Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
07.10.2010. 23:53
Njevella ... tajaa lapaa nekaa nava ... pliki spriedeleejumi par teemu, kas jaanjem veeraa.
Bez tam mineetie "The Load" 1600FPS ir jau stipri virsskanjas. :) Nesanaaks taa kaa filmaas :)
Bez tam tur ir netieshi noraadiits uz to, ka jaaizmanto lietaas lodes (tipa svina) un precizitaate ir ap 10cm uz 100m.
Diemzheel, bet garrrraaaaam ... biju jau sho lapu un veel citas izpeetijis, kad intereseejos par sho jautaajumu.
Reeali ir vajadziigas specialas chauliites ar smazinaatu ieksheejo tilpumu un veel kaudze ar visaadiem sarezhgjijumiem.
Iisaak sakot uzlaadeet droshu zemskanjas patronu ir ljoti sarezhgjiiti.
Slēpts
08.10.2010. 07:18
gribi teikt, ieberot pa maz arī var uziet gaisā, tāpat kā ieberot pa daudz?
:D Nē, nevajadzētu prasīt - lai tādi lēmumi paliek kolektīvu ziņā. Vien norādīju, ka šai jomā nav pilnīgi nekādas atšķirības starp mednieku ar plinti un mednieku ar loku... Par arbaletu lietošanu medībās jau paskaidroja J.B. - tas gan ir aizliegts visā Eiropas teritorijā un, ja gribējām darīt citādi - nevajadzēja līst tai savienībā, vai arī censties dabūt kādus izņēmumus, pirms tur iestājāmies (tomēr bija lietas, uz kurām izņēmumus nevarēja dabūt un, ja atmiņa neviļ, arbaleti bija viena no šīm lietām...). Par ko arī bija stāsts šajā foruma tēmā...
Ģirts - jā, ar lēni degošo pulveri var uziet gaisā. Tādēļ - pirms eksperimentiem pirmkārt ĻOOOTI daudz jālasa; otrkārt - jālietot max ātri degošie pulveri; 3-kārt - kā jau tajā lapā rakstīts, jāmaina čaulītes, lai kapseles liesma pēc iespējas labāk sasniedz pulveri.
Aldi - nu nezinu, es pēc tās lapas izlasīšanas, ja man būtu pieejami visi devaisi, uzskatītu, ka kaut ko zinu, un sāktu uzmanīgus eksperimentus. Vienīgi svina ložu vietā es noteikti izmantotu plastmasa apvalkā ievietotu zemkalibra lodi :) kaut paeksperimentētu arī ar svina. Jo ir aksioma - kas neriskē, tas nedzer šampanieti. Protams, šajā jomā skriet ar pieri sienā ir absolūti muļķīgi, tādēļ - vispirms lasīt un daudz lasīt...
Nu gan uzkarsuši par tiem lokiem.:) Kas te ko cepties . Parādīsies valdībā loka šāvējs un viss notiksies.Atļaus medīt tikai tā ,jo tas ir KOLOSĀLS bizness,kur apgrozās miljoni. Cik tad to publisko mežu palicis,viss jau ārzemniekiem iztirgots un nevajag jau to mežu ,pietiek ar lauksaimniecības zemēm ,lai būtu kur medīt.
Par to bildi ar bultu- pretī varētu salasīt ntās bildes ar sastrutojušiem renkuļu un ieaugušu ložu šāvieniem:(
Manas domas ,ka nelielus zvērus ,līdz bukam ieskaitot varētu atļaut medīt ar loku,pirms tam nokārtojot šaušanas eksāmenu.
Bez tam mineetie "The Load" 1600FPS ir jau stipri virsskanjas. :) Nesanaaks taa kaa filmaas :)
Bez tam tur ir netieshi noraadiits uz to, ka jaaizmanto lietaas lodes (tipa svina) un precizitaate ir ap 10cm uz 100m.
Diemzheel, bet garrrraaaaam ... biju jau sho lapu un veel citas izpeetijis, kad intereseejos par sho jautaajumu.
Reeali ir vajadziigas specialas chauliites ar smazinaatu ieksheejo tilpumu un veel kaudze ar visaadiem sarezhgjijumiem.
Iisaak sakot uzlaadeet droshu zemskanjas patronu ir ljoti sarezhgjiiti.
Vajadzētu prasīt??? :D:D:D
Aldi - nu nezinu, es pēc tās lapas izlasīšanas, ja man būtu pieejami visi devaisi, uzskatītu, ka kaut ko zinu, un sāktu uzmanīgus eksperimentus. Vienīgi svina ložu vietā es noteikti izmantotu plastmasa apvalkā ievietotu zemkalibra lodi :) kaut paeksperimentētu arī ar svina. Jo ir aksioma - kas neriskē, tas nedzer šampanieti. Protams, šajā jomā skriet ar pieri sienā ir absolūti muļķīgi, tādēļ - vispirms lasīt un daudz lasīt...
Par to bildi ar bultu- pretī varētu salasīt ntās bildes ar sastrutojušiem renkuļu un ieaugušu ložu šāvieniem:(
Manas domas ,ka nelielus zvērus ,līdz bukam ieskaitot varētu atļaut medīt ar loku,pirms tam nokārtojot šaušanas eksāmenu.