da atshujies, ja tev nav ko piedavat tad atshujies, es te meginu kko sameklet bet tu te visu 4akare kopa! neinterese ka un ko tu esi darijis sava jauniba!
OOO brāl te bu bija, pasarg dievs tādu dzinēju kolektīvā, pie ceturtās frāzes jau izbesijās, kas notiks ka kajiņas piesmels... un ko darīs kad alnis jāvelk???? ai ai ai ...
Man neinterese ko Tu vari bet gribas redzet, kas esi par cilvēku, bet Tu ne pušplēsta vārda neesi ne pajautājis vai nevarētu pie manis, ha! Piedāvat nu nezinu vai Tev kāds ko te piedāvās. Lai veicas, man nav žēl, bet ne mūsu kolektīvā!
Un ne vienam neesmu piešujies, te publiska vieta, runaju ka un ko gribu un par tēmu, un vēl atkarībā no citiem, ar visām bildēm...
kad alnis bus javelk, tad vilksim cik jaudas! esam parasti 15gadigi jaunieshi, no slapjuma un dubliem nebaidamies! ja vareji piedavat, tad ari sakuma vajadzeja teikt nevis jau no pasha sakuma brukt mums te virsu! mes vienkarshi gribam iedzilinaties mednieciba, gribam to izbaudit uz savas adas. gribam atrast savu hobiju, un skiet ka shis ir istais! mums abiem mednieciba aizrauj, bet neko daudz nezinam jo nav pieredze! gribam iegut sho pieredzi
P.S. mes abi esam izbijushi jaunsargi, shavam pa merkiem, braucam ar laivam, lidam pa strikjiem, pa nakti palikam mezha vairakas dienas, macijamies masketies lai mezha mus nemanitu! no ritiem fiziskai formai skrejam 15 km pa zemes celjiem! taka lai noturetos speka bus!
Cepuri nost Dāvi... Bet tādas lieta labāk darīt kada pasakumā vai kā ta kur atklāti var izrunāties un visu pārejo šeit grūti bus...Un Raimonda teiktaja vis ir pareizi tikai viņš ir sava rakstura cilvēks....piemeram es gaju par dzinēju kadus 4,5 gadus un nebiju izlaidis nevienas kolektivas medības un patika tā lieta ,vel joprojām... ja tiešam tev ir tāda pati apņēmiba ta tikai uz priekšu ...apjautajies rajona kur ir kads kolektivs un pazvani kolekiiva galvai .. parunājiet varbut satiekaties un kas zin var jau gadities ka sanāks iesniegumu uzrakstit :) .. ta bus prātigāk neka te muti dzesēt....Lai veicās..
Nu Raimond Tu nu gan laid.Tev puikas uzprasa par iespēju iestāties kādā kolektīvā, bet Tu uz šiem Jūs šitādi un tādi. Un kas attiecas par iešanu dzinējos pirms kļūsti par mednieku, ja neiedziļinājies, tad viņiem sanāk iet vismaz trī sezonas pirms kļūt par mednieku un tas ir apsveicami, nevis kā tagad liela daļa jauniešu dara- nokārto eksāmenu, kļūst par mednieku un davai ņemiet mani, zinu tādus kuri meklē kolektīvus. Tad kuri ir labāki,šie puikas vai tie memmes dēliņi?Piedodiet ja kādu apvainoju.
Dāvi un ja tiešām nekādu galu nav, tad aizej uz mežniecību un paprasi lai iedod tuvāko kolektīvu vadītāju koordinātes un tad jau mēģini aci pret aci sarunāt, ir jau arii cilvēki.Ja esi pilsētnieks, tad jau sūdīgāk ar to tuvāko kolektīvu.
Nu nu nu, ko tad es salaidu???? Sasmīdinājāt? Es jau centos vairāk info izvilkt, bet ja negrib, lai nestāsta. Tā arī palika nepatiekts, kur, ap kuru novadu ir gribēšana vai vēlēšanās. Tik izvilku ka ap Liepāju. Bet cik varēju nojaust sadusmojās gan, par padomiem un jautājumiem. Te jau varam salmus kult dienām, vairums piekritīs, ka šādā dialogā un sludinājuma formā, maz iespējams ko atrast.
Viss Agri pareizi sacīts, arī par dzinēju iešanu, lai notiekas, apsveicami!
Bet čaļiem, lai nolaižas no virtuālās vides un reāli pamēģina šeit visus aprakstītos variantus, pašvaldība, mežniecība, paziņas, draugi, radi, kaimiņi, draugu senči. Man baigi izskatās, ka te ir provēts vieglākais varinats, ko piedāvās. Var jau te šūmēties ko es te muldos, bet biju liecinieks, kā mežā reāli meklējām puiku dzinēju. Nu ir stresiņš, tur Tēvs izskrēja pāris kvartālus saukdams, līdz bals aizkrišanai, un veči palika uz nummuriem ilgu laiku. Labi, ka viss beidzās pozitīvi. Talab arī pašā sākumā pacēlu jautājumu par atbildības uzņemšanos.
Dāvi, nenolaid rokas un meklē! Ir jau tā, ka daudzi kolektīvi nelabprāt uzņem jauniņos un par atbildību, protams, arī ir taisnība - nevienam īsti negribās uzņemties atbildību par nepazīstamiem cilvēkiem pie tam nepilngadīgiem! Neņem galvā ja Tevi te "kacina" - ja ir vēlme ieiet medību jomā, tad neatmet to un gan jau ar laiku atradīsi kādu no vietējiem kolektīviem, kas būs ar mieru Jūs pieņemt.
