Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
26.05.2010. 01:18
Pieļauju domu, ka par šo dokumentu visprecīzāko informāciju varēs sniegt vietējais atļauju sistēmas inspektors. Vienīgais ko zinu (jautāju atļauju sistēmas inspektoram) ir par munīcijas vai ieroča iegādi ārpus LV, piemēram leišos. Arī šādā gadījumā jādodas pie atļauju sistēmas inspektora, izsniegs speciālu atļauju, tikai baigā impampe - jāsazinās ar izvēlēto ieroču veikalu, jādabū ārvalsts veikala dati (adrese, nosaukums, reģistrācijas numurs) jānoskaidro vai izvēlētā manta veikalā ir pieejama, norādīs atļaujā arī konkrētu munīcijas daudzumu, ja iet runa par ieroci - ieroča marka, modelis, nummurs un tad tikai var braukt pēc izvēlētās mantas ar šo atļauju. Kaut kāda valsts nodeva arī jānomaksā. Par Eiropas ieroča pasi - kaut ko reiz lasīju ieroču aprites likumā, tur ja nemaldos arī bija rutīnas procedūra - pārbaudes, medicīna, samarieši un psihiatrs - narkologs, ja vien pusgada laikā pirms Eiropas pases kārtošanas nav iegādāti ieroči vai pagarināta glabāšanas atļauja (pusgads attiecas uz psihiatra - narkologa izziņu).
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
26.05.2010. 05:11
Man tada ir. Isteniba viss ir elementari. Nem, krauj ratos tos ierocus kurus gribi lai ieraksta Eiropas ierocu pase. Panem lidzi savas Latvijas ierocu atlaujas, paris fotokartites un ja atmina nevil kadus 25 LVL. Ar visu so mantibu dodies uz Stabeni (Stabu ielas policiju, nejaukt ar "Stura " maju). Protams pienemsanas laikos, savadak tevi patrieks! Uzradi stobrus un papirus. Tev iedod papiriti ar konta Nr. Tu skrien uz banku un maksa. Pa to laiku (gadas ari gaidit, jo parakstitspejiga prieksnieka nav uz vietas) tava aplieciba ir tapusi!
Deriga ierocu parvietosanai ES teritorija, bet ar ierobezojumiem ko nosaka nacionalas likumdosanas katra dalibvalsti attieciba uz dazadu kategoriju, var gadities ari kalibru ierociem ( piemeram Belgija aizliegti ir militarie kalibri civilai lietosanai- 223, 30-06, 308). dazas valstis ar so atlauju var iegadaties municiju (piemeram Lietuva), bet Vacija man municiju pardot atteica, jo pec vinu likuma es ar so atlauju municiju varu tikai ievest uz medibam:(
Man viens kolēģis centās iegalvot, ka esot veiktas izmaiņas likumā un procedūrā kā Andris Z aprakstīja, un tagad EU ieroča pasi varot iegūt tikai ja ir oficiāls ielūgums no citas valsts mednieka vai medību kluba uz medībām! Ceru, ka tās ir baumas ...
Lai pārliecinātos, ka tās nav baumas, piezvani uz sava rajona ieroču inspekciju un noskaidro!
Vairāk gan izskatās, ka tās ir baumas, jo nav tajā loģikas - tad ko, es aiznesu vienu ielūgumu uz sacensībām Lietuvā un man iedod Eiropasi un pēc tam barucu uz medībām utt pa visu Eiropu? Nav loģikas...
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Deriga ierocu parvietosanai ES teritorija, bet ar ierobezojumiem ko nosaka nacionalas likumdosanas katra dalibvalsti attieciba uz dazadu kategoriju, var gadities ari kalibru ierociem ( piemeram Belgija aizliegti ir militarie kalibri civilai lietosanai- 223, 30-06, 308). dazas valstis ar so atlauju var iegadaties municiju (piemeram Lietuva), bet Vacija man municiju pardot atteica, jo pec vinu likuma es ar so atlauju municiju varu tikai ievest uz medibam:(
Vairāk gan izskatās, ka tās ir baumas, jo nav tajā loģikas - tad ko, es aiznesu vienu ielūgumu uz sacensībām Lietuvā un man iedod Eiropasi un pēc tam barucu uz medībām utt pa visu Eiropu? Nav loģikas...