Šodien vārdadienu svin Raita, Jogita, Evija, rītdien - Baiba, Barba, Barbara
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Apsveicu ar 23 februāri!!!!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 35 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 18.03.2018. 11:32
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Edgars Kecs
Edgars Kecs
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
23.02.2010. 12:28
Apsveicu visus kolēģus ar 23 februāra, tēvijas aizsardzības dienu.
Apsveicu visus kas ir dienējuši, nav svarīgi PSRS laikos vai brīvajā Latvija, vai arī kas ir saistīts ar dienestu!!!
Zemāk pievienotā bilde ir tapusi vienā no Krievijas bērnudārziem, kur jaunā paaudze saviem tēviem 23 februāri sagatavoja no plastilīna dāvanas, plastilīna lielgabalus. Vecāki bija patīkami šoķēti :)
Edgars Kecs
Juris Dobenbergs
Juris Dobenbergs
Pēdējo reizi manīts 2020-05-19 12:46
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: no 1980g.
Suņi: drathars
Medību trofejas: 24
23.02.2010. 13:26
Paldies Edgar par apsveikumu,bet plastilina davaninas gan labas!
Arnis Puksts
Arnis Puksts
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
23.02.2010. 14:12
Nezinu gan, vai latviešiem 23.februāri vajadzētu kaut kā īpaši atcerēties - vai par mūsu "tēviju" tiešām uzskatam varenplašo ļaunuma impēriju, kuras agonija joprojām nerimst?
Ļaunuma impērijas nodarījumi latviešu tautai nav kompensējami ar kāda indivīda romantiskajām jaunības atmiņām, nedz arī ar dažādiem "prikoliem"...tādēļ es tomēr aicinu vismaz publiski ar apsveikumiem nemētāties...protams, mums ir brīva valsts un katrs dara kā grib. Taču - atcerēsimies, cik daudz latviešu genofonda ļaunuma impērija ir aizlaidusi nebūtībā...
Lai cik pretrunīgs datums ir 16.marts, bet - tas vismaz ir radies par godu tiem tautiešiem, kas stājās pretī ļaunuma impērijai.
PS. figūriņas gan interesantas - nezinu kā Krievijā, bet mūsu vājprātīgie šeit noteikti saskatītu seksuālu vardarbību pret bērniem...
Viesturs Mednis
Viesturs Mednis
Pēdējo reizi manīts 2016-04-30 19:02
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: 27
Aprīkojums: Tikka
Suņi: dvorterjērs
Medību trofejas: 2
23.02.2010. 14:31
Vakar ,Arni,Tautas balsī{ir tāds raidījums}dzirdēju ,ka 11000 Latvijas ģimenēm trūkst pārtikas,nav iespēju normāli pabarot bērnus.Ar ko tad atšķiras oranžā, pēdējos gadus pie varas esošā ,impērija?
Piedodiet, ka ne pa tēmu,bet tie pārāk pareizie sāk piegriezties.
Edgars Kecs
Edgars Kecs
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
23.02.2010. 14:36
Tāpēc Viestur es neņemu galvā tādus tekstus, jo zināju ka tā būs, vienkārši svinu un viss, vakarā salasīsimies veči vienā kompānijā no 27 gadiem līdz 70 gadiem un riktīgi atzīmēsim šo dienu :)
Man jau pie vienas vietas kas toreiz notika, jo laiku atgriezt atpakaļ nevar. Jādzīvo ar šodienu, nākotni un jācenšas lai vairāk tāda nekad nenotiktu!!!
Un piekrītu Viesturam, tagad vēl jāpastrīdas vai mūsu jaukā neatkarība nenodarbojas ar to pašu genocīdu, tikai savādā formātā!!!
Tā pat kā svinējām 8 martu tā svinēsim, jo visā pasaulē to ar svin!!!
Vēlreiz kā es saku savā valodā apsveicu tos kas ir dienējuši!!! :)
Aivars Mirkšs
Aivars Mirkšs
Pēdējo reizi manīts 2013-03-30 13:44
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Rīgas rajons
Medību stāžs: Nenoteikts
Aprīkojums: Canon EOS 400D
Medību trofejas: 7
23.02.2010. 16:29
Es par atcerēšanos. Nevaru teikt, ka svinu, bet atmiņas par savu dienestu labas. Un nedomāju, ka to var izslēgt vai aizmirst. Man vēl nesen sieva 23.februārī no rīta pie gultas pienesa graņjonkā 100 gr šņabi, siļķes gabaliņu un rupjmaizi. Un to visu uzklāja uz vecas avīzes. Forši! Kāpēc lai izvairītos no tā kas bijis? Mēs dienējām, un bijām lepni par to! Priekā!
Janis Strupausis
Janis Strupausis
Pēdējo reizi manīts 2023-08-01 13:22
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: Pie Mednieku ugunskura
Atrašanās vieta: Salaspils
Aprīkojums: Tikka M695 30/06, Toz 34 E
Suņi: Dvorterjers, spalvainos ņem!
Medību trofejas: 11
23.02.2010. 16:48
Isti nesapratu par ko Arnis tur runaa...! Es sodien sanemu diezgan daudz apsveikumus, tomer patikami, ka ari viriem ir diena ko atzimet...! Vakar viena meica teica ka no vinas pazinam ir tikai divi kuri ir dienejusi un viens no tiem es.......!!!
Viesturs Mednis
Viesturs Mednis
Pēdējo reizi manīts 2016-04-30 19:02
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: 27
Aprīkojums: Tikka
Suņi: dvorterjērs
Medību trofejas: 2
23.02.2010. 18:05
Ko darīt ja tīģeris uzbrūk sievasmātei? Neko,pats uzbruka,pats lai tad arī aizstāvas.