Visas licenzes tiek sadalītas vienlīdzīgi sezonas sākumā. Gribi-ej uz medībām, negribi -neej, gribi-taisi torņus, baro un medī, negribi-netaisi.Maksā visi vienādi, licenžu skaits visiem vienāds-kur problēma?
Ja šādi OK! Bet tad tie kam nebija laiks "atšau savas atļaujas" kolektīvajās medībās tās neatdod, bet patur sev ja? un priekš dzinējmedībām Jums ir atsevišķas atļaujas!?
Ja atļaujas jāatdod, kad sākas kolektīvās medības tad sorī - atkal piekāsiens... Un nedomāju ka daudzos kolektīvos ir šādi esmu medījis daudzos kolektīvos un neesmu redzējis vēl ne reizi kur iedotu atļaujas uzreiz man 5cas!!! :)
Protams viss OK ja kolektīvā ir 10veči, bet ja ir 40 tad nu piedod - privātums ir jāizslēdz...
es nezinu, bet ir tāds vārds, kā pieklājība.
Pirms es piesaku medības es pazvanu torņa cēlājam, ja zinu kurš tas ir un pajautāju vai varu iet pasēdēt tajā tornī un viss problēmas atkrīt.
Romul a ko Tu vēlies dzirdet no mums te???? Tā Jūsu kolektīva iekšējā sāpe, kas jārisina Jums pašiem! Ja nevar cilvēciski paziņot, nu sorru uz tor;niem ceļš slēgts, vai tikai pašam uz saviem! Citādi nelikumīgās, vai kā te minēts graudos darījums???
ranār,ja pie tevis nav cūku tad piedot,navajag visas atšaut,bet pataupīt.mums kolektīvā šogad atšaujamas bij 150 cūkas,uz doto brīdi atšautas jau drusku virs simta.par grudu pievešanu es neuztraucos,jo ja vajadzēs pievadīs kaut tonnas desmit,tā ka cūkas pie mums ir un būs.
Tas nav bišķiņ par traku?
Un kur kāda bilde ar tām 60 cūkām? :)
Slēpts
12.01.2011. 10:29
Jā... bildi ar 60 cukām pie barotavas es ar gribētu redzēt .... Tiesa gan - esmu tādu skatu pats personīgi redzējis, bet tas bija 80to gadu vidū, Kurzemes puses Valsts Medību Saimniecībā (saucamajās Vosa medību platībās), kur tajā barotāvā regulāri tika kravām gāzti kartupeļi, kukurūza, graudi utt.... bet tas viss bija par valsts naudu un to neviens tur neskaitija... mednieku ''mājas'' apkurē tur gadā tika nokurinātas divas ''Volgas''.. :)) ... lai gan tā tika izmantota labi ja 1x mēnesī... baseins, divas pirtis, kamīnzāle... 3 stāvi .. :)... pa smuko ....
Tad varēji rakstīt aktu par nelikumīgām medībām un viss - ja nav pieteiktas tad viss "čau"- ja bija pieteiktas pofig kur pieteicu tur sēžu...
Ja šādi OK! Bet tad tie kam nebija laiks "atšau savas atļaujas" kolektīvajās medībās tās neatdod, bet patur sev ja? un priekš dzinējmedībām Jums ir atsevišķas atļaujas!?
Ja atļaujas jāatdod, kad sākas kolektīvās medības tad sorī - atkal piekāsiens... Un nedomāju ka daudzos kolektīvos ir šādi esmu medījis daudzos kolektīvos un neesmu redzējis vēl ne reizi kur iedotu atļaujas uzreiz man 5cas!!! :)
Protams viss OK ja kolektīvā ir 10veči, bet ja ir 40 tad nu piedod - privātums ir jāizslēdz...
Pirms es piesaku medības es pazvanu torņa cēlājam, ja zinu kurš tas ir un pajautāju vai varu iet pasēdēt tajā tornī un viss problēmas atkrīt.
Un kur kāda bilde ar tām 60 cūkām? :)
vai tik taas ir tavas izdomaatas!!