Akdievs, cik Jus visi "mednieki" gudri esat. Ja nespēj atšķirt labradoru retriveru, tad medību licenzi kā tādu piešķirt nedrīkst. Man ir 2 tumšie labradori- mācīti uz medībām, bet tāpat regulāri braucam uz mežu lai izskraidas. Ja kāds no Jums gudreļiem pret manējiem ko tādu atļautos, tad pilnīgi droši varu apgalvot ka vainīgam atlikusī dzīve sūra būtu... Tas ir diezgan neētiski nostādī sevi dieva un soģa lomā pār dzivnieku izmantojot savu vaļasprieku kādu nogalināt. tas ir zemiski. Kaunējušies būtu.
Jāni, pareizi Tu raksti - "mednieki" pēdiņās. Atliek vien priecāties, ka manā mednieku klubā tādi vīreļi nemedī. Kaut gan... ātri no tādiem mēs tiktu vaļā...
Rādās, Jāni Liepiņ, ka pats jūs neesat mednieks... Ja varat garantēt, ka jūsu labradori izskraidīšanās laikā sava prieka pēc neplēš stirnas, tad nekādu problēmu.
Ilgvar, būtu labāk paklusējis, jo kā izskatās Jums nav zināms, kam labradors medībās paredzēts, jeb kādas ir viņa funkcijas. Plēst upuri noteikti nav viena no tām, bet gan pienest vai, ja nevar tad atrast un pievest mednieku.
Tas, ka Jums ir zināms, kā iskatās buka kaka, nepadara Jūs par baigo ģēniju.
Slēpts
30.09.2010. 17:16
Ha - ha pareizi Jani uzrakstiji pienest, bet sākumā noķert :D
Valērij lūdzu apstiprini, ka Tu runā pa visiem medniekiem.......
Slēpts
30.09.2010. 17:39
Jāni: Ja zinātu ka suņi ir mežā kopā ar saimnieku un netaisa mēslus - nekādu problēmu staigājat veseli, bet ja tie regulāri klīstu savā vaļā ŠĶIRNE nebūtu šķērslis.
NO KĀ ATŠĶIRT???
1.Cienījamie suņu patrioti, entuziasti, utt.! Es neesmu suņu nīdējs, pašam ir taksis. Vienmēr esmu apgalvojis, ka saimnieks vienmēr ir vainīgāks par suni. Bet visam ir savs mērs un robežas. Es apzināti rakstu taksis nevis medību šķirnes suns. JO - parādiet man eksistējošu Latvijas medību suņu šķirņu katalogu vai apstiprinātu normatīvo dokumentu, pēc kura, saskaņā ar Medību likuma 3.panta (1)daļu labradori retriveri ir medību suņi!!! Uz doto brīdi ir situācija, kad pat taksis var nebūt medību suns, bet par sanbernāru var šaubīties. Un tikai.
2.Ja neprot atšķirt normālu mednieku forumu no delfu komentu haosa, un attiecīgi sekot savam izteiksmes veidam, tad Liepiņa k-gs acīmredzot nav saniedzis pietiekamu garīgās un sociālās attīstības līmeni, lai varētu būt par suņa saimnieku.
Tas, ka Jums ir zināms, kā iskatās buka kaka, nepadara Jūs par baigo ģēniju.
1.Cienījamie suņu patrioti, entuziasti, utt.! Es neesmu suņu nīdējs, pašam ir taksis. Vienmēr esmu apgalvojis, ka saimnieks vienmēr ir vainīgāks par suni. Bet visam ir savs mērs un robežas. Es apzināti rakstu taksis nevis medību šķirnes suns. JO - parādiet man eksistējošu Latvijas medību suņu šķirņu katalogu vai apstiprinātu normatīvo dokumentu, pēc kura, saskaņā ar Medību likuma 3.panta (1)daļu labradori retriveri ir medību suņi!!! Uz doto brīdi ir situācija, kad pat taksis var nebūt medību suns, bet par sanbernāru var šaubīties. Un tikai.
2.Ja neprot atšķirt normālu mednieku forumu no delfu komentu haosa, un attiecīgi sekot savam izteiksmes veidam, tad Liepiņa k-gs acīmredzot nav saniedzis pietiekamu garīgās un sociālās attīstības līmeni, lai varētu būt par suņa saimnieku.