Vai tu nāksi uz mana tīruma pēc gaļas?vai nē,jo tev interesē tikai gaļa?:D neiešu,jo man riebjas gaļa,ja tev tur nenāktu cūkas tad gan ietu pasēdēt:D man patīk sēdēt tīrumu malās kur nav cūkas:)))
Vispār, kam ienāca prātā doma, ka kādam citam obligāti/brīvprātīgi jāsargā otra īpašums?!
Meža malā iesēj labību, kukurūzu, stāda kartupeļus, un tad, kur tie maitas mednieki, kāpēc nesargā!
Varbūt kāds izdomās, ka man viņa meitas jaunavība vēl ar' jāsargā, zem loga ar bisi jāsēž?!
Tavs īpašums, Tava manta, Tu arī sargā!
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
26.04.2015. 22:46
Jāni, protams ka savā īpašumā vari medīt visu ko vēlies un tārpaino gaļu vari dāvāt nabaga izsalkušajiem medniekiem! Ir tikai viens galvenais nosacījums, tāvā īpašumā ir jābūt vismaz 2500ha mežu platībām, derēs vēl purvi. Tad jau pārējais "ģelo tehņiki", viens divi sakārtosi visus "papiruļkus" un bliez no kātiem ko gribi, protams likuma ietvaros un noteiktajos termiņos.
Jāni Bērziņ-ko tik par naudu neizdarīsi!Varu pat pasēdēt Tava tīruma galā-10 eiriki stundā+ceļš.Protams arī divvietīgs tornītis no Tavas puses.Tās Tavas tārpainās man arī nevajag,tātad nevajag ne plinti,ne medību platības.:)
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
27.04.2015. 23:47
Protams, ka debiloidi un viens no vislielākajiem ir šis ēzeļgalva:
Lietotāja statuss - Nopietnais vērotājs
Jānis Bērziņš lasīja foruma sadaļu.
Profils reģistrēts 2015-04-03 13:56:17. Pēdējo reizi manīts 2015-04-27
Negribētos ticēt, ka mednieks, ja reiz uzdod 3.klasnieka cienīgus jautājumus, drīzāk tāds "štoka pulētājs".
Kādreiz mednieks bija mednieks, tagad fermeris ar kūti, kas saucas mežs.
Un kas tur slikts??? Slikti, ka cilvēki apsaimnieko medību faunu domājot par nākotni??? Slikti, ka vairs neklapē visi kam ienāk prātā???
Mežonīgo rietumu un plašo prēriju laiki .
Meža malā iesēj labību, kukurūzu, stāda kartupeļus, un tad, kur tie maitas mednieki, kāpēc nesargā!
Varbūt kāds izdomās, ka man viņa meitas jaunavība vēl ar' jāsargā, zem loga ar bisi jāsēž?!
Tavs īpašums, Tava manta, Tu arī sargā!
Lietotāja statuss - Nopietnais vērotājs
Jānis Bērziņš lasīja foruma sadaļu.
Profils reģistrēts 2015-04-03 13:56:17. Pēdējo reizi manīts 2015-04-27
Negribētos ticēt, ka mednieks, ja reiz uzdod 3.klasnieka cienīgus jautājumus, drīzāk tāds "štoka pulētājs".
Un kas tur slikts??? Slikti, ka cilvēki apsaimnieko medību faunu domājot par nākotni??? Slikti, ka vairs neklapē visi kam ienāk prātā???
Mežonīgo rietumu un plašo prēriju laiki .