Savukārt klients ar pirkuma čeku ir iepazinies un tas viņu apmierināja, tāpēc pārmetumi šajā reizē ir nepamatoti.
Bināta k-gs, atļausiet nepiekrist.
Atkārtošu un palikšu pie sava- ka Jūsu reklāma bija MALDINOŠA, par ko liecina pievienotais čeks. Ar atlaides procentu iepazinos mājās un braukt atpakaļ 160 +160 km iespējamo 8 EUR dēļ negribējās:)
Cilvēciska kļūda vai sistēma- tas lai paliek uz Jūsu sirdsapziņas:)
p.s par kuru pārdevēju iet runa- gan jau Jūs pats zināt...
Vajadzēja to čeku apskatīt veikalā un pārpratums būtu izlabots uz vietas!
Nevis tagad sacelt šitādu "kipišu" un pietam vēl paša nolaidības dēļ!!!
Man godīgi sakot atliek tik pabrīnīties un pasmaidīt, cik cilvēks tomēr var būt nožēlojams, lai neteiktu vēl vairāk!
Pirms cepjaties par šādām lietām publiskā telpā, būtu vērts padomāt, vai tas ir tā vērts un pie kāda risinājuma tas vispār novedīs un kurš no tā kaut ko iegūs.
Nu te es piekritīšu Ivaram O.,jo kļūda te ir un Huberts uzskata, ka tā tam jābūt, slikti, ka tā, ja man darbā tā sanāktu, tad bez ierunām viss tiktu izlabots vai piedāvāts kāds cits bonuss, nezkatoties uz to, ka uzreiz netiktu pamanīts!
Godīgi sakot es nesaprotu vienu lietu - tiek nopirkts pulveris par 80 Eur - bļin pulveris par 80 Eur... Kur jūs varat dabūt vēl pulveri par 80 Eur? Nu es gribētu teikt, ka Hubertam pārmetumi nevis nevietā, bet vispār absurdi! Vienalga cik maldinoša vai nemaldinoša informācija kādam liktos! Kurš vēl no LV veikaliem visai savai produkcijai dod šādas atlaides? PM pulveri tirgo par 105 Eur - Artemīda tāpat - PŠC liekas līdzīgā cenā (varbūt kļūdos)!!!
Protams visvairāk besī tā liekulība - brauc pirkties tā jau uz lētāko LV veikalu + dabū kārtīgu atlaidi un vēl nav labi... Bļin nu čaļi domājiet par ko jūs cepaties!!!
Uģi.
Tāpēc jau globāli man pretenziju nav- jo pulveris par 80 Eur tiešām ir ļoti patīkami.
Arī izejmateriāli lādēšanai tika iepirkti. Un ja man pateiktu, ka veikals vienkārši kļūdījās, tad miers un bērziņš, bet ja veikals grib pierādīt, ka
un pietam vēl paša nolaidības dēļ!!!
,
tad gribas bļaut - es esmu nolaidīgs vai veikala pārdevējs????
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
09.11.2015. 17:18
un pietam vēl paša nolaidības dēļ!!!
Par šo prātā nāk anekdote:
Klients autoservisā saņem rēķinu. Pirms samaksāšanas sāk iet cauri pozīcijām:
Eļļa - 42 EUR;
Filtrs - 9 EUR;
Sveces - 38 EUR;
Bukses - 57 EUR;
Izdevās - 100 EUR;
- Ko nozīmē: izdevās?!
- Vai, neizdevās, svītrojam ārā...
Šoreiz pārdevējam (un, spriežot pēc attieksmes, arī Bināta k-gam) IZDEVĀS :)
Redz Gati, nedod atlaides slikti, iedod ar nav labi. Es drīzāk domāju, ka klusinātājus aizmirsa iekļaut kategorijā zem atlaides 15% :))
Nu nez, pašam ar vajadzēja uzmanīt ko un par cik pērc.Aizgāja tas dzelzis zem kopējās atlaides, i neviens neiedomājās iznest to ja neuzprasīji. Es savam trumulim kā nākas saņēmu 20% atlaidi, ne prasīt vajadzēja ne kaulēties, divas dažādas mantas divi čeki.Laikam pārķēru pēdējo man derošo, tagad gaidu atvešanu no J-pils līdz Saldus bodei. :)
Bināta k-gs, atļausiet nepiekrist.
Atkārtošu un palikšu pie sava- ka Jūsu reklāma bija MALDINOŠA, par ko liecina pievienotais čeks. Ar atlaides procentu iepazinos mājās un braukt atpakaļ 160 +160 km iespējamo 8 EUR dēļ negribējās:)
Cilvēciska kļūda vai sistēma- tas lai paliek uz Jūsu sirdsapziņas:)
p.s par kuru pārdevēju iet runa- gan jau Jūs pats zināt...
Nevis tagad sacelt šitādu "kipišu" un pietam vēl paša nolaidības dēļ!!!
Man godīgi sakot atliek tik pabrīnīties un pasmaidīt, cik cilvēks tomēr var būt nožēlojams, lai neteiktu vēl vairāk!
Pirms cepjaties par šādām lietām publiskā telpā, būtu vērts padomāt, vai tas ir tā vērts un pie kāda risinājuma tas vispār novedīs un kurš no tā kaut ko iegūs.
Protams visvairāk besī tā liekulība - brauc pirkties tā jau uz lētāko LV veikalu + dabū kārtīgu atlaidi un vēl nav labi... Bļin nu čaļi domājiet par ko jūs cepaties!!!
Tāpēc jau globāli man pretenziju nav- jo pulveris par 80 Eur tiešām ir ļoti patīkami.
Arī izejmateriāli lādēšanai tika iepirkti. Un ja man pateiktu, ka veikals vienkārši kļūdījās, tad miers un bērziņš, bet ja veikals grib pierādīt, ka
tad gribas bļaut - es esmu nolaidīgs vai veikala pārdevējs????
Par šo prātā nāk anekdote:
Klients autoservisā saņem rēķinu. Pirms samaksāšanas sāk iet cauri pozīcijām:
Eļļa - 42 EUR;
Filtrs - 9 EUR;
Sveces - 38 EUR;
Bukses - 57 EUR;
Izdevās - 100 EUR;
- Ko nozīmē: izdevās?!
- Vai, neizdevās, svītrojam ārā...
Šoreiz pārdevējam (un, spriežot pēc attieksmes, arī Bināta k-gam) IZDEVĀS :)
Nu nez, pašam ar vajadzēja uzmanīt ko un par cik pērc.Aizgāja tas dzelzis zem kopējās atlaides, i neviens neiedomājās iznest to ja neuzprasīji. Es savam trumulim kā nākas saņēmu 20% atlaidi, ne prasīt vajadzēja ne kaulēties, divas dažādas mantas divi čeki.Laikam pārķēru pēdējo man derošo, tagad gaidu atvešanu no J-pils līdz Saldus bodei. :)
Veikalā pārdevējs kļūdījās, bet pircējam bija slinkums pārbaudīt čeku. Kur šeit ir veikala īpašnieka vaina .....?