Kā tad, vēl jāpērk vesela čupa to plastmasas štruntu!
Slēpts
17.06.2015. 21:03
nepērc plastmasas, ir arī no metāla, tādas sarkanas ;) Citas iesējas jau nav notestēt kā tu gribi, kloķa darbību un padevi no aptveres.
patronu jau ieliek ierocī, tad kad jāšauj, nevis spēlēties iekšā ārā
Šodien visas augstākminētās izcilāju... Ja man būtu jāpērk - viennozīmīgi Vezerbijs...
Patika pat labāk par Jēgeri plastmasā... Jēgers kokā - cita lieta... Bet cena jau oh...
Bet es nopirku Haenel Jaeger 10 ar plastmassas laidi, kloķi jārauj 60 grādu leņķī, kloķim/aizslēgam 6 zobi, aptvere izņemama (metāls_plastmassa, bet laba kalitāte), stingra un laba plastmassa laidei, labi apstrādāts metāls, viss kas ir redzams ir no metāla (tērrauda), paņemot rokā un pakratot negrab :), labi un ērti atvērties tēmekļi (ja kāds tādus lieto), Recknagel Weaver-Picatiny sliede speciāli šim ierocim (nevis piemeklēta, derot arī no Rem700) maksā 54eur (kompletā ar skrūvītēm, +superlīme un uzstādāma mājas apstākļos), ļoti viegli izņemams aizslēgs (nospied podziņu un velc ārā), +vēl viena nevajadzīga fīča - nospiežot nelielu podziņu var atvērt aizslēgu uz nodrošinātas plintes un izņemt ārā patronu. Man plinte patīk. Izvēli izdariju starp Browning A-bolt, Titan 6, Howa un Wetherby.
Nevaru teikt ka kokurenti ir slikti, bet Haenels tomēr ir izgatavots Vācijā, Suhl pilsētā, viņam ir tīrasiņu Merkel stobrs, krievu forumos viņu slavē un problēmu ar viņu medniekiem nav.
patronu jau ieliek ierocī, tad kad jāšauj, nevis spēlēties iekšā ārā
Patika pat labāk par Jēgeri plastmasā... Jēgers kokā - cita lieta... Bet cena jau oh...
Nevaru teikt ka kokurenti ir slikti, bet Haenels tomēr ir izgatavots Vācijā, Suhl pilsētā, viņam ir tīrasiņu Merkel stobrs, krievu forumos viņu slavē un problēmu ar viņu medniekiem nav.
* Rossler TITAN alpha
* Browning A-BOLT 3
* HAENEL Jaeger 10