Nepatīkams viedoklis (Raimonda) arī ir viedoklis - cieni to! Nevajag publiski nozākāt un pasūtīt...
Lai veicas kolektīva meklējumos, no sirds novēlu!!!
:)
Daži ieteikumi!
1. Aizbrauc uz vietējo mežniecību un dabū tuvāko kolektīvu koordinātes!
2. Aizsūti oficiālu vēstuli vai piezvani medību kolektīva vadītājam - mežniecībā dati ir!
3. Aprunājies un saki ka gribi būt mednieks un ka 3 gadus esi gatavs dzīt, strādāt, vilkt un ko neko tikai lai tiktu kolektīvā!
4. Ja Tevi un tavu draugu paņems uz pārbaudes laiciņu un Jūs nelaidīsiet luni un būsiet kārtīgi čomi tad viss būs OK!
5. Aizmirstiet šādu veidu, ka kāds Jums zvanīs un lūgsies!
6. Jums ir jālūdzās (nu ne burtiski) un jālien uz vēdera, lai Jūs pieņem!
P.S. Ja Jums jau ir 15 tad vajadzēja saprast, ka mūsdienās nekas par velti nenāk (nav domāta nauda, bet gan cieņa) un viss ir jānopelna - darbs (stigu tīrīšana, torņu būvēšana utt.) un tikai tad medības!!!
Cerams ka ieteikumi noderēs!!!
problema, es nezinu kur ir vietejaa meznieciba!
varam garantet ka luni nelaidisim, esam spejigi un patiesham to gribam!
tam kas zvana nav jaludzas, ir vienkarsi japaprasa vai mes vel gribam un vai varam! tad sava starpa visu nokartotu
Man neinterese ko Tu vari bet gribas redzet, kas esi par cilvēku, bet Tu ne pušplēsta vārda neesi ne pajautājis vai nevarētu pie manis, ha! Piedāvat nu nezinu vai Tev kāds ko te piedāvās. Lai veicas, man nav žēl, bet ne mūsu kolektīvā!
Un ne vienam neesmu piešujies, te publiska vieta, runaju ka un ko gribu un par tēmu, un vēl atkarībā no citiem, ar visām bildēm...
P.S. mes abi esam izbijushi jaunsargi, shavam pa merkiem, braucam ar laivam, lidam pa strikjiem, pa nakti palikam mezha vairakas dienas, macijamies masketies lai mezha mus nemanitu! no ritiem fiziskai formai skrejam 15 km pa zemes celjiem! taka lai noturetos speka bus!
Dāvi un ja tiešām nekādu galu nav, tad aizej uz mežniecību un paprasi lai iedod tuvāko kolektīvu vadītāju koordinātes un tad jau mēģini aci pret aci sarunāt, ir jau arii cilvēki.Ja esi pilsētnieks, tad jau sūdīgāk ar to tuvāko kolektīvu.
Viss Agri pareizi sacīts, arī par dzinēju iešanu, lai notiekas, apsveicami!
Bet čaļiem, lai nolaižas no virtuālās vides un reāli pamēģina šeit visus aprakstītos variantus, pašvaldība, mežniecība, paziņas, draugi, radi, kaimiņi, draugu senči. Man baigi izskatās, ka te ir provēts vieglākais varinats, ko piedāvās. Var jau te šūmēties ko es te muldos, bet biju liecinieks, kā mežā reāli meklējām puiku dzinēju. Nu ir stresiņš, tur Tēvs izskrēja pāris kvartālus saukdams, līdz bals aizkrišanai, un veči palika uz nummuriem ilgu laiku. Labi, ka viss beidzās pozitīvi. Talab arī pašā sākumā pacēlu jautājumu par atbildības uzņemšanos.
Nepatīkams viedoklis (Raimonda) arī ir viedoklis - cieni to! Nevajag publiski nozākāt un pasūtīt...
Lai veicas kolektīva meklējumos, no sirds novēlu!!!
Daži ieteikumi!
1. Aizbrauc uz vietējo mežniecību un dabū tuvāko kolektīvu koordinātes!
2. Aizsūti oficiālu vēstuli vai piezvani medību kolektīva vadītājam - mežniecībā dati ir!
3. Aprunājies un saki ka gribi būt mednieks un ka 3 gadus esi gatavs dzīt, strādāt, vilkt un ko neko tikai lai tiktu kolektīvā!
4. Ja Tevi un tavu draugu paņems uz pārbaudes laiciņu un Jūs nelaidīsiet luni un būsiet kārtīgi čomi tad viss būs OK!
5. Aizmirstiet šādu veidu, ka kāds Jums zvanīs un lūgsies!
6. Jums ir jālūdzās (nu ne burtiski) un jālien uz vēdera, lai Jūs pieņem!
P.S. Ja Jums jau ir 15 tad vajadzēja saprast, ka mūsdienās nekas par velti nenāk (nav domāta nauda, bet gan cieņa) un viss ir jānopelna - darbs (stigu tīrīšana, torņu būvēšana utt.) un tikai tad medības!!!
Cerams ka ieteikumi noderēs!!!
varam garantet ka luni nelaidisim, esam spejigi un patiesham to gribam!
tam kas zvana nav jaludzas, ir vienkarsi japaprasa vai mes vel gribam un vai varam! tad sava starpa visu nokartotu