Jā, tur nav jābūt lielam ģēnijam, lai saprastu ka man nav mednieka apliecība.Šogad netieku uz kursiem.Bet sāku uzkrāt zināšans jau iepriekš.Tas ir slikti??.Paldies tiem cilvēkiem kuri atbildēja uz maniem jautājumiem,un paldies arī par negācijām :)Diskusiju varat uzskatīt par beigtu!!Atkal pierādījāt kādi ir Latvieši:)
Mnjā... Viss jau atkarīgs cik ļoti tā lieta interesē... Ja interesē MP atraksti.. No mana kursa 3 džeki nopirka un visi 3 labprāt pārdos viņus, pat garantija vēl ir :) Pa maz naudiņām labākā izvēle ir ATA ARMS, pēc eiropieša smako vairāk nekā pēc krieva.
Da neņem ļaunā. Sākumā tā arī vajadzēja pateikt. Novēlu Tev sekmes apgūstot visu jauno, kas saistīts ar medībām/medīblietām.
Atbildot uz tavu jautājumu var
a) sarakstīt komentu uz 2-3 A4 lapām:)
b) pateikt: nelauzi galvu, tāpat šausi ar vienu čoku (0,5) (sevišķi Baikal-155 gadījumā):))
Da neņem ļaunā. Sākumā tā arī vajadzēja pateikt. Novēlu Tev sekmes apgūstot visu jauno, kas saistīts ar medībām/medīblietām.
b) pateikt: nelauzi galvu, tāpat šausi ar vienu čoku (0,5) (sevišķi Baikal-155 gadījumā):))
Nē nevajag koment 2-3 lpp.Gan jau kursos sapratīšu par tiem čokiem:)
Mnjā... Viss jau atkarīgs cik ļoti tā lieta interesē... Ja interesē MP atraksti.. No mana kursa 3 džeki nopirka un visi 3 labprāt pārdos viņus, pat garantija vēl ir :) Pa maz naudiņām labākā izvēle ir ATA ARMS, pēc eiropieša smako vairāk nekā pēc krieva.
Nezinu edi, bet ja ņemt pusautomātu tad tikai brauningu, gan karabīni gan bisīti, jo pārbaudīts ierocis gadiem un pierādījis to tikai labako :) Par citiem neko nevaru daudz pateikt. Par MP ja vecie tad tie ir normāli, ja jaunie, kā jaunie tas pat TOZ un IŽ ieroci, nesalīdzināt ar vecajiem labajiem modeļiem, kas tiešām pat tagad kalpo godam :)
Slēpts
15.10.2013. 22:54
Nu nezkāpēc nav pilns SS.LV ar desmitiem MP pārdevēju? Turpretī Browning Gold jau mēnesi kāds mēģina noandelēt.
Nav ko cepties par tiem MP un salīdzināt tos ar lielo BBB.Ir tiem sava niša un šarms :)
Tas tāpat kā dzert 3graudnieku vai labu XO konjaku - rezultāts galu galā būs tāpat viens un tas pats :)
Atšķirās tikai nianses procesa gaitā:))
Paldies:)
Nē nevajag koment 2-3 lpp.Gan jau kursos sapratīšu par tiem čokiem:)
Kāpēc neiesaki izvēlēties??
Nu nezkāpēc nav pilns SS.LV ar desmitiem MP pārdevēju? Turpretī Browning Gold jau mēnesi kāds mēģina noandelēt.
Tas tāpat kā dzert 3graudnieku vai labu XO konjaku - rezultāts galu galā būs tāpat viens un tas pats :)
Atšķirās tikai nianses procesa gaitā:))