Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medniekus parstavosa organizacija

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 27 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 22.01.2013. 13:42

Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2024-03-29 20:31
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
07.04.2009. 11:33
Smieklīgi jau skan, bet es nezinu, kas jāpiedāvā, talab jau te muldos, lai izzinātu, ko ir gatavi piedāvāt un, kur tas rezons viņu veidot??? Un gūtu pārliecību, ka, ja kas tiks izveidots, tas dos vēlamo rezultātu. Jo ar skaidro saprātu domājot, nekas no gaisa nekritīs un lētāks nepaliks.
- vienreiz sakārtotu jautājumu par postījumiem, ar zemes īpašniekiem; (bebri, cūkas, briešu postījumi)
- arī tā muļķīgā apmedīšanas līgumu slēgšana;
- te jau vairākas programmas un stratēģijas bija aprunātas, un nesaskatīju viņās neko sliktu - patīkamas, bet ja to visu tikai sakrāmē uz ierindas kolektīva maķeli, nu tad kam mums viss tas, jo jau tagad daudzas lietas ir kolektīvos savstarpēji atrunātas - piem, robežas, nav ne vainas (vismaz mūms ar apkārtējiem), arī ievainota dzīvnieka izsekošana, vai sunīša pieturēšana ja nomaldās.
- te jau var ieiet galīgā purvā, var saukt debesu mannas un reāli zinot, ka tādas nepiedāvās.
Mans viedokli ir un paliek, piespiest par to jau esošo naudu, to, kas jau ir strādāt mūsu lābā, vairāk. Citādi, kā politikā tas man nepatik to es negribu, tas traucē, mums būs sava ar savu karodziņu. Un te pat skatos kādi 20 vīri runājamies, bet palasās gan jau visi kas ielogojušies. Znachit netic, pēc būtības un arī negrib iebilst!
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-05-15 15:31
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Blaser R93
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 6
07.04.2009. 11:40
Šai organizācijai ir jāpiedāvā sakārtot jautājumus saistībā ar medību platībām, līgumiem, maksājumiem. Jāveido labvēlīgi apstāķļi kavalitatīvai medību saimiecībai. (jaizskauž nenošašu es nošaus kaimiņš)
Jāpārstāv mednieku intereses saistībā ar dažādiem dabas liegumiem. utt
Raimonds
Raimonds
07.04.2009. 11:47
Ar piedāvāšanu nepietiks, nāksies to visu kaut kādā griezumā un termiņā veikt, un ja neizdara tad arī sveiki, lai ir atbildības sajūta par kļūdām! Lai nebūtu atrunas - man nesanāca!
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-05-15 15:31
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Blaser R93
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 6
07.04.2009. 12:05
Andrim Zariņam?
Ar ko atšķiras mednieks no medību kluba, saistībā ar mednieku organizācijā. Jo ja mednieki paši nespēj sakārtot savu kluba iekšieni neviena organizācija nepalīdzēs. Man domāt mednieku klubs in mednieks kā juridiska persona un viss.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
07.04.2009. 12:10
Taisniba pa lielam Tev bus. Bet ari atseviskos gadijumos domaju var but atskiriba. Piemeram palidziba projektu rakstisana vairak intereses klubu neka atsevisku mednieku. Bet atlaides sautuve mednieku nevis klubu:)))))))))
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2022-10-02 15:19
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Olaine - Jelgava - Saldus rajons
Medību stāžs: no 1998 (93). gada
Medību trofejas: 9
07.04.2009. 13:10
Raimonds Runts, 06.04.2009. 23:01
Jāni, viss feini un jauki, bet par kādu piķi to visu mēs veidosim??? Kas to finanses???

Medniekus pārstāvošai organizācijai finansējumam jānāk no Medību saimniecības attīstības fonda (MSAF), turklāt, tajā sākot no šī gada apgrozīsies ievērojami naudas līdzekļi, jo valsts nodeva par sezonas karti palielinājusies vairāk kā 3 reizes.
Jācer, ka visi par mednieka sezonas kartēm valsts kasē iemaksātie līdzekļi tiks novirzīti MSAF un tālāk netiešā veidā nonāks atpakaļ pie medniekiem, tas ir, medību saimniecībā.
Tāds interesants fakts, ka šogad MSAF neizmantota palika ievērojama naudas summa, jo nebija projektu, kurus atbalstīt (tādi vienkārši netika pieteikti), tik interesanti kādiem mērķiem šī nauda tiks novirzīta ?!?
Ja pieņemam, ka nākošgad uz MSAF finansējumu būs pieteikušies projekti par aptuveni tādu pašu naudas summu kā šogad, tad interesants ir jautājums, kādiem mērķiem un kā tiks izmantoti, vairāk kā 3 reizes lielāki naudas līdzekļi, kas ieplūdīs MSAF, pie nosacījuma, ja no valsts tie arī pilnā apmērā tur nonāks.
Kolēģi atcerēsimies, ka tā ir mūsu visu nauda, un PATREIZ NAV SKAIDRU MĒRĶU, KUR UN KĀ TĀ TIKS IZMANTOTA !?!
Raimonds
Raimonds
07.04.2009. 13:20
Nu bet redz ja jau Jums ir par to informācija... tad aiziet sekojat, pieskatat, kas un kā, mēs no no provincēm neko par tādām lietām nezinām.
Teikums :
finansējumam jānāk no Medību saimniecības attīstības fonda (MSAF)
, bet vai nāks, vai REĀLI ir iespējas to apgūt.... Vai maz ļausss...
Tikai saņēmu sezonas karti, nu viņa jau pat vairs 1Ls cienīgā izskatā nav, kur nu 10Ls, točh stulbums, būtu vismaz ko vairāk par zaļo zimodziņu sariktējuši. Nav dokumenta cienīgs papīrs.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2022-10-02 15:19
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Olaine - Jelgava - Saldus rajons
Medību stāžs: no 1998 (93). gada
Medību trofejas: 9
07.04.2009. 13:26
Raimonds Runts, Šodien, 13:20
Teikums :
finansējumam jānāk no Medību saimniecības attīstības fonda (MSAF)

, bet vai nāks, vai REĀLI ir iespējas to apgūt.... Vai maz ļausss...

Tā ir mūsu (mednieku) nauda, kurai netiešā veidā, bet jānonāk atpakaļ medību saimniecībā !!!
Raimonds
Raimonds
07.04.2009. 13:45
Nu jānonāk, es saprotu bet kā viņa nonāk, mošk es stulbs, bet nejūtu viņas atnākšanu???
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-03-11 14:04
Atrašanās vieta: Jūrmala
Medību stāžs: no 2002 gada.
Aprīkojums: TOZ-34P 12, Browning Eurobolt 3006
Medību trofejas: 19
07.04.2009. 13:49
Par valstisku fondu finansēm mierīgi varat aizmirst, no turienes būs atbilde, ka šādiem mērķiem šī naudz nav paredzēta un vispār mums jau ir viena organizācija. Neaizmirstiet ka šie fondi un patreiz vienīgā organizācija ir visai cieši saistīti. Vienīgā iespēja piesaistīt finanses ir caur kādu klubu kuram ir iespējas pieņemt ziedojumus no firmām un privātpersonām, kā jau rakstīju otrā forumā.