Apsveicu visus kolēģus ar 23 februāra, tēvijas aizsardzības dienu. Apsveicu visus kas ir dienējuši, nav svarīgi PSRS laikos vai brīvajā Latvija, vai arī kas ir saistīts ar dienestu!!! Zemāk pievienotā bilde ir tapusi vienā no Krievijas bērnudārziem, kur jaunā paaudze saviem tēviem 23 februāri sagatavoja no plastilīna dāvanas, plastilīna lielgabalus. Vecāki bija patīkami šoķēti :)
Nezinu gan, vai latviešiem 23.februāri vajadzētu kaut kā īpaši atcerēties - vai par mūsu "tēviju" tiešām uzskatam varenplašo ļaunuma impēriju, kuras agonija joprojām nerimst? Ļaunuma impērijas nodarījumi latviešu tautai nav kompensējami ar kāda indivīda romantiskajām jaunības atmiņām, nedz arī ar dažādiem "prikoliem"...tādēļ es tomēr aicinu vismaz publiski ar apsveikumiem nemētāties...protams, mums ir brīva valsts un katrs dara kā grib. Taču - atcerēsimies, cik daudz latviešu genofonda ļaunuma impērija ir aizlaidusi nebūtībā... Lai cik pretrunīgs datums ir 16.marts, bet - tas vismaz ir radies par godu tiem tautiešiem, kas stājās pretī ļaunuma impērijai. PS. figūriņas gan interesantas - nezinu kā Krievijā, bet mūsu vājprātīgie šeit noteikti saskatītu seksuālu vardarbību pret bērniem...
Vakar ,Arni,Tautas balsī{ir tāds raidījums}dzirdēju ,ka 11000 Latvijas ģimenēm trūkst pārtikas,nav iespēju normāli pabarot bērnus.Ar ko tad atšķiras oranžā, pēdējos gadus pie varas esošā ,impērija? Piedodiet, ka ne pa tēmu,bet tie pārāk pareizie sāk piegriezties.
Tāpēc Viestur es neņemu galvā tādus tekstus, jo zināju ka tā būs, vienkārši svinu un viss, vakarā salasīsimies veči vienā kompānijā no 27 gadiem līdz 70 gadiem un riktīgi atzīmēsim šo dienu :) Man jau pie vienas vietas kas toreiz notika, jo laiku atgriezt atpakaļ nevar. Jādzīvo ar šodienu, nākotni un jācenšas lai vairāk tāda nekad nenotiktu!!! Un piekrītu Viesturam, tagad vēl jāpastrīdas vai mūsu jaukā neatkarība nenodarbojas ar to pašu genocīdu, tikai savādā formātā!!! Tā pat kā svinējām 8 martu tā svinēsim, jo visā pasaulē to ar svin!!! Vēlreiz kā es saku savā valodā apsveicu tos kas ir dienējuši!!! :)
Es par atcerēšanos. Nevaru teikt, ka svinu, bet atmiņas par savu dienestu labas. Un nedomāju, ka to var izslēgt vai aizmirst. Man vēl nesen sieva 23.februārī no rīta pie gultas pienesa graņjonkā 100 gr šņabi, siļķes gabaliņu un rupjmaizi. Un to visu uzklāja uz vecas avīzes. Forši! Kāpēc lai izvairītos no tā kas bijis? Mēs dienējām, un bijām lepni par to! Priekā!
Isti nesapratu par ko Arnis tur runaa...! Es sodien sanemu diezgan daudz apsveikumus, tomer patikami, ka ari viriem ir diena ko atzimet...! Vakar viena meica teica ka no vinas pazinam ir tikai divi kuri ir dienejusi un viens no tiem es.......!!!
Apsveicu visus kas ir dienējuši, nav svarīgi PSRS laikos vai brīvajā Latvija, vai arī kas ir saistīts ar dienestu!!!
Zemāk pievienotā bilde ir tapusi vienā no Krievijas bērnudārziem, kur jaunā paaudze saviem tēviem 23 februāri sagatavoja no plastilīna dāvanas, plastilīna lielgabalus. Vecāki bija patīkami šoķēti :)
Ļaunuma impērijas nodarījumi latviešu tautai nav kompensējami ar kāda indivīda romantiskajām jaunības atmiņām, nedz arī ar dažādiem "prikoliem"...tādēļ es tomēr aicinu vismaz publiski ar apsveikumiem nemētāties...protams, mums ir brīva valsts un katrs dara kā grib. Taču - atcerēsimies, cik daudz latviešu genofonda ļaunuma impērija ir aizlaidusi nebūtībā...
Lai cik pretrunīgs datums ir 16.marts, bet - tas vismaz ir radies par godu tiem tautiešiem, kas stājās pretī ļaunuma impērijai.
PS. figūriņas gan interesantas - nezinu kā Krievijā, bet mūsu vājprātīgie šeit noteikti saskatītu seksuālu vardarbību pret bērniem...
Piedodiet, ka ne pa tēmu,bet tie pārāk pareizie sāk piegriezties.
Man jau pie vienas vietas kas toreiz notika, jo laiku atgriezt atpakaļ nevar. Jādzīvo ar šodienu, nākotni un jācenšas lai vairāk tāda nekad nenotiktu!!!
Un piekrītu Viesturam, tagad vēl jāpastrīdas vai mūsu jaukā neatkarība nenodarbojas ar to pašu genocīdu, tikai savādā formātā!!!
Tā pat kā svinējām 8 martu tā svinēsim, jo visā pasaulē to ar svin!!!
Vēlreiz kā es saku savā valodā apsveicu tos kas ir dienējuši!!! :)