Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Varbūt navi, bet tomēr LatMO!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 26 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 25.03.2010. 17:16

Indulis
Indulis
Pēdējo reizi manīts 2019-02-15 13:39
Lietotāja statuss: Lietotājs
18.03.2010. 10:28
Pirmkārt, visas medību tiesības pieder mežu īpašniekam. Gribēs īpašnieks - medīsim, negribēs - nemedīsim. Mednieks ir kā pircējs veikalā gribi - pērc, gribi - nepērc. Varēs to mainīt kāda sabiedriska organizācija? Tikai ja medniekos sastāsies lielā puse tautas.
Otrkārt, vienprātības nebūs ne par ko. 3000J - 50/50, buki - 50/50, kādas sugas savairošana lielākās platībās - tas pats, nakts medības -tas pats, šaušanas eksāmeni - tas pats, utt, utjpr.
Par ko es maksātu naudu, tas ir par juristu. Lai tam nodibinājumam ir savs jurists kas specializējas mednieku lietās. Lai viņš riktīgi izpēta, kā ir ar klejojošajiem suņiem, kā ar atļauju norakstīšanu, kā ar ieroču pārvadāšanu, glabāšanu, pieteikšanu, kā ar šaušanu karjerās (vai ir kur teikts ka nedrīkst?). Vai atkal, vai var sodīt visu kolektīvu, ja ziepes savārījuši daži mednieki. Un kur tad visi platību strīdi. Ja sastādīts protokols un mednieks jūt ka nepareizi, lai ir kas konsultē vai atnāk līdz uz to administratīvo komisiju vai aizstāv tiesā. Citādi ir tā ka samaksāt to sodu ir lētāk nekā līgt advokātu. Ja salasās kas ar mieru savākt tādam juristam, tad uz priekšu, jaunatne. Neviens nevar galvot ka neiekuļas kādā ķezā. Kas te visu laiku atkārto, vajag tiesāties, vajag tiesāties. Šitā to varētu arī izdarīt.
Ansis
Ansis
Pēdējo reizi manīts 2010-04-15 11:16
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Baloži
Aprīkojums: nazis
18.03.2010. 11:11
Esmu jauniņais, bet esmu PAR šādu organizāciju! Par vienprātību, organizāciju dibinot pieņem noteikumus utt, un ja PAR ir vismaz 70% - jautājums izlemts un mazākumu neuzklausa!
Ansis
Ansis
Pēdējo reizi manīts 2010-04-15 11:16
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Baloži
Aprīkojums: nazis
18.03.2010. 11:14
Ceru, ka domu sapratāt! Nekad nebūs tā, ka 100% būs par!
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
18.03.2010. 11:31
Artūr,tikko ienāca prātā.Igauņiem ir sakarīga mednieku biedrība,pārņemta un neizvazāta vēl no padomijas laikiem,arī priekšsēdētājs sakarīgs vecis,(neatceros gan vārdu),redzēju vienā seminārā.Varbūt vajag sakontaktēties,varbūt var pasmelties pieredzi un varbūt sakrīt paredzamās darbības virzieni?Varbūt ka nevajag sūkāt pirkstu?Esti poišiem gan mentalitāte drusku cita,bet musulmaņi gan nav!:)))
Dzintars
Dzintars
18.03.2010. 11:37
Jā, vēl kas,esmu svaigi pensionēts armijas ieroču meistars,ar gandrīz visu veidu transporta tiesībām,labi orentējos,visos tehnikas veidos.Ja varu būt noderīgs,varat ar mani rēķināties.
Arturs
Arturs
Pēdējo reizi manīts 2017-11-28 09:47
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Medību stāžs: no 1999.gada
Medību trofejas: 32
18.03.2010. 12:47
Dzintar! Vot to es saprotu!:)
Un kā Māris teica, tagad ir jasagaida Zariņa kungs un varam sākt darboties!
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
18.03.2010. 13:03
svaigi pensionēts armijas ieroču meistars,ar gandrīz visu veidu transporta tiesībām,labi orentējos,visos tehnikas veidos
Dzintar! Mēs takš nekomplektējam armiju! Pagaidām, ne!!!!
Sāksim ar pavisam miermīlīgu, smagi bruņotu, vīru sanākšanu.
Tas bija joks, neņem par pilnu! ;-)
Bet pārējiem, malā stāvētājiem, es saku :
"Mēs ir draudīgs spēks, un arī bez ieroča mežā mākam izdzīvot, cīnīties par savu taisnību plikām rokām!"
Tas atkal joks, a varbūt ne!?
Uldis
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
18.03.2010. 13:26
Kā zināms nekas nekad nenotiek uzreiz, viss vienmēr sākas ar mazumiņu. Tāpēc iepriekš vajag sanākt kopā tiem aktīvākajiem un tad spriest daram vai nedaram. var jau visu interneta vidē, bet pa starpu vajag arī reālas pilnsapūlces rīkot.
Dzintars
Dzintars
18.03.2010. 14:14
Uldi,tā laikam ir "sutter" reklāma:DDD
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30