Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
08.05.2015. 21:19
Labdien! Meklēju 28.kalibra lodes/ patronas, vēlos kādas 100. Vai kāds yina, kur tās reāli var iegādāties. Vai ir iespēja sarunāt ar kādu medību veikalu par patronu iegādi no ārzemēm, ja pie mums to neviens netirgo?
Aivars, paldies par pirdāvājumu, Uldi paldies arī Tev- nopietni apsvēršu iespēju aizbraukt izšaut, ja minētais termiņš ir līdz nākamajiem jāniem;))! Aivar tiešām esi bargs sakot, ka izgatavosi lata lieluma mērķi un man jātrāpa, es teicu, ka grupai var uzlikt latu virsū!P.S. Un nevienu brīdi neesmu pieminējis ka Hornady SST ir bezsvina, bezsvina bija Čehu munīcija un pārmetot krustu pasaku, ka nevarēju nekādīgi piešaut ar savu optiku, par šīferloksni teicu, jo aiz mērķa biju aizlicis šīferloksni, lai pašam būtu nojauta uz kuru pusi tā lode lido-no 20 šāvieniem 5 bija loksnē. Un par šaušanu šautuvē-tur taču strādā stresa faktori-jāpierāda sevis sacītais, citu skatieni un skaļā vērtēšana, bet smilšbedrēs noliki savu mērķi, dieva mierā iegulies tranšejā-kā fricis otrajā karā, nesteidzīgi izšauj divreizīt, aizlāčo apskatīt rezultātu, pa to laiku stobrs dziest, atkal nesteidzoties divreiz izšauj, vienreiz iešauj Mednieku rūgto un ir cita darīšana, bet te mani grib šautuvē nolinčot;)!
Veikals atsaucīgs, sūta bez problēmām.