Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Varbūt navi, bet tomēr LatMO!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 26 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 25.03.2010. 17:16

Arturs
Arturs
Pēdējo reizi manīts 2017-11-28 09:47
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Medību stāžs: no 1999.gada
Medību trofejas: 32
17.03.2010. 16:23
Man kautkā liekas ka vaig sākumā nodibināt pa mazam un tad caur MMD reklamēt, jo mednieki, neies pieteikties uz kautkādu sēdi, maksāt tos 5ls, ja nekas vēl nav nodibināts- mošh tik 5ls nokāsīs pa dalību un pačabēs visa tā būsana! A ja jau nodibināta biedrība, mērķi skaidri, ja vēl dalības maksa nav, ta kāpēc neiestāties?
Tas tik tā- manas domas!
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
17.03.2010. 17:19
Labi,bez maksas,tikai neaizmirsti ka nedzīvojam sociālismā kur par visu sabiedrisko maksāja arodbiedrības vai komitejas.Tad jāsāk ar anketēšanu par dalību.Velns negribas ticēt ka mednieki palikuši pavisam nabagi!Kad kaut kādā 90-kurā gadā dibinājām kolektīvu,vienalga bija jāsametās naudiņa lai reģistrētos sab.org. reģistrā,izstrādātu pie jurista statūtus utt.,un neviens neprasīja kas man par to būs.Var arī sākt ar entuziastu grupu,bet var sanākt ka ši grupa ir citādāk domājoši kā citi Latvijas mednieki.Piemērs MMD aptauja bukiem vajag licenzes vai ne,uz lielo masu sakarīgi domājošo uzrodas kāds kas saka ka nevajag,grib celt komunismu kur viss uz "šaru".Vispār liekas ka A.Zariņa kungam ir tas veselīgākais skatījums uz visu to lietu.Varētu arī viņš iemest kādu"dadžu" sauju šinī "bla-bla"
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2024-03-29 20:31
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
17.03.2010. 23:00
Nu jā, pacēlusies diskusija jaunā gaismā, bet te cik nojaušams diskutēja nu 10 personas, un no malas skatoties tie paši, kas vienmēr un visur.... vai tas neliecina par kārtējo atsaucību...
Piektā diskusijas liste aizgāja bet uz Arņa uzaicinājumu, kas ko spēj un māk, vai grib darīt - atsaucās pārītis????? Te jau sākās, viss notiksies centrā - Rīgā, a ko provincēs, kam kaut kāda organizācijai, lai atskaitu 20Ls, ja neesmu pārliecināts, ka man rīt būs šance un ienākumi nomaksāt rēķinus. Un vai apvienojot masas kopumā, neradīsies (vienu domu frakcijas un kopienas), hmmmmm.... mēs Letiņi uz to naski, kā pamanīs ka kaut kas var izdoties savtīgās interesēs, būs kirdigts? Atceraties 2 latvieši 3 partijas... Varbūt tā pesimistiski te izsakos, bet tāda tā reālās dzīves pieredze. Jo jau kuro reizi jautāju, ko šis kantoris tā reāli būs spējīgs paveikt, lauku pāķā medību lietas uzlabošanā? Tikai bez gaisīgajiem lidojumiem par interešu aizstāvēšanu un kvēliem mednieku lozungiem? Jo jau paši pieminējāt 1 - vīrs 3 kolektīvus pārstāvēs - nu auzas...ar ko šis vai es būšu tas labākais ar tādām privilēģijām???
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
17.03.2010. 23:45
Raimond - šis "kantoris" būs tas vairogs, kas nostāsies starp to, kā ir šeit un to, kā ir Beļģijā. Bez tā vairoga - jau pēc gadiem 10 "lauku pāķu mednieku" vienkārši nebūs - lasīt šā gada marta MMD numura 36 lappusē.
Vai tiešām pieļausim, ka nauda iznīcinās visu arī mums - neieņemtā Kurzemes katla noturētāju pēctečiem? Būtu gļēvi padoties bez cīņas. Tādēļ - viens leģitīms mērķis ir...
