Nu tik tālu būtu skaidrs,vienīgi man tas karnevāls ne visai,es neticu cilvēkiem,ja runājot ar viņu,es nezinu viņa vārdu un ja viņš man neskatās acīs.Ceru,ka sapratīsiet par ko iet runa.
es neticu cilvēkiem,ja runājot ar viņu,es nezinu viņa vārdu un ja viņš man neskatās acīs
Laikam Māri esi vēl jauns un Tev viss vēl ir priekšā ;)
Es vairs neticu cilvēkam pat tad ja zinu viņa vārdu un viņš man skatās acīs.....
Laikam ir vajadzīgs kautkas pavisam cits.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
05.04.2009. 16:58
Te nu mes esam....
Es vairs neticu cilvēkam pat tad ja zinu viņa vārdu un viņš man skatās acīs.....
Tapec varbut nekadas vienojosas organizacijas nevajag? Katrs sevi parstavesim pats. Pats savu vienu partiju dibinasu, sev pasam, pats sev valdibu utt. Tikai pec tam drosi vien mulkigi zeloties ka kaut ka nesanaca- citi vainigi :))))
Ja starp medniekiem būtu vairāk darītāju nekā runātāju, tad mēs šobrīd nebūtu tādā pak..ā kādā esam. Līdz kamēr viss gāja labi un nebija īpaši ko dalīt, tikmēr jau pa lielam to medniekus pārtāvošo organizāciju nevajadzēja, arī šnepju u.c. liegumus izskatās ka esam piecietuši. Bet šobrīd, kad valstī briest kardinālas pārmaiņas un neliela saujiņa aktīvistu sāk "bīdīt" sazin kam interesējošas lietas (lasi - izmaiņas likumdošanā), kas nesakrīt ar vairākuma mednieku viedokli un kas sāk reāli ietekmēt vai drīzumā ietekmēs vairākuma mednieku pastāvēšanu un iespēju nodarboties ar medībām, ir nepieciešama kardināla rīcība!
Viens variants - sasaukt LATMAs ārkārtas biedru sapulci, kura var tikt sasaukta pēc valdes iniciatīvas, vai, ja to rakstveidā pieprasa ne mazāk kā viena desmitā daļa Biedrības biedru un pieprasīt valdes nomaiņu, jo esošā ir rīcības nespējīga.
Otrs risinājums - izveidot jaunu medniekus pārstāvošu Sabiedrisku organizāciju un izkonkurēt LATMA. Bet, lai izveidotu jaunu organizāciju, kura ne tikai apvienotu visus medniekus un pārstāvētu to intereses, bet arī spētu reāli ietekmēt notikumus (izmaiņas likumdošanā, sadarbība ar citām organizācijām, biedru interešu un problēmu risināšana utt), šai organizācijai (tās valdei) ir jābūt ar ietekmi, t.i. rīcībspējīgai!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
05.04.2009. 17:28
Bet, lai izveidotu jaunu organizāciju, kura ne tikai apvienotu visus medniekus un pārstāvētu to intereses, bet arī spētu reāli ietekmēt notikumus (izmaiņas likumdošanā, sadarbība ar citām organizācijām, biedru interešu un problēmu risināšana utt), šai organizācijai (tās valdei) ir jābūt ar ietekmi, t.i. rīcībspējīgai!
Musu rokas ari ir sameklet tos ricibspejigos un dot viniem ta teikt uzticibas mandatu no ieverojamas mednieku dalas. LATMA ar arkartas sedi vai bez noteicosais vienalga bus VAS Latvijas valsts Mezi viedoklis :(
Andri,es protams Tev varētu pazvanīt arī pa telefonu un emocionāli izteikt savu viedokli,taču es gribu lai to zina arī citi.Es nerunāšu ar kaut kādām mistiskām pseidonīmotām personībām,kaut kādiem Žaņiem ,kaut kādām Plēvēm.Var jau būt,ka viņš ir goda cilvēks,tādā gadījumā kur 2008.g.tēmas turpinājums,kuru iesāka Arnis,vai arī janā duskusija,vai arī kaut kādi e-pasti,caur tiem telefona numuri,ja jau tā cilvēkam jāslēpjas,neviens taču pagaidām personas kodu neprasa,lai arī tas, tūlīt būs vajadzīgs,jo kur apgrozās nauda,tur ir jābūt kārtībai,kā es saprotu, par velti to neviens arī nedarīs.Pagaidām es te neko jēdzīgu neredzu izņemot:"PIEDĀVĀJU JURIDISKU PALĪDZĪBU(FUNKCIJU ZIŅĀ,NESKAITOT FINANSIĀLO PUSI)"Ja tu uzskati ka mēs šeit pārspīlējam OK atvaino un vairāk nemaisīšos.
