Tēmas nosaukums - Varbūt navi, bet tomēr LatMO!
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 26 lietotāji. Komentāru skaits 3. Pēdējais viedoklis 25.03.2010. 17:16Līdzīgās tēmas
Ar medībām saistītās tēmasJuridiskie jautājumi

Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-05-15 15:31
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Blaser R93
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 6
21.03.2010. 10:08
Biju aizvedis uz Jaunmoku izstadi buka radzinus, un tur tiku dzirdejis ka mani uzskata par pazudusu. Nu tik traki jau nav. Galigi zudis vel neesmu. Cik noprotu tauta atkal jau sakusi varities!? Sen bija laiks. Divus gadus atpakal jau meginajam, nesanaca. Jamegina atkal. Jaizlasa par ko esat domajusi tad varesu pateikt ko domaju, bet par to ka mednieku organizacija ir nepieciesama piekritu 100%

Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-05-15 15:31
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Blaser R93
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 6
21.03.2010. 21:32
Pēc iepriekšējā mēģinājuma izveidot medniekus pārstāvošu organizāciju ir dažādas domas un idejas radušās. Viena no versijām bija vienkārši jānodibina organizācija un jāsāk vākt biedrus, bez nekādām dalības maksām utt. Tad kad ir savākts jau zināms biedru skaits var sākt apspriest konkrētus jautājumus. Pēc apspriešanas tiek nolemts vēlamais rezultāts, tad tiek vākti līdzekļi konkrēta uzdevuma veikšanai. Algoti speciālisti, juristi utt., konkētu uzdevumu veikšanai uz līguma pamata. Iesākumā nav pastāvīga darbinieka. Virtuālā versija varētu būt apspriešanas un viedokļu apmaiņas vieta.

Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2024-04-20 20:59
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
25.03.2010. 17:16
Es ieteiktu jaunās organizācijas dibinātāju kodolam nekautrēties un meklēt kontaktus ar cilvēkiem, kuri paši ir gana dziļi iekšā visā ar mežu un medībām saistītajā, bet kuri nav vienaldzīgi ierēdņi - malā stāvētāji, vai visu kopējā labuma izsaimniekotāji. Piemēram mežzinātņu doktors Vitauts Gaross, spētu tādai organizācijai dot milzīgu labumu un domāju, padomu neliegtu. Ne velti zem viņa rakstos izteiktajiem vārdiem, lielais vairums mednieku ir par 100% gatavi parakstīties.