Tāds zinkārīgs jautājums, vai sēdošā torņa detaļas ir apstrādātas ar kaut ko, tas ir ar kādu izolāciju vai gumiju ka pieskaroties tas neizdala skaņu??? Jo ja nav izolēts un kā paši ziniet daži no medniekiem ir kā riktīgie specuzdevumu karavīri samaskējušies, tad metāla ir pietiekami. Piemēram man ir problēmas ar nazi, jo tas mūžīgi ir izlīdis ārā, slēpj kā vēlies, tā pat ieroci rokār pus nakti nepaturēsi, gribēsies to atsliet pret pamatu, bet tavu nelabumu tur metāls un atkal skaņa, vai tomēr visas trubas un pārejās metāla detaļas ir pārklātas ar kaut ko????
Man naži nenāk ārā pa visiem galiem. :) Ja iesēžas tornī tad kustēties vairs nav vajadzības,izņemot pacelt plinti un atstutēt.Ar atstutētu plinti vai karabīni nav problēmu nosēdēt pat stundu,jo nav jātur ar abām rokām. Parasti paceļu ieroci jau pirms dzīvnieks iznācis no meža,jo varu caur optiku novērot un vajadzības gadījumā arī šaut. Varu ieteikt pamēģināt. Viss jaunais un neierastais vienmēr liekas sarežģīts un neparocīgs.
:)
Arī labi,tikai man sanāk lētāk,vieglāks, mazāks no ietilpības viedokļa un vieglāk saliekams.
Drīz būs video lai būtu uzskatāmāk un ir saprotams par ko mēs te runājam.
Žēl ka te nevar ievietot video!
Alvim :)
Kā saka metālmeklētāju sapnis tādu mežā atrast!!! Mūsu krīzes apstākļos pat konservu bundžas no meža iznes ārā, kur nu vēl tādas celtnes :) Bet aparāts labs. Domāju lētāk un drošāk būs tiešām no koka uzbūvēt torni. Izņemot kā Edgars piedāvā pārnesājamo!!! Es Vēl to tornīti drošības pēc ar kādu izolējošo materiālu aptītu, tā lai nedot Dievs svarīgākajā brīdī neasamaitātu medības!!! Ideja ir ka var aptīt metāla detaļas ar materiālu kas domātas trubām siltināšanu, pārgriezi pa pusēm vai ja ir iespēja uzgērbi un miers mājās :) Jā saka agri vai vēlu kā tu necenstos vienalga nejauši pieskaries pie metāla un tad medībām var pienākt beigas :(
Slēpts
18.05.2010. 09:19
Edgar, varbūt vari ielikt linku, kur var video noskatīties
Slēpts
18.03.2015. 21:57
Sen jau biju noskatījis, bet nekādi neiznāca nobildēt. Velk uz gada balvu arhitektūrā:)))
Stabils gan pēc velna, neviena vētra nenogāzīs! :D
Vispār ideja nav slikta- kā kādai kājai parādās kaut mazākais defekts vai pūšanas pazīme- tā pienaglo papildus kāju drošībai...
Tiesa vasaras variants.
350 Ls
Kaa razhojums tas ir?
Drīz būs video lai būtu uzskatāmāk un ir saprotams par ko mēs te runājam.
Žēl ka te nevar ievietot video!
Kā saka metālmeklētāju sapnis tādu mežā atrast!!! Mūsu krīzes apstākļos pat konservu bundžas no meža iznes ārā, kur nu vēl tādas celtnes :) Bet aparāts labs. Domāju lētāk un drošāk būs tiešām no koka uzbūvēt torni. Izņemot kā Edgars piedāvā pārnesājamo!!! Es Vēl to tornīti drošības pēc ar kādu izolējošo materiālu aptītu, tā lai nedot Dievs svarīgākajā brīdī neasamaitātu medības!!! Ideja ir ka var aptīt metāla detaļas ar materiālu kas domātas trubām siltināšanu, pārgriezi pa pusēm vai ja ir iespēja uzgērbi un miers mājās :) Jā saka agri vai vēlu kā tu necenstos vienalga nejauši pieskaries pie metāla un tad medībām var pienākt beigas :(
Vispār ideja nav slikta- kā kādai kājai parādās kaut mazākais defekts vai pūšanas pazīme- tā pienaglo papildus kāju drošībai...