Zanders ielīdīs par korķi jebkurā pudelē,visgudrs.Par medņiem un pētijumiem varat aizmirst.Lob varēs vākt kapeikas pie baznīcas,jo medņu medības vairs nebūs,tātad finansējumu varēs meklēt pie zaļajiem Eiropā,nevienam nevajadzēs kreņķēties.
Man jau liekas ka galvenais jautājums bija par projektiem kā tādiem ,jo nevar saprast projekts pabeigts,vai plānots uz nākamo gadu.Medņi vienkārši trāpijās pa rokaj.Zanders man nepatīk no tā laika kad viņš medības gribēja pielīdzināt luksus precēm un aplikt ar nodokli.
Slēpts
21.12.2010. 15:28
Saistība tikai tik, cik par medņiem. Ja kāds nu nav redzējis.[youtube::HuJkDRTcgng&feature=related]
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Mauzers
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
21.12.2010. 16:48
Uģim:)
Cūkas ar Jums kopā ganījis neesmu, nezinu kā Jūs tik labi zinat ko es varu, ko nevaru un ko daru. To ka Zanders braukā ar velosipēdu un plānā metelīti ar tranvaju braukā uz Skanstes ielu es zinu, un vēl šo to zinu...tai skaitā kā top šādi darbi žurnālistu aprindās. Līdz Jūsu līmenim nolaisties netaisos.
Lai braukā kaut pliks, ja viņam tā tīk,vai varbūt uzdāvināt bebrādu lai praķīti uzšuj, nevajag spriedelēt par lietām no kā neko nejēdz,tādi ērmi veido sabiedrisko domu par medniekiem un medībām, nav ko brīnīties ,ka esam sliktie.Atradies pravietis ,lētā populisma bīdītājs.
Edgar K. par līmeņiem domāju ka nespriedīsim, jo visicamāk ne Tu ne es dzīvē netiksimies un tagad te kko melst kurš kāds te ir un cik kuram aplokā "cūku" vai "zaķu" netaisos... Tapēc vēlreiz noklausies ko Zanders teica - izlasi ko rakstīju es un padomā vai Tavi komentāri bija OK?!?!?!
Pieļauju ka esi pietiekami izglītots utt. tapēc ar 3x Tev vajadzētu aiziet!!! ;)
P.S. Bet Janka vienkārši neko nav sapratis :D
P.P.S Un vispār tā replika - nu bļin būsim godīgi nu ne tāda lai tagad visi žurnālisti un Zanders būtu noliekami... ja... nu taču domājiet līdzi...
Par šo pētījumu varu šo to pastāstīt. Lieta tāda ka te valdībā vai tik kaučkas nav saputrots,bail samelot bet ja pareizi atceros,tad tāds tika veikts 2007.gadā kurzemes pusē. Pētījumu veica ornitologs sava diplomdarba ietvaros,un uz entuziasma pamata. Reāli tika veiktas tādas kā kopšanas cirtes aizaugošu riestu vietā. (būs jāpaskatās pavasarī kā tagad tur ar medņiem) Atskaite par to bij pieejama internetā. Paralēli tam tika apsekotas arī potenciālās riestu vietas(par entuziastu līdzekļiem).Vienīgas pozitīvais ko tur saskatu ir tas ka uz šī pamata varētu pasargāt no izciršanas kādu meža stūrīti!
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Mauzers
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
22.12.2010. 19:50
Uģis Gizmo:)
Saistītie vai līdzīgie profili - Saistītie vai līdzīgie profili ir tādi, kuriem ir vienādas IP adreses
Artis Bērziņš, Arnis Puksts, VLADISLAVS ŠENDRIKS
Kā saka komentāri lieki:) Žurnālistu aprindās kaut kā manīts neesi...
Cūkas ar Jums kopā ganījis neesmu, nezinu kā Jūs tik labi zinat ko es varu, ko nevaru un ko daru. To ka Zanders braukā ar velosipēdu un plānā metelīti ar tranvaju braukā uz Skanstes ielu es zinu, un vēl šo to zinu...tai skaitā kā top šādi darbi žurnālistu aprindās. Līdz Jūsu līmenim nolaisties netaisos.
Pieļauju ka esi pietiekami izglītots utt. tapēc ar 3x Tev vajadzētu aiziet!!! ;)
P.S. Bet Janka vienkārši neko nav sapratis :D
P.P.S Un vispār tā replika - nu bļin būsim godīgi nu ne tāda lai tagad visi žurnālisti un Zanders būtu noliekami... ja... nu taču domājiet līdzi...
Saistītie vai līdzīgie profili - Saistītie vai līdzīgie profili ir tādi, kuriem ir vienādas IP adreses
Artis Bērziņš, Arnis Puksts, VLADISLAVS ŠENDRIKS
Kā saka komentāri lieki:) Žurnālistu aprindās kaut kā manīts neesi...