Šodien vārdadienu svin Meldra, Meldris, Melisa, rītdien - Marija, Marika, Marina
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Stirnas kā nelimitētais dzīvnieks?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 40 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 11.05.2010. 14:33

Dainis
Dainis
Pēdējo reizi manīts 2019-02-20 22:59
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Bolderāja
Medību stāžs: 1987
Aprīkojums: TOZ34E 12/70,MP153 12/76,Mannliher 30-06
Medību trofejas: 9
03.02.2010. 13:57
.
Youtube video
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
03.02.2010. 14:10
Artūr lieta laba, es to jau esmu izlasījis kādu gadu 3-4 atpakaļ, domāju nu beidzot kaut kas labosies uz labo pusi, bet diemžel laikam lai vismaz pusi pieņemtu jāpaiet gadi desmiti, kaut kādi pašvaki viņiem iet ar normālu likumu pieņemšanu, bet stulbu likumu pieņemšanai pietiek kāds 10 min, to labi parādīja pēdejā gada pieņemti jaukie likumi :(
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2026-04-25 20:36
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
03.02.2010. 14:12
Daini, labs!!! :D Bet vai tu neesi iedomajies ka dotajam personazam varetu but taisniba? !
Slēpts
03.02.2010. 14:51
Jā, cepšanās ir ne pa jokam.Taču, lai nonāktu pie pamatota risinājuma, atkārtoju jau Forumā daudzkārt pacelto tēmu: par vienotas mednieku vairākuma pārstāvošas organizācijas ( LATMU es par tādu neuzskatu ) nepieciešamību Latvijā.
Bet, kur tad Jūs gudrie esat, kad ir uzaicinājums sanākt un mēģināt atrast kopsaucējus medību lietai Latvijā? Pēdējais, kas uz to aicināja bija mans uzvārda brālis no Valmieras - Jānis Bērziņš ( liekas novembrī ), taču atsaucība bija minimāla.Jā arī man daudz kas nepatīk, taču neargumentēti babelējot Forumā neko neatrisināsim.
Un vēl: nez kāpēc šeit Forumā nebrēc neviens republikā pazīstams un cienījams kluba vadītājs? Tāpēc, ka daudzas lietas varam sakārtot paši. Tad izvirzās nākošais jautājums: ko Jūs pārstāvat? Iesaku vispirms tikt galā ar sevi, tad sakārtot kluba lietas, mēģināt vienoties ar kaimiņiem par vienādu saimniekošanu un tikai tad kliegt, ka viss ir slikti.
P.S. Par stirnām: mana kluba darbībā nekas neizmainīsies, ja stirna būs nelimitētais dzīvnieks, tajā pašā laikā es to tur neaicinu pārcelt.
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2025-09-04 23:06
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
03.02.2010. 14:56
Ka iegrāva, kā no augstiem plauktiem! Esi nu tik laipns un profila foto ieliec lai redzam, kurš te tā visus....
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
03.02.2010. 15:18
Uh,kā vārda brālis nodeva..uh...,vot tā,,,,,,sapratāt? Un tagad marš,ātri kārtot savas lietas,kamēr Bērziņ Marča nav galīgi sadusmojies!
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
03.02.2010. 15:20
Māri kāpēc nebrēc neviens republikas pazīstam vai cienījams kluba vadītājs. Interesanti bet tu kaut kur esi redzējis ka viņi kaut kur aktīvi piedalās aiztāvot kādas medību tiesības, vai likumus? Varu saderēt nonākot līdz tāma līmenim kā viņi, aizmirstās viss parastais un nepieciešamais. Ja sākt analizēt tad kādos klubos tie medās, tie medās tādos kur ne tu ne es nekad dzīvē netiksim, ja vidējā alga mēnesī nebūs vismaz 10 000 LVL. Kā saka viņiem maz interesē mazo klubu problēmas, galvenais ka pie viņiem viss ir kārtībā. Pagaidām es nezinu nevienu bagāto, vai kāda buržuju vai valsts vīru, kas aktīvi aizstāvētu tautas tiesības, lielākoties ja notiek kaut kāda aizstāvība, tad tur ir kaut kāds zemteksts, kas ir tieši vērsts viņa labā, bet nevis tautas labā.