Kaut kas nobremzējās te ar tiem citātiem, bet bija runa par iepriekš Kārļa teikto, vai no visiem, kas te grozāmies, lai cik liels skaits tas būtu ir reāli saņemams šīs jaunās idejas organizēšanai atbalsts??? Te jau vesela virkne būs neieintereseto indivīdu, kam jaunā padarīšana sapurgās esošo.... Vēl varens % uzradīsies mutes bajāri. Staigājot nu tikai dažus mēnešus pa šiem forumiem te rotē un kaut ko atļaujās komentēt, stāstīt un bīdīt, nu neliels personu skaits. Vēl, personīgi zinu, ka daudzi baidās izpaust savus datus, vai to uzskata par nepareizu, palasās, bet domas un viedokļus patur pie sevis! Man tikai radās tāda doma, vai pēc visa nesanāks uzturēt abas iestādes uz mednieku kakliem??? Pa freiju pelei OTRAJAI sladā siers.... Jo vecā savas pozīcijas, tā ne no šā ne no tā neatstās... Un atkal būsim cietējos. Vēl par ticību cilvēkiem..... nu jāpasmaida nu viņas nav. Tā nerodas vienā dienā, vienā sarunā, vai vienā tikšanās reizē... tā veidojas gadu garumā... sorry! Laikam pieskaitāms pie pesimistiem, bet mans uzskats vajag spējīgajiem reaminēt, vai pārstrukturizēt esošo. Vai tai pašai LATMA nebīja pirmsākumos līdzīgi lozungi un saukļi??
Piekrītu-.........abas iestādes uz mednieku kakliem.Tāpēc, droši vien uzturēsim vienu, bet darboties spējīgu LATMA.Otrs variants jau pašā sākumā man personīgi izskatās "slidens".Es ļoti gribētu dzirdēt Jāņa Misiņa viedokli,bet kas gan tur īpašs stratēģijā var atšķirties no LATMAs piedāvātā.Bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis.Jā,Ŗaimond,es arī esmu viens no jaunajiem forumā,nu ko darīt,tā tas ir.
Laikam Māri esi vēl jauns un Tev viss vēl ir priekšā ;)
Laikam ir vajadzīgs kautkas pavisam cits.
Tapec varbut nekadas vienojosas organizacijas nevajag? Katrs sevi parstavesim pats. Pats savu vienu partiju dibinasu, sev pasam, pats sev valdibu utt. Tikai pec tam drosi vien mulkigi zeloties ka kaut ka nesanaca- citi vainigi :))))
Viens variants - sasaukt LATMAs ārkārtas biedru sapulci, kura var tikt sasaukta pēc valdes iniciatīvas, vai, ja to rakstveidā pieprasa ne mazāk kā viena desmitā daļa Biedrības biedru un pieprasīt valdes nomaiņu, jo esošā ir rīcības nespējīga.
Otrs risinājums - izveidot jaunu medniekus pārstāvošu Sabiedrisku organizāciju un izkonkurēt LATMA. Bet, lai izveidotu jaunu organizāciju, kura ne tikai apvienotu visus medniekus un pārstāvētu to intereses, bet arī spētu reāli ietekmēt notikumus (izmaiņas likumdošanā, sadarbība ar citām organizācijām, biedru interešu un problēmu risināšana utt), šai organizācijai (tās valdei) ir jābūt ar ietekmi, t.i. rīcībspējīgai!
Musu rokas ari ir sameklet tos ricibspejigos un dot viniem ta teikt uzticibas mandatu no ieverojamas mednieku dalas. LATMA ar arkartas sedi vai bez noteicosais vienalga bus VAS Latvijas valsts Mezi viedoklis :(