BIJU ARI VAKAR AIZLAIDIS PASEDĒT KLUSUMS bet skaisti jau meza gan ira putnini civina slokas velk .ir ari vets tapat aizlaist izvedinat galvu no darba nedelas:):)
Bebri tagad parādās pēc septiņiem,ja apmācies praktiski mana tikai ūdens vilni,vienīgi pērnie bebrēni parādās kaut cik ar gaismu,tad tos ar var klapēt.Vai kādam ir pieredz šaut bebrus ar lukturi?
Man ir Vācu medību terjers.. Bet nu jau ir četrus gadus vecs un sācis slinkot! Bet tā jau strādā ļoti labi.. Visvairāk esam nosituši 7 bebrus vienā reizē.. Tad dažas reizes pa sešiem, pieciem vienā dienā..
Labu suni ir ļoti grūti izaudzināt, kas iet alās.. It sevišķiproblemātiski ar Vācu medību terjeru, kurš ir ļoti spītīgs, iedomīgs un reizē nepaklausīgs suns.. Pats uz savu galvu.. ..
Kaadu laiku atpakalj, izdevaas nojaukt dambi, ar laapstinju atrakt alu(zheel, bet laba sunja nav), un bebrs nomediits. Pagaaja labs laicinjsh un tajaa graavii neviens jauns grauzums, kaa arii dambi neviens neceela atpakalj, bet tad laikam shamie izdomaaja iegriest taa pa nopietnam un nedeeljas laikaa noraveeja gandriiz visus kokus ap dambi. Dambi uzraava divreiz lielaaku, tagad tikai jaalaizh paseedeet. :):):)
Es a šodien ar bračku vienu piebeidzām! Maita aizmūrējis trubu zem tilta.. ūdeni praktiski nav iespējams nolaist.. Bet man jau patīk viņus klapēt.. Vismaz interesanti!
Kaadas paaris nedeelas braukaaju,jaucu dambjus,peetiiju vai ir kaada aktivitaate.Domaaju-jaamet miers,jo nebija ,ne svaigu grauzumu,ne centienu atjaunot nojauktos dambjus.Shovakar piekeeru vienu "inzhenieri" veicot neatlautus buuvdarbus Uzhavaa,apmeeram kg.25-30.Pacietiibu draugi!un shaujiet garaam.
Un ja tiešām pienāktu laiki,ka kaut kādi pierādījuni uz mežniecību būtu jāved,gibētos gan Mārtiņ redzēt,cik tālu Tevi tur pasūtītu,ar visām ne pirmā svaiguma astēm! :D
Labu suni ir ļoti grūti izaudzināt, kas iet alās.. It sevišķiproblemātiski ar Vācu medību terjeru, kurš ir ļoti spītīgs, iedomīgs un reizē nepaklausīgs suns.. Pats uz savu galvu.. ..