Krūmiņa k-gs! Ja es būtu administrators, tad būtu jau izlēmis. Izteicu savu viedokli, uz ko ir tiesības visiem. Un tam nav obligāti jāsakrīt ar Jūsējo. Un nav pirmā reize, kad teksti tiek "ņukāti" no jauna.
Jaunais forums man sākumā pašam nepatika dēļ sarežģītības un svešvalodas, bet ja piesāk - nav ne vainas, ir okei.
Piedodiet, ka iejaucos, taču manuprāt ir pilnīgi otrādi-šis forums ir sarežģītāks. Cik lieku topiku par optiku vai ieročiem, kuros nemitīgi tiek dublēti viedokļi.
Pats, kā redziet dzīvojos pa abiem. Neērti, bet neko nepadarīsi.
Patīk, ja viss ir pa sadaļām sakārtots.
Starp citu, ja atmiņa man neviļ, tad arī ŠIS forums pēc kārtas ir otrais, ar tādām pašām tēmām un problēmām, kā iepriekšējais:)
Vēl, patīk ja foruma admins IR TEPAT, lai pielabotu un reaģētu UZREIZ.
Nu re, Bārs, ja jau dzīvojies tomēr pa šejieni,tad jau jāklapē tas otrs ciet :):):)(manam viedoklim nav obligāti jāsakrīt ar tavējo) Atslābinies un šauj garām!!
1. šis topiks bija par tusiņu foruma dalībniekiem! (a te izplūdušas diskusijas par to, kurš forums labāks)
2. Man šajā patīk vienkāršība, jaunais ir sarežģītāks.
3. jaunajā man patīk, ka viss skaisti sakārtots pa tematiem, ļoti ērti pārskatāms, ko nevaretu teikt par šo forumu.
4. jaunajā forumā ir lieliska priekšrocība, kas te nav- t.i. pašam labot savus postus. Nereti gadās drukājot pieļaut kļūdas, patīkami, ka pats tās var izlabot netraucējot adminu.
5. Tas, ka tur var izmantot lietotājvārdus pilnīgi netraucē, jo tāpat visi, kas grib zin, kas ir kas... un neviens tur neslēpjas. Pie kam neviens neliedz kā lietotājvardu ierakstīt savu vardu un/vai uzvārdu.
Es te vairāk redzu mūžīgo, latviešiem raksturīgo nespēju vienoties kopējai lietai. Acīmredzot Latvijas apstākļos būtu tikai normāli katram medniekam savs forums.....
Nu nevajag par šito strīdēties! Kas gribēs, uzrakstīs te!
Forums jauns un pēc citu vēlmēm ir taisīts, tauta paliek arvien vairāk, tusiņš būs un tiek rīkots!
Kas kur gribēs, tur arī forumos!
Bāram. Tev,puis,nervu sistēma tāda knapāka.. Kur tad nu kādam te mirstīgam saprast atsevišku indivīdu domu gājienus..Neveselīga nodarbe ir smēķēsana lielos daudzumos.
Jaunais forums man sākumā pašam nepatika dēļ sarežģītības un svešvalodas, bet ja piesāk - nav ne vainas, ir okei.
Pats, kā redziet dzīvojos pa abiem. Neērti, bet neko nepadarīsi.
Patīk, ja viss ir pa sadaļām sakārtots.
Starp citu, ja atmiņa man neviļ, tad arī ŠIS forums pēc kārtas ir otrais, ar tādām pašām tēmām un problēmām, kā iepriekšējais:)
Vēl, patīk ja foruma admins IR TEPAT, lai pielabotu un reaģētu UZREIZ.
2. Man šajā patīk vienkāršība, jaunais ir sarežģītāks.
3. jaunajā man patīk, ka viss skaisti sakārtots pa tematiem, ļoti ērti pārskatāms, ko nevaretu teikt par šo forumu.
4. jaunajā forumā ir lieliska priekšrocība, kas te nav- t.i. pašam labot savus postus. Nereti gadās drukājot pieļaut kļūdas, patīkami, ka pats tās var izlabot netraucējot adminu.
5. Tas, ka tur var izmantot lietotājvārdus pilnīgi netraucē, jo tāpat visi, kas grib zin, kas ir kas... un neviens tur neslēpjas. Pie kam neviens neliedz kā lietotājvardu ierakstīt savu vardu un/vai uzvārdu.
Forums jauns un pēc citu vēlmēm ir taisīts, tauta paliek arvien vairāk, tusiņš būs un tiek rīkots!
Kas kur gribēs, tur arī forumos!