Ļoti labi parāda pēdejo gadu pieņemtie likumi. Iznīcināt cukurražošanu, zvejniecību, tiek ļoti intensīvi iznīcināti valsts meži, u..t.t. Tā var turpināt bezgalīgi!!!
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2014-10-05 22:52
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: valmieras raj
Medību stāžs: pietiekoss
Aprīkojums: sis un tas jau ir
Suņi: taksis
04.02.2010. 03:21
edgar cik saprotu esi mednieks ar stazu tatad tas nozimee ka pagaidaam pastavosajos likumos esi medijis jaw gadiem ne taa ko?skatos esi sausmigi aizdedzies ka ktkas butu jamaina tatad tewi ktkas neapmierina??tu medii vius sos gadus ar wienadam tiesibam un likumiem kas tew tik loti nepatiik tagadejaam buku medibaam man sajuta katew kkas traucee....jo wisus sos gadus tacu mediji un sudziibu nebija??mierigi vareeji mediit? bet te paksni triis gudrie salika galwas kopaa izdomaaja ka winiem wajadzzetu taa un sitaa paswieda ideju un sakaas lenaam no wienas lietas parbraucam uz nakoso manupraat tas welk uz weel lielaaku sabruksanu nekaa ir patreiz pie tagadejaas walsts situacijas mums wajadzeetu uztureet pie dziwibas wismaz siis medibas patreiz PASTAVOSAS kuraas mes waram mediit sajuta ka wisss grib aiziet paraak talu.........un piekritu andrim kadi mes tur samnieki sawas platibaas kuras nemaz isti nav musu platibas...kaa zinaams nevienam papiram nav muziga vara un noteiksana. liidz wienam bridim ligums cauri un tu ar sawu saudzesanu sedi pie teljuka......un peteris tad tawus saaudzetos zverinjus bikiit paretinaas jo nelimiteeti tacu peteris nemaz kadreiz nebija mednieks bet winjam pieder zeme mednieki panaca ka bukus ukas sauj cik grib nokartoja eksamenus un tgd sauj tavus saudzetos...atvainojos par sauj bet peteris vistiesakajaa nozimee to dariis nu neee ja kko tik krasu grib pienemt domaaju ka ir jamaina dawdzas butiskas lietaspasreizejos likumos.pirmaa butu tiesi par ligumiem ar zemes ipasniekiem.sawadaak tas lietas nestimees kopaa....un newienmeer ir lapi buut pasam saimniekam.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2026-04-25 20:36
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
04.02.2010. 05:41
ktkas butu jamaina tatad tewi ktkas neapmierina??

Viens no ieguvumiem kas nak lidzi nelimiteta medijuma statusa pieskirsanai stirnai un cukai butu birokratisko skerslu samazinasanas. Viens no iemesliem kapec to ierosina VMD drosi vien ir tas, ka pec pedejiem isinajumiem (budzeta un personala), un pirms nakamajiem, vini nemaz nav vairs spejigi pilnvertigi izpildities vecas sistemas ietvaros. Tapec ari pasi spiez uz savu funkciju samazinasanu. Mums medniekiem ari nav jegas no sistemas ko pats uzturetajs (VMD) vairs pilnvertigi uzturet nevar. Izeja ir vai nu samesties un nofinanset viniem trukstoso dalu, vai ari pasiem lobet tadas izmainas kas butu mednieku vairakumam saprotamas, pienemamas un dzivotspejigas!!!
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-02-17 06:31
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
04.02.2010. 07:38
Vai šinī valstī, kaut kas ir noticis sabiedrības interesēs?
Tā kā meklējiet shēmas, kuram šaurajam lokam tas būs izdevīgi.
Kādi paziņas vai paziņu paziņas apgrozās ap idejas autoriem.