Ar akumulatoriem ir tā, ka lētais iet tik, cik tu pa viņu samaksāji, dārgais ies līdz pirmajai reizei, kamēr tu to nenosēdināsi... Esu pircis deta senator III (110 Ah), labs, līdz brīdim kamēr nenosēdini, bet lētais gals ( arī esu sastapies) pat nevajag nosēdināt, lai viņš jau beigtos... Un kas rakstija par 4 L benzīnieku, ka grieza... Nav starpības no tā vai tev 2 vau 4 litri motors, cik tev var pagriezts tavu starteri akumulators ir atkarigs no 3 lietam... Kompresijas pakapes, akumulatora lādiņa un no startera...
Un vēl es aizmirsu pateikt... es sievai uzliku jaunu detu un pēc 3 nedeļām aķīts bija tukš (šajā ziemā), bet ne jau tapēc ak slikts aķītis bija vai baigie mīnusi ( kā es domāju), bet tāpēc, ka ,izrādās , magnetafons neslēdzās ārā.... vasarā tas tik lielu lomu nespēlēja, bet ziemā to ĻOTI var just!!!
Lasīju pie trofejām, ka dažs devies medībās ar velosipēdu un, cik nopratu, ne jau slazdus likt.
Kā īsti ir ar medību šaujamieroča pārvadāšanu ar velosipēdu, motociklu vai kvadraciklu (kas nav aprīkots ar speciālu slēdzamu kasti)? Pēc šī brīža saprašanas, pieļauju, ka ierocis jāpārvadā pēc tiem pašiem priekšrakstiem, kas ar auto (izlādēts, kam var - izjaukts, futlārī), tikai auto bagāžnieka vietā - mugura, plecs vai klēpis?
Varu atbildēt, kā daru es !
piemēram palu laikā pārsvarā tikkai ar velosipēdu braucu castor fieber šaut,jo man platības pie pašām mājām un ceļi labā stāvoklī !! nav jākurina degviela un plus tāds ka ar velosipēdu praktiski blakām pieminos jo trokšņa nav un ši pat nebaidās !!
pa savām platībām ārā nejaucu un somā nelieku, uzmetu plecā un minos! tiklīdz jābrauc ārpus platībām tā lieku somā !! liela - tūrista tipa kamuflēta soma kurā bise saliktā veidā un čeholā ieiet tā ka ārā nekas nerēgojās un neviens nepateiks kas man tur ir .
un parasti aizbraucot šādi - ar velosipēdu uz mežu- satieku citus savus kolēģus tieši tāpat daram !! Izkustēties nāk par labu jebkurā vecumā !!
Slēpts
17.01.2013. 09:56
Ja plāno ar mašīnu braukt ilgi un laimīgi tad jāpērk AGM akumulators (lētaks) vai GEL - želejnieks (dārgāk)
Man bijušas 2 Ņivas, vairāk toč nebūs. Maza, vietas nav, degvielu aprij tikpat, cik lielais Patrol. Garākiem gabaliem neder-tik pa mežu. Noriebusies nemitīgā skrūvēšana-plauktu oporas, sailentbloki, visas gumijas, bagāžnieka amortizatori, utt.Rūsē kā maita.Ziemā siltuma nekāda. Regulāri dragājot pa dubļiem (ar ripuļiem 225/75/16),nespēj vien mainīt miroņgalvas un pusasis. Mīnusu daudz vairāk kā plusu.
Egil, ar 225/75/16 rauj nost pusasis???, kā domā ar 195/80/15 arī raus??? Es skatījos video kur pārtaisīta ņiva par рысь (itkā nebija teikts, ka pusasis un granātas citas), bet viņai liek virsū 235/75/15! Ko tagad darīt??? Manējās tagad ir pārāk zemas, vajag kko lielāku, bet nezinu ko darīt... :(
Video par pārtaisīto ņivu...
Kā īsti ir ar medību šaujamieroča pārvadāšanu ar velosipēdu, motociklu vai kvadraciklu (kas nav aprīkots ar speciālu slēdzamu kasti)? Pēc šī brīža saprašanas, pieļauju, ka ierocis jāpārvadā pēc tiem pašiem priekšrakstiem, kas ar auto (izlādēts, kam var - izjaukts, futlārī), tikai auto bagāžnieka vietā - mugura, plecs vai klēpis?
Varu atbildēt, kā daru es !
piemēram palu laikā pārsvarā tikkai ar velosipēdu braucu castor fieber šaut,jo man platības pie pašām mājām un ceļi labā stāvoklī !! nav jākurina degviela un plus tāds ka ar velosipēdu praktiski blakām pieminos jo trokšņa nav un ši pat nebaidās !!
pa savām platībām ārā nejaucu un somā nelieku, uzmetu plecā un minos! tiklīdz jābrauc ārpus platībām tā lieku somā !! liela - tūrista tipa kamuflēta soma kurā bise saliktā veidā un čeholā ieiet tā ka ārā nekas nerēgojās un neviens nepateiks kas man tur ir .
un parasti aizbraucot šādi - ar velosipēdu uz mežu- satieku citus savus kolēģus tieši tāpat daram !! Izkustēties nāk par labu jebkurā vecumā !!
Video par pārtaisīto ņivu...