Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
15.10.2010. 14:23
2-3 cm uz 100m varbūt šauj jebkurš ierocis, bet šāvējs + ierocis, tas jau ir cits stāsts. Man personīgi, ja izdotos 100 metros sašaut visas lodes 5 cm aplī, tad aiz prieka lektu gaisā. Parasti tie ir 7-10 cm, ko es uzskatu par labu rezultātu. nekad mūžā vēl neesmu redzējis mednieku, kurš spētu 5 lodes salikt 2cm aplī. Labprāt uz tādu paskatītos.
>Ivo
pašvaks (precizitātes ziņā) ierocis tev, bet medībām protams pietiek (lielākā daļa medību automātu uzrāda tādus rezultātus). par "2-3 cm" - lodēm blīvumu mēra no centriņiem iešaujot centriņus 2cm blīvumā tas būtu iešaut 2cm+ 2x(7,62/2) = 2,8 cm man (neesmu nekāds meistars) un maniem ieročiem (nav nekādi sportinieki vai dārgie) tā nav problēma, protams ja es izšautu 3 grupas pa 5 šāvieniem, tad viena grupa noteikti nebūtu 2 cm, bet 3cm blīvums būtu jābūt visām), ja viena būtu 5cm aplī, tad es spļaudītos un lamātos - ja pats nejustu kad biju "norāvis". man pašam Tika T3 ar lodēm kas smagākas par 170gr (lasīt duskusijas sākumu) tā arī ir - "2-3cm".
...bišku ā-apmulsu,Aldi,no jautājuma. protams sēdus no galda piemēram pieci šāvieni 100m distancē 2cm robežās. no rokas 100m distancē atzītās sacensībās piem.MMD Kausos šovasar Jurijs Cunajevs izpildīja 47p no 50 iespējamiem,kur centrs ir 60mm diametrā un iedaļas rādiusa solis 16mm (ja nekļūdos). trenniņos noteikti ir izpildīti labāki rezultāti.
pašvaks (precizitātes ziņā) ierocis tev, bet medībām protams pietiek (lielākā daļa medību automātu uzrāda tādus rezultātus). par "2-3 cm" - lodēm blīvumu mēra no centriņiem iešaujot centriņus 2cm blīvumā tas būtu iešaut 2cm+ 2x(7,62/2) = 2,8 cm man (neesmu nekāds meistars) un maniem ieročiem (nav nekādi sportinieki vai dārgie) tā nav problēma, protams ja es izšautu 3 grupas pa 5 šāvieniem, tad viena grupa noteikti nebūtu 2 cm, bet 3cm blīvums būtu jābūt visām), ja viena būtu 5cm aplī, tad es spļaudītos un lamātos - ja pats nejustu kad biju "norāvis". man pašam Tika T3 ar lodēm kas smagākas par 170gr (lasīt duskusijas sākumu) tā arī ir - "2-3cm".