Par to lāci, lai nebūtu kā tajā aņukā tu esi mednieks vai dipadu dapadnieks :D :D :D
Sandi ir tādi guļammaisi kas savā starpā iespējams savienot un hopā pat pietiks viets trijatā :) Labi ir militārie, tur kaut vai 10 kopā vas savienot :) Un tad var sildīties uz nebēdu :)
Bet ja par tēmu, tad es ģerbju siltos Krievu ražojuma ziemas copes zābakus, apģērbos silti, un līdzi paņemu veco dubļonku no aittādas. aizej uz torni, apsēdies, uzsedz uz pleciem to un sēdi kaut vai diennakti, pašam silti un arī kājas piesedz :) LAba lieta, vienīgi tas ka nedaudz pasmaga. Toties sēdēt vari kaut suttkas :)
Viss jau ir jauki,bet pastāstiet Jūs maratonisti man nesaprašam,cikos jāsāk sēdēt tornī uz gaidi lai būtu jēga sēdēt 4 , 5 , 8 ! stundas. Es ilgāk par 3 st. nesēžu,parasti līdz 2-ām,jo ,ja nebija tad arī nebūs,ar ļoti ļoti retiem izņēmumiem.Mežā cenšos ierasties aptuveni pusstundu pirms laika,kad zvēri sāk kustēt nu un tad sāc vērot visus pēc kārtas,kas nāk ciemos,gadās ka pierunāju kādu " nākt" līdz.Bet kustēt zvēri sāk dažādos laikos,tas no daudz kā atkarīgs.
Sandi ir tādi guļammaisi kas savā starpā iespējams savienot un hopā pat pietiks viets trijatā :) Labi ir militārie, tur kaut vai 10 kopā vas savienot :) Un tad var sildīties uz nebēdu :)
Bet ja par tēmu, tad es ģerbju siltos Krievu ražojuma ziemas copes zābakus, apģērbos silti, un līdzi paņemu veco dubļonku no aittādas. aizej uz torni, apsēdies, uzsedz uz pleciem to un sēdi kaut vai diennakti, pašam silti un arī kājas piesedz :) LAba lieta, vienīgi tas ka nedaudz pasmaga. Toties sēdēt vari kaut suttkas :)