Šodien vārdadienu svin Persijs, Vaida, Klaudija, rītdien - Magnuss, Maigonis, Mariuss
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kad ir mazaaks llaunums tagat vai vai rudenii??

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 10 lietotāji. Komentāru skaits 7. Pēdējais viedoklis 15.04.2010. 19:05

Slēpts
14.04.2010. 12:16
Dotajā situācijā kad bebru ir nemaņā daudz labs bebris ir beigts bebris un nav ko prātot labi vai slikti. Var jau ari nemedīt un gaidīt no LVM soda sankcijas.
Valfrīds
Valfrīds
Pēdējo reizi manīts 2011-02-06 20:01
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
14.04.2010. 12:37
Regulāri, savlaicīgi un pareizi medību kolektīvā organizētas bebru medības, nekad nekam nerada problēmas. Tām ir jābūt estētiski baudāmām medībām. Cilvēkam ir jebkurā situācijā jābūt cilvēkam.
Mārcis
Mārcis
Pēdējo reizi manīts 2020-09-03 11:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Ikšķile, Tirzas pagasts
Medību stāžs: No 2005 gada
Aprīkojums: " Ierindas mednieka darba zirgi"
Suņi: taxis
Medību trofejas: 25
14.04.2010. 22:33
Pats esmu nomedījis tikai vienu mātīti ar 3 sīkajiem.Sajūtas kā jau sajūtas,bet! Vidzemes Vecie Veči stāstīja ,un man viņiem jāpiekrīt, ka mātīti no fātera var atšķirt pēc peldējuma. Mātīte pavasarī peld kā deķis, virs ūdens redzams viss milzīgais rumpis ar resno punci.Ja skatās no augšas izteikti trīsstūrains siluets.Fāterim laukā ir tikai galva un muguras strīpa platumā ap 15 cm.Droši, ka tas tā nav vienmēr, bet zināma daļa patiesības tajā ir.
Tā kā tie ar vājākām iekšām šaujiet slaidākos un garām.
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
15.04.2010. 09:38
Mārci vajadzēs notestēt un pārbaudīt :)
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
15.04.2010. 11:32
Mārci - tas nebūs korekti. Vienu mātīti nomedīju situācijā, kad sākumā likās, ka tur peld žurka vai vismaz ondatra. Izrādās bebrene 20+kg svarā. No ūdens ārā bija tikai purns līdz acīm. Tā kā - nekāda atšķiršana pēc peldējuma nesanāks...Cits keiss - bebram ūdenī bija tikai ķepas, viss pārējais ārā - tēviņš...vispār nesaprotu, kā viņš to dabuja gatavu, ka iegrimst tikai ķepas, reāls faķīrs.
Viss minētais šopavasar.
Tā kā - domāju, ka nekāda īpašā atšķiršana pirms šāviena nav iespējama.
Guntis
Guntis
Pēdējo reizi manīts 2025-05-17 15:31
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Rēzekne
Aprīkojums: gludais,vītne
Suņi: KEL
Medību trofejas: 22
15.04.2010. 17:07
Nu par to peldēsanu piekrītu Arnim,jo vakar arii nomediiju māti un bija tikai galva laukaa!
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2016-04-05 11:53
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Mednieku organizācija: MMK Skrunda
Atrašanās vieta: Skrunda
Medību stāžs: apliecibā 2003.gads
Aprīkojums: dazi stobri ir
Suņi: Vācu medību terjers
Medību trofejas: 3
15.04.2010. 19:05
Kontä man ir daudz bebru un esmu vinjus visädi peetiijis,bet atskirt joprojäm varu tikai kad säk diirät. Peec chura un piena dziedzeriem. iznjemot vecäkas mätiites,kuräm pupulisi jau uzreiz redzami.Cits tur saka,ka var peec tä un tä atskirt,bet es tur ne sunja märutka atskiriibu nevaru atrast,kameer nediirä. tä lük.