Atrašanās vieta: darbadienas Rīgā, pārējās dienās ZA Vidzemē
Medību stāžs: no 2001
Aprīkojums: IŽ-54; Marlin 70HC; Browning A-Bolt Shotgun 12 cal
30.03.2010. 07:27
Sveiki kolēģi! Varbūt kāds šogad jau ir paspējis nomainīt sezonas karti? Gribu līdz svētkiem nomainīt, bet vai manā rīcībā esošie rekvizīti ir pareizi?
Valsts kase Nmr90000050138
LV77TREL1060160925000
Valts kase TREL LV22
"Valsts nodeva par mednieka sezonas karti"
Nu un 13. janvāra ielā visām šīm ekstrām pa virsu,priekšnieces kundze pārbauda Mednieka apliecības leģimitāti - vai neesi no Kalvīša čomiem, viltotu apliecību īpašniekiem ;)
Atrašanās vieta: darbadienas Rīgā, pārējās dienās ZA Vidzemē
Medību stāžs: no 2001
Aprīkojums: IŽ-54; Marlin 70HC; Browning A-Bolt Shotgun 12 cal
30.03.2010. 10:54
Biju 13.janvāra ielā Rīgā, pārbaudīju, numurs ar maksājumu karti iet cauri, mednieka apliecību pārbauda rūpīgi, visas extas! Vidēji maiņa uz mednieku aizņem 3-4 minūtes, ja nu vienīgi kāds onka nav priekšā ar 40 sezonas kartēm (!!!) visam kolektīvam (jeb arī par samaksu) kā gadījās tieši pirms manis. Onku gan aizsūtīja līdz dienas beigām pastaigāties un "piedzīt" vienu otru pilnvaru...
Iešu uz 13.janvāra ielu, gribas takš zināt, vai arī mana apliecība nav "aizdomīgo" sarakstā :)
Tā nu gadījās, ka defaultā 1998.gada apliecība aizgāja bojā un kādā 2003. tika izsniegta jauna...
Es savu mednieka apliecību nomainīju 2009. gada jūlijā un šodien pie sozonas kartes maiņas mežzinis paprasīja, kādēļ mainīju?..... un neko citu nejautāja.
Arī biju 13. janv. ielā. Ar katru gadu trakāk. Tagad iedeva uz parastās A4 izdrukātu kaut kādu špargalku. Laikam šie neviens mežā nekad nav neviens bijis. Nezin ka tur gadās lietus rasa un sniegs, ka var arī grāvī iekrist. Lai apgriežot malas. Kad cenu pacelt tad jā, nu tad būtu iedevuši vismaz kaut ko tādu ko var arī lietot par to naudu. Policijā tas pats, kopš vairs nelaminē. Man visi burtiņi nokrita, veikalā neņem pretī, saka, neko nevar izlasīt. Nevar jau arī.
Ja, es ar šodien biju 13. janvāra ielā. Tagad vairs nezinu, otrā pusē balta lapa, vai nelimitētos rakstīt vienkārši saraksta, vai strīpā vai vispār nav uz sezonas kartes jāraksta, it kā nekas tāds nekur nav teikt, neesmu dzirdējis. Bet varbūt pašam tabula jāzīmē?
Valsts kase Nmr90000050138
LV77TREL1060160925000
Valts kase TREL LV22
"Valsts nodeva par mednieka sezonas karti"
Par maksājumu kartēm: http://www.vmd.gov.lv/index.ph...
Der arī izdruka no internetbankas par veiktu maksājumu. Beidzot civilizācija pieskārusies arī šai iestādei;)
Tā nu gadījās, ka defaultā 1998.gada apliecība aizgāja bojā un kādā 2003. tika izsniegta jauna...