Saldus bodē bija 308win cena palikusi. Es meklēju vai nu 308win vai 6.5x55. 3006 man Hubertā pirktajam pusautpmātam jau ir, gribu ko mazāku un kloķējamu
Nu mana pieredze ar atlaidēm Saldus Hubertā apmēram mēnesi atpakaļ bija šāda: iegadajos munīciju pa apm 60 eur un tā kā esmu LMS biedrs cerēju uz solītajiem mīnus 5%, taču pārdevēja apskaidroja ka "Clever mirage 28gr" skrošu munīcija skaitās SPORTA nevis medību un uz to Latvijas mednieku Savienības biedriem atlaides nepienākas. Nekur līdz sim tādu info nebiju sastapis. naudas ziņā jau protams štrunts tie 5%, bet nu... Vai tā tiešām ir, vai arī pārdevējas personīgā interpretācija? Gati?
Sveiks, Jāni! Tas tā arī ir, bet nebūtu pareizi definēts par tām sporta patronām.
Katrā mūsu veikalā pie kases, klientam labi redzamā vietā, ir novietots paziņojums, kurām preču grupām vai atsevišķiem produktiem netiek piemērotas nekādas līmeņa atlaides, jo šī prece jau tā tiek piedāvāta mūsu klientiem par ļoti saprātīgu un patīkamu cenu.
Protams ir saprotamas jebkura cilvēka dabiskās vēlmes, ja ir labi, tad kāpēc lai nebūtu vēl labāk. :)
Kā piemēru varu minēt DDupleks munīciju, kas arī attiecas uz šo grupu un munīcija Monolit 28gr. 12/70 maksā - 1.07 EUR
Mārtiņ, varētu konkrētāk, kāpēc pēc Tavām domām vai pieredzes huberts ir krāpnieku kantoris. Ar nepamatotiem apvainojumiem un neslavas celšanu metāties var jebkurš antiņš un neviens Tevi par pilnu neņems, ja nebūsi nopamatojis savu viedokli.
Jautāju Tev, jo man ir gluži pretējs līdzšinējais viedoklis par hubertu. Pircis esmu daudz un līdz šim nav bijušu nekādu problēmu, ne ar preci, ne cenu, ne apkalpošanas kvalitāti. Ja būs pamatota un konstruktīva diskusija par trūkumiem, domāju arī tirgotājs ņems vēra un risinās saistītās problēmas ar klientu neapmierinātību.
Mārtiņ,esmu mazliet saistīts ar ieročiem un principā sekoju līdz ko kurā veikalā var nopirkt,un ja man vajag"ŠITO" tad nav svarīgi kur tas ir un maksā vairāk vai mazāk jo ieročus un medību piederumus nepērc katru dienu!Atlaides vari dabūt Supernetto par iepriekšējās dienas maizi!Dzīvoju Inčukalnā un braukt uz vienalga kuru veikalu sanāk no 50-200 km,tas vienalga ir dārgāk kā atlaides,ej kārtīgi strādā un pelni naudu,tad nevajadzēs p..t kapeikas un d...t forumā!
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
12.05.2015. 19:23
Atlaides vari dabūt Supernetto
Ir man bijušas fantāzijas Supernetto bujānu uzrīkot, kādēl alus, kas vakar uz atlaidēm maksāja 49 eirokapeikas, šodien plauktā ir par 90 minētajām naudas vienībām: lai paskaidro man vienas nakts hiperinflāciju 84% apmērā! Bet tā arī neesmu sadūšojies - tur apsargs tāds būdīgs :D
Ja par tēmu - ar Saldus Hubertu vislabākā pieredze. Mēnesi pēc Titāna iegādes iebraucu pēc patronām, pārdevēja mani atcerējās un bez prasīšanas atlaidi iedeva :) Ne tik spoži man ir gājis šajā forumā vienā saslavētā veikalā - laikam ar pārdevēju horoskopi nesakrita...
Nezinu vīri,varbūt aura varbūt vēl kas,visos Latvijas ieroču veikalos man ir bijušas normālas attiecības un patīkamas atmiņas izņēmums varētu būt Jelgavas lija,bet to 200% kompensē Rīgas Lija,pārdevēji jau arī redz vai tu esi cilvēks ar vajadzību vai vnk.pārgudrelis.Es saprotu attālumi,atlaides,cenas,tieši cenas jo it kā esam eiropā bet mūsu pirkspēja ir daudz mazāka kā citur uz eiropas cenu fona! Aicinu visus nevis gausties bet reāli izvērtēt SAVAS iespējas,jo medībās ,cik esmu pats pieredzējis,neviens netiek vērtēts pēc ieroča krutuma,prasme ir pārzināt,komunicēt un dalīties pieredzē un ja Tev ir labvēlīga Diāna un lielais gars nes Tavu šauto lodi,būsi pirmais vīrs arī ar iž 18!
Katrā mūsu veikalā pie kases, klientam labi redzamā vietā, ir novietots paziņojums, kurām preču grupām vai atsevišķiem produktiem netiek piemērotas nekādas līmeņa atlaides, jo šī prece jau tā tiek piedāvāta mūsu klientiem par ļoti saprātīgu un patīkamu cenu.
Protams ir saprotamas jebkura cilvēka dabiskās vēlmes, ja ir labi, tad kāpēc lai nebūtu vēl labāk. :)
Kā piemēru varu minēt DDupleks munīciju, kas arī attiecas uz šo grupu un munīcija Monolit 28gr. 12/70 maksā - 1.07 EUR
Jautāju Tev, jo man ir gluži pretējs līdzšinējais viedoklis par hubertu. Pircis esmu daudz un līdz šim nav bijušu nekādu problēmu, ne ar preci, ne cenu, ne apkalpošanas kvalitāti. Ja būs pamatota un konstruktīva diskusija par trūkumiem, domāju arī tirgotājs ņems vēra un risinās saistītās problēmas ar klientu neapmierinātību.
Ir man bijušas fantāzijas Supernetto bujānu uzrīkot, kādēl alus, kas vakar uz atlaidēm maksāja 49 eirokapeikas, šodien plauktā ir par 90 minētajām naudas vienībām: lai paskaidro man vienas nakts hiperinflāciju 84% apmērā! Bet tā arī neesmu sadūšojies - tur apsargs tāds būdīgs :D
Ja par tēmu - ar Saldus Hubertu vislabākā pieredze. Mēnesi pēc Titāna iegādes iebraucu pēc patronām, pārdevēja mani atcerējās un bez prasīšanas atlaidi iedeva :) Ne tik spoži man ir gājis šajā forumā vienā saslavētā veikalā - laikam ar pārdevēju horoskopi nesakrita...