Jautājums ir par to-ko mūsu Latvijas apstākļos varētu darīt ar kukri? Man pa mežu pārvietojoties nav nācies iebrist necaurejamās bambusu audzēs un pīties no kokiem karājošās kaņepāju virvēs,nemaz nerunājot par tādu eksotiku,kā ceļa atbrīvošana no kokos pakārtiem cūku kautķermeņiem. Kāds ,Jūsuprāt ,varētu būt kukri pielietojums Latvijas apstākļos? Ko ar to varētu darīt ierindas Latvijas mednieks? Un pats galvenais- ar ko šis Nepālas brīnumnazis pārspēj nelielu cirvīti,salokāmo Fiskars zāģīti un parastu,labu nazi? Ja ir pamatoti apsvērumi-uzklausīšu nopietni!
Ar cieņu.
Esmu paradis pirms medījuma dalīšanas novilkt tam ādu.Varbūt kāds varētu paskaidrot man, kā to izdarīt ar kukri?
Griezt aknas ar kukri?
Nuuuuuuuu..... Jums ir ļooooti izvirtusi fantāzija! :):):)
Bruni necepies :) izlasi ko Pēteris Auziņš jautaja :) !!! ir tada lieta ka mednieki nezina vienkarsas lietas ka nazi saucas un macetes nerunajot par ierociem :( Bruni un slepes ari sanak ka labak neizmantot medibas :)???
?
Alvi uz Parker pen ari ir rakstits made in UK :) bet razo tagad francija pilseta Nante pirmstam Parker pen majas bija Newhaven :) in UK:) lielu dalu ari razo indija ka ari kina razo tagad refil preiks parker pen jotter :) un jotter saks razot pec diviem gadiem indija jo likvides Nante rupnicu francija ka ari kritis Waterman pen rupnica kas ir zem viena jumta ar parker pen tagad :) indija ir letak razot :) laba lieta ir PARKER PARKER DUOFOLD FOUNTAIN PEN :) un par maceti kas taisita Made in South Africa tur ir letak razot :) vienigais latvija ir baigais uzcenojoms visam precem :).
Nav man padomā sākt "cepties".Gribu vienkārši sacīt ,ka manuprāt,šāda instrumenta praktiskais pielietojums mūsu apstākļos ir stipri nosacīts,jo nav nepieciešamības pārvietojoties regulāri cirst vīteņaugus pleca un jostasvietas augstumā.Ja gribam nocirst kaut ko pie zemes ,tad cirvis ir pārāks.Saku to tāpēc,ka pats jau vairākus gadus lietoju šādu: http://www.xnet.lv/index.php?z...
Bija noderīgs stigojot cirsmas,bet tagad vizinās mašīnā tāpat,visādam gadījumam. Ja kāds vēlas tādu pirkt ,tad lai pamēģina vispirms pārcirst ceļam pārkritušu 15-20cm resnu koku.
Piedodiet ,aizmirsu,rīks ļoti noder rudeņos medījot āpšus un jenotsuņus ar laiku-ir viegls un parocīgs.
Ar cieņu.
Griezt aknas ar kukri?
Nuuuuuuuu..... Jums ir ļooooti izvirtusi fantāzija! :):):)
?
http://www.xnet.lv/index.php?z...
Bija noderīgs stigojot cirsmas,bet tagad vizinās mašīnā tāpat,visādam gadījumam. Ja kāds vēlas tādu pirkt ,tad lai pamēģina vispirms pārcirst ceļam pārkritušu 15-20cm resnu koku.
Piedodiet ,aizmirsu,rīks ļoti noder rudeņos medījot āpšus un jenotsuņus ar laiku-ir viegls un parocīgs.