Man ir vajadzīgas lodes medību ierocim 416 cal.10,75!
Varbūt kāds zina kādu arzemju interneta veikalu, kas piegādā uz Latviju?
Esmu interesējies visos lielākajos mednieku veikalos,bet diemžēl nav viņiem tādas!
Krievu lodes drīz būs beigušās.
Paldies jau iepriekš!
Mans draugs pasuta no www.ingwe-safaris.com.:)
es nezinu vai vel var pasutit,bet gadu atpakal vel vinji piedzvaja tadu iespeju!!!!!!
ja jau nav tad paskaties kas ar vinjiem sadarbojas,gan jau ka tie piedavas kadu iespeju!!!!!!!
reloadinginternational.com - pats pirku janvārī, no asv ceļoja apmēram 3 nedēļas, ja angļu valodas zināšanas ir vismaz pamatskolas līmenī, problēmas nebūs. http://www.midwaydeutschland.c... - tā kā nesūta ārpus vācijas robežām, tad jāizmanto www.lbss.lv pakalpojumi, kas patiesībā ir liels atvieglojums visā procesā par pāris latu piemaksu
Vēl šādi tādi kantori, par kuriem personīgas pieredzes nav, ja kas, jautā privāti.
P.S ja ir doma šaut ar svina lodēm, var lejamās formas un saizerus iepirkt iekš cabelas.com
Man ir vajadzīgas lodes medību ierocim 416 cal.10,75!
...
Jūs izmēros neesat kļūdījies?
Ja pārrēķina tad .416 vajadzētu būt ap 10.56 mm, savukārt 10.75 mm sanāk ap .423?
Varbūt kāds zina kādu arzemju interneta veikalu, kas piegādā uz Latviju?
Esmu interesējies visos lielākajos mednieku veikalos,bet diemžēl nav viņiem tādas!
Krievu lodes drīz būs beigušās.
Paldies jau iepriekš!
es nezinu vai vel var pasutit,bet gadu atpakal vel vinji piedzvaja tadu iespeju!!!!!!
ja jau nav tad paskaties kas ar vinjiem sadarbojas,gan jau ka tie piedavas kadu iespeju!!!!!!!
http://www.midwaydeutschland.c... - tā kā nesūta ārpus vācijas robežām, tad jāizmanto www.lbss.lv pakalpojumi, kas patiesībā ir liels atvieglojums visā procesā par pāris latu piemaksu
Vēl šādi tādi kantori, par kuriem personīgas pieredzes nav, ja kas, jautā privāti.
P.S ja ir doma šaut ar svina lodēm, var lejamās formas un saizerus iepirkt iekš cabelas.com
...
Jūs izmēros neesat kļūdījies?
Ja pārrēķina tad .416 vajadzētu būt ap 10.56 mm, savukārt 10.75 mm sanāk ap .423?