Tā kā neatradu internetā info un sagadījies, ka man tikusi daļa cūciņas... kā būtu jāpagatavo mežacūkas smadzenes? Vai tās ir jāvāra pirms cepšanas vai var cept uzreiz?
Raiti tikai piemirsi galveno, to visu ēdot jāuzmalko vai nu šnabītis, vēl labāk mājas šmakaučeņa vai arī labu sauso vīnu :) Tad garša ir vēl neaizmirstāka. Vēl cepot smadzenes, var nedaudz pievienot sausā vīna, tas pieškirš cepetim patīkamu buķeti, protams nevajag ar vīnu pārforsēt :)
Bet ja nopietni, tad daudzi mūsu vecie mednieki neēd smadzenes, jo kā viņi saka nododas smadzenēs negatīvā energija un adrenalīns ko dzīvnieks piedzīvojis mirstot, tāpēc arī daudzi nelieto uzturā nomedītā dzīvnieka smadzenes.
Ko lai neteiktu, bet pats smadzenes ēdu :) Galvenais ka garšīgas un ļoti sātīgas.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Bet ja nopietni, tad daudzi mūsu vecie mednieki neēd smadzenes, jo kā viņi saka nododas smadzenēs negatīvā energija un adrenalīns ko dzīvnieks piedzīvojis mirstot, tāpēc arī daudzi nelieto uzturā nomedītā dzīvnieka smadzenes.
Ko lai neteiktu, bet pats smadzenes ēdu :) Galvenais ka garšīgas un ļoti sātīgas.