Ādmiņos ļoti bieži "it kā nejauši" samainās ādiņas.... Vajag atzīmēt un pārbaudīt un tad "uj, pilnīgi nejauši, cita iedevās". Parasti mazāka un nekvalitatīvāka! :(
:D Es ceru, ka bebrs, kuram ar monolītu uzvilku pa apakšžokli un kuru maija pirmajos datumos tur atstāju strādniekiem (tieši notika remonts) arī būs tieši mans. Jo man akurāt arī pilnīgi analoga situācija - ādai klāt nav vienīgi astes un ķepiņas... :)
Nodīrājis gan esi ne kā bebru.Bebram kājas apgriež ap ķepām,izvelk,un ja ir vēlēšanās,caurumus krustiski aizšuj.Gatava āda iznāk ovāla.Šitā gan grants sijāšanai derēs tāpat.
Ja pareizi sapratu, tad runa par priekskājām, vai ne? Tik šausmīgas gan neesmu saņēmis, bet drīz vien (laikam) sāks piegriezties arī *Blāzmas* kvalitāte! Piedod, Balvi!
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
02.09.2012. 15:54
Salvi - ir redzētas vēl stiprāk bebru cīņās sakostas ādas , savukārt tie mazie, melnie , apaļie caurumiņi norāda uz meistaršāvienu ar pīļu skrotīm pa bebra dibenu.
Šādu ādu gan no ģērētavas es pretī neņemtu. Bet, tā kā visi lasa forumu, gaidi zvanu - "atvainojiet, sajaucām ādiņas".
Un turpmāk šau garām! It sevišķi, ja kas mazāks par 6.2 iekšā =]
Un turpmāk šau garām! It sevišķi, ja kas mazāks par 6.2 iekšā =]