vēlos uzzināt,kas nepieciešams,lai varētu rīkot viesmedības!
kādi papīri jānokārto un kas nepieciešams-kāds SIA vai kas tamlīdzīgs!
Ceuru uz Jūsu atsaucību!
nu tas viss jau man ir!;)
bet kā ar samaksām utt.......
uz ko es varu norādīd ienākumus VIDam?? vai nav vajadzība reģistrēt medību saimniecību un kaut ko tamlīdzīgu!?
Cik liels ir Jūsu medību iecirknis un ko Jūs taisaties piedāvāt medīt.Jakārto medību atļauja un jaizpērk sezonas karte.Vēl svarīgs jautājums vai ciemiņi brauc ar saviem ieročiem vai izmanto Jūsu ieroči.
piedāvāju visus zvērus izņemot aļņus!
ciemiņi brauc ar saviem ieročiem.
man galvenokārt interesē,kā nokārtot finansiālo daļu,lai nesaņemu samaksu "uz rokas",bet gan oficiāli!
Lūgums kādam zinošam un šajā lietā pieredzējušam padalīties ar informāciju kādas atļaujas,kur jāizņem,cik tas maksā un kādi dokumenti jāiesniedz lai ārvalstu mednieki ar saviem ieročiem varētu ierasties viesmedībās Latvijā?
Slēpts
01.07.2014. 21:49
Viss tas ir izlasāms normatīvajos aktos par medībām, vajag tikai lasīt.
Zinu Māri.Palasot apmēram arī tapa skaidrs kas un kā.Vnk domāju,ka tapēc arī ir forums,lai uzzinātu citu pieredzi un nebūtu jāskraida no vienas valsts iestādes uz otru vairākkārtīgi
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
kādi papīri jānokārto un kas nepieciešams-kāds SIA vai kas tamlīdzīgs!
Ceuru uz Jūsu atsaucību!
bet kā ar samaksām utt.......
uz ko es varu norādīd ienākumus VIDam?? vai nav vajadzība reģistrēt medību saimniecību un kaut ko tamlīdzīgu!?
ciemiņi brauc ar saviem ieročiem.
man galvenokārt interesē,kā nokārtot finansiālo daļu,lai nesaņemu samaksu "uz rokas",bet gan oficiāli!