Ieroča iegāde latvieša gaumē. :)
Recepte sekojoša:
1) vajaga nopeilēt, kuram čomam laba plinte;
2) vēlams šmējo ik pa brītiņam aicināt ciemos, iedzirdīt un finālā (ar nožēlu) paziņot, ka ar naktsmājām nekā nesanāk;
3) gaidīt - veiksme nav bezgalīga;
4) izteikt līdzjūtību par negadījumu un aiz vainas apziņas nopirkt viņa plinti par puscenu. :D
Ingridienti:
čoms ar plinti - 1 gab.
šņabis - 1 kaste;
ceļu policisti - 2 gab.
sirdsapziņas trūkums - pēc garšas :)
Vislabak patika attieksme un cik esmu runaajies Stabu iela, Vefa un A-Strelnieks (jaukta seciba). Zommers arii ok - vechuks centas izradit accutrigger Savagam un godigs par municiju kapec uz doto bridi tik maz ;)
Mārtiņam.
Varu rekomendēt - aizbrauc nākamnedēl uz Vāciju, uz IWA izstādi no 14-17. marta, - nenožēlosi.
Tur gan ir tikai ar ielūgumiem, bet ja kas - zvani Blasera (Saldus Mažezers) Arnim - viņam ir viens vai divi lieki ielūgumi (Gunāra vai Andra).
Tur nudien sapratīsi ko patiešām gribi. Pēc tam Lijā varēsi bez rozēm cietā balsī stāstīt, kādu Sako Tev vajag un kāpēc... :)
Ja Tu uztraucies par izmaksēm - plinti jau katru dienu nepērc, šajā lietā ir vērts investēt, lai pēc tam sirds aiz laimes dzied katru reizi, kad savu "rori" no kastes izvelc...
Man tas ātri notiek... Lēmums... Vai nu Sauer vai Mannlicher. Šobrīd HIKS proekšā... Dēļ pozitīvas attieksmes :) Bet, ar Libera kungu pers. vēl neesmu runājis :)
Nebrauc uz to izstādi - nožēlosi! :) Pusgadu pēc tam nevarēsi pagulēt no redzētā! Personīgi man, jau no pastaigas pa vidēju medniekveikalu ir miers laupīts un ģim.budžets pārplānots trim gadiem uz priekšu. :D
Laiakm nebraukšu gan... Kaut gan, ir pa ceļam... Lēmums jau tikpat kā pieņemts... Un, laikam jāturas tālāk no šī forruma. Citādi, tikai nelabvēļos var iedzīvoties, kā izskatās :(((
Iesaistoties bija laba doma - būs ar ko aprunāties, pakonsultēties... Tomēr, izskatās - " ja neesi mans draugs, būsi mans ienaidnieks" .... Slikti :( Es biju domājis, ka mednieki ir ļoti solidāri, neskatoties uz to, kāda kuram plinte, un, ar kādu auto kurš brauc...
Recepte sekojoša:
1) vajaga nopeilēt, kuram čomam laba plinte;
2) vēlams šmējo ik pa brītiņam aicināt ciemos, iedzirdīt un finālā (ar nožēlu) paziņot, ka ar naktsmājām nekā nesanāk;
3) gaidīt - veiksme nav bezgalīga;
4) izteikt līdzjūtību par negadījumu un aiz vainas apziņas nopirkt viņa plinti par puscenu. :D
Ingridienti:
čoms ar plinti - 1 gab.
šņabis - 1 kaste;
ceļu policisti - 2 gab.
sirdsapziņas trūkums - pēc garšas :)
Varu rekomendēt - aizbrauc nākamnedēl uz Vāciju, uz IWA izstādi no 14-17. marta, - nenožēlosi.
Tur gan ir tikai ar ielūgumiem, bet ja kas - zvani Blasera (Saldus Mažezers) Arnim - viņam ir viens vai divi lieki ielūgumi (Gunāra vai Andra).
Tur nudien sapratīsi ko patiešām gribi. Pēc tam Lijā varēsi bez rozēm cietā balsī stāstīt, kādu Sako Tev vajag un kāpēc... :)
Ja Tu uztraucies par izmaksēm - plinti jau katru dienu nepērc, šajā lietā ir vērts investēt, lai pēc tam sirds aiz laimes dzied katru reizi, kad savu "rori" no kastes izvelc...
Iesaistoties bija laba doma - būs ar ko aprunāties, pakonsultēties... Tomēr, izskatās - " ja neesi mans draugs, būsi mans ienaidnieks" .... Slikti :( Es biju domājis, ka mednieki ir ļoti solidāri, neskatoties uz to, kāda kuram plinte, un, ar kādu auto kurš brauc...
Viss notiek!