Laikam jau visas tēmas izsmeltas,ja cepamies par NBS tēmekļiem.Man piemēram vairāk sirds sāp ka sestdien mani piečakarēja pirmo reizi mūžā Dundura magnum monolīts.40 metros nosēdās apmēram 45 cm.Jātzīst gan ka tā patrona savu brīdi nogaidīja 2gadi,bet glabāta labos apstākļos.
Nebiji ielējis īsto degvielu ;) - iespējams sevī :p Jap... Man atkal sestdien vecā labā RWS ID Clasic nokalpoja godam - kūmiņš ripā ;) - lai gan tikai!!!
Nu bet tomēr intreresanti, ko teiksim šādu tēmekļu pārdevējs raksta tai pašai bēdīgi slavenajai stratētēģisko preču pārvaldei preču importam. Vai tiešām raksta tā, kā tas ir, ka tēmēkļi paredzēti cilvēku atšaušanai un tehnikas iznīcināšanai? Un ko tad tie liekēži, nedos atļauju importam? (Vienkārši mani tie āksti savulaik stipri nokaitināja un pēc uzdotajiem jautājumiem es sapratu, ka valsts tikai ietaupītu naudu šito iestādi likvidējot)
Konkurs noslēdzies! Uzvarēja, protams ka - ZOMMERS, kā lielāko daļu konkursu! :)
Te ir rezultāti! Cena 12 mazajām optikām un 2 kolimatoriem - viens cena vidēji - Ls 1205 BEZ PVN.... Un kas par optikām???? gan jau, ka valsts noslēpums!
Nebiji ielējis īsto degvielu ;) - iespējams sevī :p Jap... Man atkal sestdien vecā labā RWS ID Clasic nokalpoja godam - kūmiņš ripā ;) - lai gan tikai!!!
Te ir rezultāti! Cena 12 mazajām optikām un 2 kolimatoriem - viens cena vidēji - Ls 1205 BEZ PVN.... Un kas par optikām???? gan jau, ka valsts noslēpums!