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2015-03-07 18:07
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: MK Vūlkāns
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: 10 gadi
Aprīkojums: Toz 34, Tikka T3 Forest
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 3
18.03.2010. 00:58
Esmu pilnībā par šadas asocijācijas izveidi,jo kurš tad aizstāvēs mūsu viedokļus,ja ne paši. Domāju,ka jātaisa biedrība ar valdi un pārējiem dalībniekiem jāptaujā mednieki kuri,piemēram, par 30ls vai 20ls gadā būtu ar mieru darboties šajā biedrībā. Neatradu kurš to teica bet valdē jābūt cilvēkam ar juridiskām zināšanām noteikti. Ja kas esmu gatavs piedalīties un bīdīt šo projektu lidz attīstībai.
Arturs
Arturs
18.03.2010. 07:35
Labrīt!
Cietītie medniekiem.lv administratori, ja jūs lasiet šīs diskusijas- un kaut necik piekrītat tam ,kas te rakstīts, lūdzu rast iespēju izveidot mājaslapā aptauju foruma dalībniekiem ar jautājumiem: 1. Vai jūs būtu gatavs iestāties jaundibinājamā Latvijas mednieku biedrībā? Atbildes : Jā/ Nē
2. Pēc jūsu domām, vai biedrībai būtu nepieciešamas dalības maksa, vai biedrībai jādarbojas uz brīvprātīgo ziedujumu principa? Atbilde : Jā, nepieciešama biedra nauda ____ cikLVL?/ Nē, pietiek ar ziedojumiem (esmu gatavs ziedot ___ LVL gadā)!
P.S. Ja uz šiem jautājumiem atbildēs tie 10 veči, kas mēs te peramies, tad jau nebūs jēgas tam visam, bet ja vairāk ta var sākt domāt....
Ceru uz adminiem......
Arturs
Arturs
18.03.2010. 07:38
Dzintar! Par to maksāšanu- Ja noteiksim maksu- iestāsies 100, 200 varbūt 300 biedru, a bez maksas tie var būt 1000'oši un pa tiem tūkstošiem ja katrs 10tais kaut 5LVL noziedos, reģistrācijai pietiks un vēl pāri paliks!
Raimonds
Raimonds
18.03.2010. 07:38
Ar interesi sekoju, kas no tā visa sanāks - es PAR!
Arturs
Arturs
18.03.2010. 07:47
Raimond ar "par" nepietiek! Vaig izteikt savu mērķi,vīziju kā to realizēt un ko tu vari darīt lietas labā?
Man liekas ka biedrības viens no galveniem mērķiem būtu pēciespējas lielākās Latvijas mednieku daļas viedokļa atspoguļošanas( ar biedru naudu to nepanāksi)!
Un es to izprotu tā, ka paceļās jautājums par stiru delim., par 3000j, par vēl kautko u.t.t. un šī jaundibinātā biedrība veic aptauju starp tā oficiālajiem biedriem un uzštampelē vēstuli tai pašai ZM, ka mūsu biedrībā ir tik tūkst. mednieku un mēs domājam tā, kā arī to viedokli publicē MMD. Tādas org. kā ZM nevarētu ignorēt, diskriminēt šīs biedrības viedokli un pieņemt LatMA's viedokli par vienīgo pareizo (LatMA vairs nebūs vienīgā org. kas pārstāvēs medniekus Latvija)
Raimonds
Raimonds
18.03.2010. 07:51
Arni, visu cieņu idejām un iedvesmai, bet reāli redzu, ka pret fanātiskām biznesa (uzvārīšanās) interesēm, un pakārtotu tam likumu bīdīšanu, nevar cīnīties, "plikadīdas" bez finansējuma! Kā man čoms sacīja, biznesā visi cīņas līdzekļi - labi! Artur - jā piejrītu ka pa "5" daudzi paziedos, bet vai uzreiz, jo katrs "piekāstais" no valdības un citiem "draugiem", nu tā vienkārši nu tā sava hobija pēc atskaitīs naudiņu. Jo reāli, ja kolektīvā tagad uzjautātu, kurš dotu "piečuku" jaunas biedrības dibināšanai, nu reāli nebūtu daudzi - atbilde skanēs - kantoris jau tas vis būs Rīgā, un kas mums būs par to un no tā???? Jo nu esam PĀRBAROTI ar jaukiem sapņiem un idejām? Personīgi man pašam, jau riebjas dzirdēt sabiedrība frāzes - ziniet, mums nesanāca, oi mums tas un tas neļāva, vai arī nebīja sabiedrības atbalsta. Talab arī visā skatos un ceru, ka izdosies, bet iekšējā bals jautā vai nebūs kā VIENMĒR?