Šodien vārdadienu svin Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis, rītdien - Sofija, Taiga, Airita, Arita
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Ķemeros pazudis medību suns

Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Ivars
Ivars
Pēdējo reizi manīts 2016-09-09 09:49
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Jūrmala
Medību stāžs: 17
Aprīkojums: TOZ34E 12kl
Suņi: Igauņu dzinējs
03.09.2010. 12:35
Pazudis medību suns. Pēdējo reizi redzēts 01.09.2010 Ķemeru purvā (starp Ķemeriem un Antiņciemu). Varbūt kāds kaut kur ir redzējis, piemēram: Smārdē, Lapmežciemā, Bigauņciemā varbūt Slokā vai Kauguros. Kā arī tagad ir daudz sēņotāju un ogotāji, varbūt kāds ir manījis mežā vai purvā. Noderīga jebkura informācija, kas palīdzēs atrast ilggadējo medību biedru. Kontakttālrunis 29445753, e-pasts: ivarsl@one.lv
Ivars
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
03.09.2010. 14:33
Dod dievs lai atrodas! Bet ta vieta ir ka noburta, tada sajuta ka tur tos sunus zog. Manam comam tur pirms gada ar galiem haskijs noklida... Ilgi mekleja... Bez rezultatiem...
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
03.09.2010. 20:34
Varbut vilki?
Vai ari tadi mednieki, kas sauj uz visu, kas kustas?
Slēpts
03.09.2010. 22:07
par tēmu.kaut jau izdotos saimniekam savu mīluli atrast. zinu cik sāpīgi ir kad pazūd suņuks.
ne par tēmu...lūk Žanna. par šo var izveidoties ļoti gara diskusija.
"Vai ari tadi mednieki, kas sauj uz visu, kas kustas?"
mēs katrs zinām ka suņiem ir jādod izskrietioes, arī es savējos kādu reizi nedēļā izlaižu no aploka, lai izpumpējas, BET ir tas noteikums par tiem 200 metriem no mājas(man tomēr nav tik gudri suņi, kas saprot:"o 200 metri, tālāk neskriesim,jo nedrīkstam"),protams viņi aizrauj arī kādu km no mājām prom.labi ka man ir saprotoši kaimiņi(mednieki),kas ,protams uzreiz neķer pēc plintes.bet citur tā nav,citur dzīvo tādi, kas mauc nost suni ,kas ienāk viņa sētā, vai viņa medību teritorejā(viss pēc likuma, klaiņojošs suns) te ir divejādas domas par suņiem. es jau vienreiz rakstiju par to ka tomēr ir jāskatās, un to var redzēt, vai suns ir klaiņojošs un dzīvo tikai pa mežiem, vai arī suns ir pēc ārienes kopts, bet aizklīdis no savām mājām kādu palielāku gabalu.
PS lai tiešām suņuks atrod savas mājas.
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
03.09.2010. 23:00
Ingar!
Šeit jauija tāda diskusija!
Nu katram ir sava taisnība.
Nav normāli, ja suns klejo pa mežu un plosa zvērus!!!!
Nav normāli, ja 250 ha zemnieku saimniecībā ganu šķirnes suns, kas gana lopus puskilometru no mājas privātā īpašumā, tiek nošauts!!!!
Un pavisam nenormāli ir tad, kad medību šķirnes suni (taksi) ar desu izvina no sētas 200 m un nošauj!!!!
Slēpts
04.09.2010. 09:24
pilnīgi piekrītu.
Bruno
Bruno
Pēdējo reizi manīts 2023-08-31 22:01
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Inčukalns - Zlēkas
Medību stāžs: sen
Aprīkojums: loks un bultas
06.09.2010. 21:54
Man ir pieredze ar suņa pazušanu - pazuda Latvijas dzinējs, tā arī neatradās. Pirms kāda laika uzzināju, ka kaimiņu pagastā pieklīdušu sunci savāca vetārsts!!! un mednieks!!!, bet vienīgie kam paprasīja vai kādam nav pazudis bija sava kolektīva mednieki. Apskatīju, bet tas nebija manējais. Principā sviests.
Slēpts
06.09.2010. 21:57
a kāda tolka nospert suni? papīrus tak neuztaisis (ja nu vienigi kolketīvs pielauj bez papīriem startēt), jo butibā sunim jābūt tetovētam/čipotam. Bet nu nauda dara visu ;)