bet ja svešā teritorijā tevi paņems ciet ar buku un nebūs bijušas pieteiktas medības tajās platībās, tās būs malumedības!
Nē,Artūr viss kārtībā ,es jau sen teicu ka mums iedod par maz,jo lielajam kaimiņam nāk vemiens no bukiem,bet šis tik baro,tagad kas ienāks mūsu pļavā vairs neaizies.
Andri-vieglaak 10 bukus pie vietas nolikt nekaa vienu alni-un allnni nemeetaajas pa graavmalaam tos veel ir jaapameklee bet muusdienu brakariir slinki-ja nevar no massiinas nossaut nav jeegas nnemties!Un alni ar tik viegli neaiztransporteesi!!:)
Tagad tevi var tomēr noķert, ja nav norakstītas licences, bet tu ved nošautu buku. Tad vairs nevarēs, jo vienmēr teiksi, ka tikko nošāvi to savā objektā un tik maķenīt nomaldījies no kursa mājup braucot un trāpījies otrā Latvijas galā netīšām....
Oponesu:
1. Ir nedaudz atskiriba starp 1 savienu un desmit savieniem
2. Atrast var visu, un alnis nemaz ari nav ta jamekle, pietiks ar vienu nogaztu apsi un sals kluci.
3. Taisni no logistikas viedokla ir vienkarsak viens salidzinosi lielaks cakaris ar vienu lielo, nevis desmit mazajiem
4. Tie kas ar tadam lietam nodarbojas industriali jau ir sakartojusi visu, gan diratavas (meza dira tikai idioti, jo tas ir tiesais cels uz piekersanu), gan transportu (noteiti kads medibam netipisks bulku vagis, vai mikrins, velams ar Latvenergo emblemu :)), gan piesgvienibas un protams uzpirceji!
nu re tu nemāki saimniekot! ja ne man tad arī ne citam....... aizbrauksi pie lielā kaimiņa ar polšu pasēdēsi un sarunāsi: davai tu pie mūsu robežas šauj tik un tik bukus ar nemazāk kā tādiem un tādiem ragiem un tik un tik kazlēnus, un es tā pat!