Sveiki kungi !
1.martā tiku ievietojis tēmu "Kādu ieroci pirkt ?". Ja atceraties, diskusija izvērtās diezgan plaša. 93 ieraksti :)
Teicu, ka gribu iegādāties savu pirmo spico. Ja nokārtošu šaušanas eksāmenu... Tas notika vakar pie Rēzeknes, un, ar prieku varu ziņot, ka eksāmenu noliku - 62 punkti !!!
Tagad vēlētos dzirdēt jūsu viedokļus par mazāk dzirdētu tematu - KUR (NO KĀ) pirkt, kāpēc .
Pēc jūsu daudzajiem un vispusīgajiem komentāriem esmu izlēmis - pirkšu vienu atzītu marku + labu optiku. Šis padoms izskanēja visvairāk pie nosacījuma, ka varu to atļauties. Tad nu lai arī tā iet - SAUER 202, MANNLICHER CLASSIC, MERKEL KR1, Heym SR30 - kaut ko no šiem...
Ko varat teikt par ieroču pārdevējiem ? Interesē viss - atsaucība, kompetence, pieejamajais serviss, utt.
Lai laba diskusija :)
Apsveicu! Sauer + Zeiss pirku Strelnieka uz Lachplesa ielas - patika, ka saimnieks visu izradija, pastastija, pieshava, iedeva ari atlaidi, utt. Vienkarsi patika gan pardevejs gan attieksme!
Neko labu nepateiksu ne par Zommeru ne ari par Stabu ielas veikalu....
Es savu Braunu iegādājos Talsos. Patika tur servis un arī laipna apkalpošana. Arī optiku (Docter) pirku tur neskatoties ka izbraukāju pusi veikalus Latvijā . Uzlika optiku uz karabīnes 10 dienu laikā.
Es pāris gadus atpakaļ, cītīgi liekot kopā visus plusus un mīnusus, izšķīros par Talsiem. Aigars R. parādīja, izstāstīja, piešāva... nenožēloju ne mirkli. Visu izdarīja tajā pat dienā.
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
06.03.2008. 19:06
Sauer jāpērk Rīgā, Lāčplēša ielā Strēlnieks A, pēc CZ un Browning jābrauc uz Talsiem pie Jaunbērziņa, ZOLI apskatāmi Rīgā, Tērbatas ielā, Merkel vislabāk pirkt Jēkabpilī pie Bināta k-ga, Tikka jānoriskē nopirkt Jelgavā - visa Latvija Tev pie kājām :)
Ja vajag, man ir visu minēto bodīšu īpašnieku telefona numuri...
Ne spalvas!
1.martā tiku ievietojis tēmu "Kādu ieroci pirkt ?". Ja atceraties, diskusija izvērtās diezgan plaša. 93 ieraksti :)
Teicu, ka gribu iegādāties savu pirmo spico. Ja nokārtošu šaušanas eksāmenu... Tas notika vakar pie Rēzeknes, un, ar prieku varu ziņot, ka eksāmenu noliku - 62 punkti !!!
Tagad vēlētos dzirdēt jūsu viedokļus par mazāk dzirdētu tematu - KUR (NO KĀ) pirkt, kāpēc .
Pēc jūsu daudzajiem un vispusīgajiem komentāriem esmu izlēmis - pirkšu vienu atzītu marku + labu optiku. Šis padoms izskanēja visvairāk pie nosacījuma, ka varu to atļauties. Tad nu lai arī tā iet - SAUER 202, MANNLICHER CLASSIC, MERKEL KR1, Heym SR30 - kaut ko no šiem...
Ko varat teikt par ieroču pārdevējiem ? Interesē viss - atsaucība, kompetence, pieejamajais serviss, utt.
Lai laba diskusija :)
p.s. šauj garām!!!
Varbūt kādam ir pēdējie ieteikumi.
Neko labu nepateiksu ne par Zommeru ne ari par Stabu ielas veikalu....
Ja vajag, man ir visu minēto bodīšu īpašnieku telefona numuri...
Ne spalvas!