Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medību vadītājs kurš vieglprātīgi palaiž sašautu zveru!!!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 15 lietotāji. Komentāru skaits 6. Pēdējais viedoklis 21.12.2010. 15:38

Pēteris
Pēdējo reizi manīts 2011-10-21 15:01
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
20.12.2010. 13:07
Medību vadītājam, jāvadās pēc mednieku un vadītāju NOTEIKUMIEM,kuri ir darbībā .
Ja kaut kas neapmierina, tad lūdzu vajag izteiktie saprotoši?
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2015-04-06 20:54
Atrašanās vieta: Ziemeļvidzeme.
Medību stāžs: 1989
Aprīkojums: ir
Suņi: ir
20.12.2010. 20:12
Raimonds Runts, 14.12.2010. 23:52
-galu galā, ja pats esi šaviena autors, kalab neuzstāji vadītājam, ka sekosi ar suni vai bez pa pēdu šim sašautajam lopam,
-nevar būt tā, ka tikai un vienīgi medību vadītājs zina, kam zvanīt no kaimiņa teritorijas un sazināties par savainota dzīvnieka izsekošanu, gan jau vēl kāds tās lietiņas kolektīvā zin,
ĀrprāCS!
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2024-03-29 20:31
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
20.12.2010. 23:58
Ārprāts? Kalab...??? ja es kā mednieks izdarīju mērķtiecīgu šavienu, par to informējot medību vadītāju, tiek arī izlemta tālākā rīcība, no vadītāja puses. Jeb tā vieglprātīgi pastāstīt nepieciešams nu es tur tā uzšāvu, bet nenokrita??? Man personīgi jau uz vietas interesētu, kas ar pēdām, kas ar asinīm, un kur un kā aizgājis, ja esmu kļūdījies ar šavienu, un censtos pārliecināt vadītāju doties apskatīties un noskaidrot lietu. Nu tas ka varbūt var te tā pārprats literārājos tekstos, nu sorry!
Nu par teritorijām, te jau arī parādās tās kaimiņu labās attiecības, labāk lai sapūst, bet ne jūs mūs pusē un otrādi! Aivar visu cieņu, bet kur tur ārprāt?
Slēpts
21.12.2010. 06:55
""ja es kā mednieks izdarīju mērķtiecīgu šavienu,""
tad jau tas zvērs aizskrēja miris ,ko tur spokus ķert:)
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2024-03-29 20:31
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
21.12.2010. 08:09
Ivar, ne par to bija runa un tēmats vispār skāra citu skata punktu?
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2015-04-06 20:54
Atrašanās vieta: Ziemeļvidzeme.
Medību stāžs: 1989
Aprīkojums: ir
Suņi: ir
21.12.2010. 15:38
28.Medību vadītājam ir šādi pienākumi un tiesības:
28.10. noskaidrot katra šāviena rezultātu un organizēt ievainoto dzīvnieku izsekošanu. Ja ievainotais dzīvnieks atstājis reģistrēto
medību iecirkni, medību vadītājs, saskaņojot ar medību tiesību lietotāju, kura medību teritorijā iebēdzis ievainotais dzīvnieks, organizē ievainotā dzīvnieka izsekošanu, piedaloties ne vairāk kā trim medniekiem. Ja ievainotā dzīvnieka izsekošanai nepieciešams medību šķirnes suns, tā izmantošanu saskaņo ar attiecīgo medību tiesību lietotāju. Ja ar viņu nav iespējams sazināties, ievainoto dzīvnieku izseko Valsts meža dienesta amatpersonas pavadībā;
Ja mednieks uzstāj medību vadītājam,tad vai nu kolektīvā ir absolūtā anarhija,vai nu medību vadītājs ir tukša vieta.
Lai cik sliktas attiecības ar kaimiņiem nebūtu, ievainota dzīvnieka izsekošanu šie liegt nevar.
Medību vadītājam ir jādara viss,lai ievainoto dzīvnieku pēc iespējas ātrāk atbrīvotu no mokām.