Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - šaušanas eksāmens...

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 8 lietotāji. Komentāru skaits 5. Pēdējais viedoklis 26.08.2013. 20:27

Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2010-08-11 10:07
Lietotāja statuss: Vērotājs
11.08.2010. 10:06
Mārtiņ! Nepel eksāmena biļeti. Tu kļūdījies gandrīz elementāros likuma un noteikumu jautājumos.Mācoties vispirms būtu jāsāk tieši ar šo dokumentu apguvi. Man tiešām bija žēl, ka Tu nepareizi atbildēji par trihinelozes ierosinātāju un nezināji medījamo putnu turēšanas kārtību nebrīvē.Lai Tev turpmāk veicas!!!
Raitis
Raitis
Pēdējo reizi manīts 2014-05-24 20:41
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Starp Skrundu un Zemgali
Medību stāžs: Kopš šī gadsimta 1. gada
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
11.08.2010. 18:15
Mārtiņ, ja pielieto googles tanti, tad nav nemaz tik sarežģīti uziet nepieciešamo informāciju, taču man nav grūti palīdzēt - par eksāmenu informācija šeit - http://www.vmd.gov.lv/doc_upl/... Par šautuvi, treniņa iespēju un pašu eksāmenu jāzvana Aivaram Arājam, tālrunis +371 29274565
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2014-06-09 18:56
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Vidzeme (Rīga , Berģi)
Medību stāžs: 6 gadi
Aprīkojums: Iž-27
Suņi: Laika (Grēta)
11.08.2010. 19:18
Treniņus nevaig ar to vis kartiba.. Atradu draugiem.lv zvārdes informāciju un info... Paldies raitim... Raimond ja ta sanāca :( Vnk par to trihinelozi mums laikam nepareizi pastāstija vai ari pac kautko sajaucu , un par putniem ari es zinaju , bet ja ilgak doma jo nepareizak atbildet iespēja.. Cerēsim ka šoreiz sanaks un tadu attalumu no riigas braucot..
Slēpts
25.08.2013. 16:03
Kas jāpievieno iesniegumam par vītnes šaušanas eksāmenu? Tikai mednieku apliecība vai viss?
Izziņu par apmācību (kopija); Personu apliecinoša dokumenta kopiju; 2 fotogrāfijas 3x4 cm; mednieka apliecības kopiju (medību vadītāju kandidātiem un eksāmenam šaušanai ar garstobra- vītņstobra medību ieroci).
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2024-07-08 17:40
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: Brīvmednieks
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: Krājam, krājam ...
Aprīkojums: Zābaki + 12k uguns koks nu ir arī lielo puiku manta.
26.08.2013. 20:27
Mednieku aplieciba un iesniegums. Var jai but kaut ko vel vajag, bet man liekas ka neko vairak man neprasija.