Doma ir nopirkt nakts optiku prieks karabines... Butu pateiciga par ieteikumiem, jo pilnigi neko nesaprotu sini jautajuma (nu gandriz). Budzets atlauj nopirkt diezgan labu :)Zinot, ka tulit panesies diskusija par to "nahren vajag", kas Tu par mednieku, utt - lūgums izlaist nopulgojosus rakstus sini sakara!
Busu pateicigs par Jusu ieteikumiem un ARGUMENTIEM!
P.S. Neprasiet kapec man to vajag, jo LV to lietot nevar - ir valstis kur var :))
to jau izlasiju, bet tas nav isti tas ko man gribetos dzirdet! Man ir nepieciesama LIETOTAJU, EKSPERTU padoms - kadu pirkt, kam japieversh uzmaniba, cenas
Un tagad visi kam ir nakts optikas godīgi to šeit uzrakstiet lai kontrolējošās institūcijas to var ņemt vērā, nākamreiz pieņemot medības :D un vēl izstāstiet kādā nelegālā veidā esat viņas ieveduši Latvijā, lai to var ņemt vērā policijas pārstāvji :D domā pirms uzod jautājumu
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
13.03.2008. 16:40
Hm, patiešām, lai atvieglotu kontrolējošo institūciju darbu, vajadzētu izveidot foruma tēmu "kam ir nakts optika", kur visi varētu godīgi pierakstīties, vēlams norādot savus telefona numurus un medību teritorijas! :))))))
Nakts optikas drikst but ipasuma civilpersonai lidz 2+ paaudzei. Ta ir ES direktiva. Nakts optikas nedrikst lietot medibas ka temekli, bet ka nakts monokli vinu drikst izmantot. Saujamierocis nedrikst but aprikots ar nekts optiku. Daudzas ES valstis ir atlauts izmantot nakts optikas medibas.
Nu vienigais kas ir sakarigs ir dedal www.nightvision.ru
Man ir yukon nakts binoklis. Esmu palurejis ar nakts optiku ka lurekli, jo saut no vinam toc nav parocigi, baigais blisniks. Yukon digitalais binoklis pret dedal 3 paaudzi ir ka mositis ar mersi blakam.
Nezinu kā ar ES direktīvām, par laimi nēesmu jurists, bet Noteikumos par Nacionālo stratēģiskas nozīmes preču un pakalpojumu sarakstu, nakts redzamības tēmēkļi joprojām ir iekļauti, tiesa gan ar atsauci uz Jāņa minēto ES direktīvu, kurā normāls cilvēks var kaklu nolauzt un netikt gudrs :)
Man pašam nav, bet ir sarakstiņš kuriem ir. Varu par nelielu atlīdzību (tā lai sanāk neliels trīsstāvu namiņš pie Baltezera) nokopēt. Man namiņš, Tev ordenis un paaugstinājums dienesta pakāpē :)))
labākais ir Dedal-470 ar EOP ne sliktāku kā XR-5 vai trešā paaudze var pirkt arī ar DEP-0 maksā apmēram 2500 Ls ,lētākais variants ar 2+ paaudzi maksā 2300 EUR ,nav problēmu nopirkt ,jābrauc uz Maskavu,varu ieteikt kontakt personu,cenas ir www.nightvision.ru
Busu pateicigs par Jusu ieteikumiem un ARGUMENTIEM!
P.S. Neprasiet kapec man to vajag, jo LV to lietot nevar - ir valstis kur var :))
http://www.medniekiem.lv/discu...
Nu vienigais kas ir sakarigs ir dedal www.nightvision.ru
Man ir yukon nakts binoklis. Esmu palurejis ar nakts optiku ka lurekli, jo saut no vinam toc nav parocigi, baigais blisniks. Yukon digitalais binoklis pret dedal 3 paaudzi ir ka mositis ar mersi blakam.