Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
15.06.2015. 14:33
Paldies!
Mēģināšu abus tūningus, gan iztīrīt un iesmērēt, gan atskrūvet uzgriezni.
Mērķis ir pietuvoties pie kg. Vēl plānāks nospiediens medībās bez liela iepriekšēja pieraduma var tikai skādēt..
Slēpts
15.06.2015. 14:37
tu tik pēc visām operācijām pārbaudi kārtīgi, padauzi, aizslēgu straujāk aizcērt utt., lai novērstu iespēju, ka izšaus pati
Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
15.06.2015. 15:28
tu tik pēc visām operācijām pārbaudi kārtīgi, padauzi, aizslēgu straujāk aizcērt utt., lai novērstu iespēju, ka izšaus pati
Sarunāts. Paldies!
Slēpts
15.06.2015. 18:05
Varbūt kāds var pateikt no kā piemeklēta atsperīte? Man arī vienīgais kas kaitina šajā ierocī ir mēlītes nospiediens.
Jāni, links uz trigeri ir OK, bet diemžēl nesūta uz LV. Pāris reižu mēģināju pierunāt...
...Jānīts grib izjokot skolotāju- rāda,spaida pildspalvu. redz' kodolņš vīr.dz., pildspalva-siev.dz. , viņi dara iekšā-ārā. sakiet ,skolotāj, kāpēc viņiem bērnu nava?. Jānīt ,Jānīt,Tev vēl jāmācās-tā skolotāja. redz' pildspalvai un kodoliņam pa vidu spirālīte,atsperīte.,:)
Jautājums varbūt neatbilstošs tēmai, bet man interesē, ja es esmu nokārtojis eksāmenu vītņstobram, cik ilgā laikā es no policijas varu dabūt ieroča iegādes atļauju un cik ilgi viņa man ir derīga? (cik dienās obligāti jāiegādājas?)
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
15.06.2015. 21:18
cik ilgā laikā es no policijas varu dabūt ieroča iegādes atļauju un cik ilgi viņa man ir derīga?
Ministru kabineta noteikumi Nr.1011
Rīgā 2011.gada 27.decembrī (prot. Nr.76 9.§)
Ieroču atļauju noteikumi, kā arī ieroču izņemšanas un iznīcināšanas kārtība http://likumi.lv/ta/id/242126-...
Iesniegumu par ieroču iegādāšanās atļauju izskata mēneša laikā. Iegādāšanās atļauja ir derīga 3 mēnešus, pēc tam par samaksu (8,54 EUR) var pagarināt vēl uz 3 mēnešiem. Ja 6 mēnešu laikā atļauju neatprečo, sāc visu no sākuma.
Mēģināšu abus tūningus, gan iztīrīt un iesmērēt, gan atskrūvet uzgriezni.
Mērķis ir pietuvoties pie kg. Vēl plānāks nospiediens medībās bez liela iepriekšēja pieraduma var tikai skādēt..
Sarunāts. Paldies!
Jāni, links uz trigeri ir OK, bet diemžēl nesūta uz LV. Pāris reižu mēģināju pierunāt...
Ministru kabineta noteikumi Nr.1011
Rīgā 2011.gada 27.decembrī (prot. Nr.76 9.§)
Ieroču atļauju noteikumi, kā arī ieroču izņemšanas un iznīcināšanas kārtība
http://likumi.lv/ta/id/242126-...
Iesniegumu par ieroču iegādāšanās atļauju izskata mēneša laikā. Iegādāšanās atļauja ir derīga 3 mēnešus, pēc tam par samaksu (8,54 EUR) var pagarināt vēl uz 3 mēnešiem. Ja 6 mēnešu laikā atļauju neatprečo, sāc visu no sākuma.