Es arī kaut ko varu par Berettu pateikt - man ir samērā vienkārša (teiksim - no lētā gala) 686 sporta šaušanai paredzēta (sportingam). Ņemot vērā manu ne visai stabilo šaušanu, gada laikā trenniņos un sacensībās esmu izšāvis apmēram 20 tūkstošus sporta patronu. Esmu šāvis arī ar lodi un ūdensputnu medībās, bet tas ir salīdzinoši neliels skaits patronu. Šaujot ar lodi gan vajadzētu piedomāt pie sašaurinājumiem stobra galos, kādus lietojat (ja tie ir maināmi, arī, ja nav - ar tranšejas ieroci nebūtu ieteicamas lodes). Vēl kaut kur biju dzirdējis, ka Beretta nemīl aukstumu - pilnīgas muļķības. Es gan nemīlu, jo šaut patīk tikai ar plikām rokām un paplāni apģērbtam, bet mana Beretta ir mierīgi izturējusi pat -20 grādu aukstumu. Un nobeigumā - pēc visa tā, ko es esmu izšāvis, ierocis ir kā jauns, es pat teiktu, ka vēl pastīvs (tikai nesakiet, ka nav eļļots, jo eļļu man pat liekas, ka reizēm par daudz lietoju,bet tā kā tā nepiedeg, mani tas īpaši netraumē).
nu, Mossberg īstenībā ir tīra amīšu kompānija, kas pastāv kopš 1919. gada. Tas, ka viņiem emblēmā zviedru karoga krāsas, neko nenozīmē, ASV zviedru emigrantu pietiek. Ieroči no Eiropas tur nāk iekšā biezā slānī, kaut vai tās pašas Tikkas, ČZ un krievu plintes. Par to IŽ-27 gan taisnība, ne velti Remington viņu tirgo zem savas markas SPR-310 :)
Man ir Beretta White Onyx. Neviena slikta vārda nevaru pateikt. Trāpu labāk nekā biju cerējis :) Īpaši ar lodēm....
Slēpts
08.04.2008. 15:23
Manuprāt par vienīgo Eiropas ieroci ASV tu maldies , jo Mossberg ir Zviedru kompānija un pat IŽ-27 amīši lieto. Vienā ASV forumā dabūju palasīties - saka baigi labs esot tikai krievi varējuši apstrādāt labāk
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
08.04.2008. 09:31
Reinhold, kapēc Tev vajag tik vieglu ieroci? Paturēt rokās ir viens, pamēģini izšaut! Stobru svara samazinājums iespējams arī ir atbilde uz Tavu jautājumu par resursu. Nedomāju, ka Ultra Light ir domāts ložu šaušanai... Paņem normālu Beretta 682 Gold un šauj bez bēdām! http://www.beretta.com/index.a...
Aprīkojums: Browning Zenith HC 30-06, Beretta Ultra Light(12) R8
Suņi: -
Medību trofejas: 4
08.04.2008. 09:14
Esmu Berettu turejis rokas. Es domaat ka Gan jau meistari bus izskaitlojushi lai stobru nemeetaa ne gaisaa ne lejaa. Bereta esot vienigasi eiropas ierocis kursh ielaists ASV, tad jau vajadzetu but labai.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
07.04.2008. 16:10
Vieniigi HEHEHEHE .... reekjinies, ar to, ka berettas tirgo LIJA :)))
A par sho bodi vari palasiities zem teemas "par muusu veikaliem. Gods un negods" :)))))
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
07.04.2008. 16:06
Kristaps, lodeem vinjiem ir speciaalie stobri ar viitni iekshaa ... bet tas iisti neiet zem juridiskaa "gludstobra" :/
Bez tam ar parasto gludo var shaut ar "da jebko" ... a tur tikai lodes ... un arii maksaa tas joks stipri vairaak.
Jaa, piekriitu, ka lodes vareetu iet preciizaak, tachu arii ar saveejo es kolektiiva ieksheejaa eksii no 35m, 49 no 50 sashaavu ... un nu galiigi neesmu kautkaads supersnaiperis ... vienkaarshi meedzu arii shautuvi apmekleet un trenneeties.
07.04.2008. 16:02
Reinholds, A kur taa ideja? kaapeec gribi pirkt UltraLight?
Vai tieshaam tev tie 0.5kg kautko mainiis mantu apkaart neesaajot?
Vai taisies staaveet 15min shaushanas staavokli?
Reekjinies ar to, ka pie mazaaka ierocha svara atsitiens buus juutamaaks, kaa arii tas, ka stobru vairaak meetaas ...
http://www.beretta.com/index.a...
A par sho bodi vari palasiities zem teemas "par muusu veikaliem. Gods un negods" :)))))
Bez tam ar parasto gludo var shaut ar "da jebko" ... a tur tikai lodes ... un arii maksaa tas joks stipri vairaak.
Jaa, piekriitu, ka lodes vareetu iet preciizaak, tachu arii ar saveejo es kolektiiva ieksheejaa eksii no 35m, 49 no 50 sashaavu ... un nu galiigi neesmu kautkaads supersnaiperis ... vienkaarshi meedzu arii shautuvi apmekleet un trenneeties.
Vai tieshaam tev tie 0.5kg kautko mainiis mantu apkaart neesaajot?
Vai taisies staaveet 15min shaushanas staavokli?
Reekjinies ar to, ka pie mazaaka ierocha svara atsitiens buus juutamaaks, kaa arii tas, ka stobru vairaak meetaas ...