Šodien vārdadienu svin Persijs, Vaida, Klaudija, rītdien - Magnuss, Maigonis, Mariuss
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - LVM alkatība

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 21 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 15.08.2011. 09:59
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
15.08.2011. 08:26
Vai, vai, vai... Viss nāk gaismā!!!
http://www.tvnet.lv/zala_zeme/...
Juris
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
15.08.2011. 09:19
Andi - Tev uz LVM laikam tāāāāds zobs, ka aknām nevienu brīdi nav miera? Tas tā ir tikai uz LVM vai uz da jebko?
Mani vienkārši besī, ka tirliņi bez meža izglītības un sajēgas no meža kvankšķ uz LVM un, kad šamēji - nu pilnīgi loģiski - sāk aizstāvēties - tad vispār putas pa gaisu sāk laist! A ko ta gribējāt - lai vēl otru vaigu pagriež?
Pie tam - esmu 100% pārliecīnāts, ka atbildes reakcija ir cēlusies no patiesas pārliecības, kas balstīta uz zināšanām un izpratni nozares procesos un meža resursu apritē nevis saistībā ar naudu, kā te daži labi mēģina to noformēt. Bleķis tas ir. Un stipri lēts. Tiek izmantots tas, ka meža nozare patiesībā ir ļoti šaura un visi visus pazīst, jo ir vai nu mācījušies kopā vai jau senči mežinieki bijuši pazīstami, vai kā citādi - un neizbēgamas ir situācijas, kad vienu darbu atstājot, arī nākamājā ir saikne ar iepriekšējām darba vietām. Neizbēgami. Un šo lietu jau var pagriezt pēc vajadzības ... Kas pats ir meža nozarē iekšā, tas to zin.
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
15.08.2011. 09:46
Juri, man uz visiem zobs, kas izzog mūsu/manu valsti un zemi!
Nu nav taču nekāds noslēpums, ka LVM ir sile ZZSam, kā un kur naudu pludina! Nu kāpēc ir pašiem pret sevi muļķi jātēlo? Vai Tu 100% esi pārliecināts, ka LVM 100% pareizi un godīgi rīkojās???
Iespējams, es kļūdos, taču pašlaik ir pārliecība, ka, kā jau ikvienā nozarē, čakarē mani, tevi un visu tautu!
Juris
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
15.08.2011. 09:59
Andi! Izsakoties ar Taviem apzīmējumiem, LVM ir sile Latvijas valstij kā ikgadējs maksājums budžetā (un pamatīgi liels) nevis kāda grupējuma kasē. LVM kā meža apsaimniekotājs ir vismaz reizes desmit godprātīgāks par 99% citu mežu apsaimniekotāju. Tev pašam mežs ir? Ja ir, tad cik godīgi eso nodokļus nomaksājis? Cik godprātīgi esi atjaunojis izcirstās platības? Ar kādu stādmateriālu? Labprāt ieietu Tavā mežā aci uzmest ...