Apēst viena lieta, vēlāk gribētos redzēt tavu sejas izteiksmi kad uz toletes poda sēdēsi, vot tas būtu cirks. Vēl labākam efektam derētu apēst pa virsu atstarotājam kādus 10 mazos asos pipariņus, efekta uzlabošainai :D :D :D
8.2. personas, kurām apmācība pirmās palīdzības sniegšanā nepieciešama saskaņā ar
normatīvajiem aktiem (piemēram, mednieki, dzelzceļa darbinieki, transportlīdzekļu vadītāji, ieroču
glabātāji un nēsātāji). Šīs personas apmāca sniegt pirmo palīdzību saskaņā ar pirmās palīdzības
mācību programmām (6.pielikums). Pēc attiecīgā mācību kursa noklausīšanās minētās personas
saņem apliecību par pirmās palīdzības sniegšanas mācību kursa noklausīšanos (sarkanā krāsā)
(8.pielikums). Apliecība ir derīga piecus gadus;
P.S.Pārkopēts no J.Šmits.
traks var palikt. tad man ar jautajums tads. visi taču esam šoferi un sanak ta kad man beidzas tas apliecibas deriguma termiņš esnevaru sniekt cilvekam palidzibu ar ja viņš ir nonacis nelaimē? :D ta tam vaidzetu but
Ar termiņu vai bez. Kaut kādu laiku atpakaļ tika pieņemts likums, ka pirmās palīdzības apliecības ir spēkā 5 gadus no izdošanas brīža. Tā kā, ja ir pagājuši 5 gadi - nāksies vien iet pa jaunam neskatoties uz norādīto derīguma termiņu.
tikko ari biju spiests iziet samariesus,kaut gan aplieciba jau bija un vel bez termina,bet policija man paskaidroja,ka esot izdoti kautkadi MK noteikumi,kuri nosaka apliecibas deriguma terminu uz 5gadiem.un vel man liekas ka daudz kas atkarigs no ta inspektora,kurs sez attieciga iecirkni.Mans ieteikums aiziet un noskaidrot,pirms iet uz kursiem.
Pizd..., vo birokrātija, visi tik un plēš un plēš to naudu!!!! Kāda starpība vecā vai jaunā, starpības nekādas, vienalga to pašu veco dziemsu dziedās, tikai atkal naudu nolēsīs ne parko un viss. Atkal kaut kas lobē kaut kā intereses.
Ko tajos kursos iemācīs kā savādāk veikt māsklīgo elpināšanu vai sirds masāžu, ja tikai uz reālā cilvēka parāsīs kā veikt tiešo sirds masāžu!!!
Pašam ar vajadzēs visus dokumentus kārtot par jaunu jo tuvojas tehniskā ieročiem, paskaitīju prāva summiņa izlidos uz visu šo prieku, kā arī būs ko paskraidīt!!!!
Tiko man brālis saskārās ar šo problēmu.Lieta tāda ja cilvēks jau ir mednieks un grib kādu papildus stobru tad viņam vēl ir derīga vecā pirmā palīdzība kur nav termiņa. Man brālis pirms gada bij nolicis tiesības un sogad lika mednieku.Policija paskaidroja kad esot jauns likums ja pirmo reizi kārto ieroča atļauju tad sobrīd visiem jaunajiem vajagot jauno Medicinisko apliecibu kurā ir ierakstīts derīguma termiņš. Tas nozīmē kad Tevno jauna ir jaapmeklē pirmās palidzibas kursi.
Pareiz vien ir Edgar!
ja nav rakstiits datums,taatad taa ir beztermiņa,bet kuām ir datums,tad nekaa!
agraak nerakstiija deriiguma terminju,nesen tik saaka rakstiit!!!
normatīvajiem aktiem (piemēram, mednieki, dzelzceļa darbinieki, transportlīdzekļu vadītāji, ieroču
glabātāji un nēsātāji). Šīs personas apmāca sniegt pirmo palīdzību saskaņā ar pirmās palīdzības
mācību programmām (6.pielikums). Pēc attiecīgā mācību kursa noklausīšanās minētās personas
saņem apliecību par pirmās palīdzības sniegšanas mācību kursa noklausīšanos (sarkanā krāsā)
(8.pielikums). Apliecība ir derīga piecus gadus;
P.S.Pārkopēts no J.Šmits.
Ko tajos kursos iemācīs kā savādāk veikt māsklīgo elpināšanu vai sirds masāžu, ja tikai uz reālā cilvēka parāsīs kā veikt tiešo sirds masāžu!!!
Pašam ar vajadzēs visus dokumentus kārtot par jaunu jo tuvojas tehniskā ieročiem, paskaitīju prāva summiņa izlidos uz visu šo prieku, kā arī būs ko paskraidīt!!!!
ja nav rakstiits datums,taatad taa ir beztermiņa,bet kuām ir datums,tad nekaa!
agraak nerakstiija deriiguma terminju,nesen tik saaka rakstiit!!!