Video brilles! - tāda bija tēma! bet tu te malies par pixeļiem un kaut ko mēģini ieklārēt arī pārējiem! BOTS.
Paliec pie savas pārliecības un esi laimīgs.
.
ADMIN! lūdzu izdzēs šo tēmu!
Riktīgs zvans. Mēs viņam par meitu a viņš: gribu mammu gribu mammu. Tu jau pats gribēji viedokli ,ne jau ka mēs Tev dauzījāmies pie durvīm un brīdinājām. Nopērc tās briles un izbeidz raudāt.
laikam nekomentesu vairak :) he he he samejais bus memi nikns :)
Slēpts
07.02.2011. 07:20
Uldi ar savu tekstu es gribēju teikt, ka iespējams tām videobrillēm kvalitāte ir daudz labāka nekā trakajam telefonam ar 8 MPIx kameru, viģikam jau galvenais lai fps ir augsts
Pikseļiem pie video vai foto kvalitātes tiešām nav nekāda nozīme! Kāpēc ir, kā Jūs domājiet, spoguļkameras 1kg smagas un tik dārgas????
Mans telefons (HTC DESIRE HD) gan taisa bildes LABĀKAS, nekā vecais SONY ciparnieks ziepinieks! BET... tas nekad nebūs tik labs kā normāls fočiks! Esmu pārliecināts, ka šīm brillēm ir ieraksts tikai tik labs, lai redzētu alni 10m priekšā, bet ne lidojošu un šaujamu šnepi 25m! Ja naudas būtu miljoniem, nopirktu, bet ne vairāk!
A ir kāds video YOUTUBE ar šīm brillēm???
Te ir ieraksts no citām brillēm!
Paliec pie savas pārliecības un esi laimīgs.
.
ADMIN! lūdzu izdzēs šo tēmu!
Mans telefons (HTC DESIRE HD) gan taisa bildes LABĀKAS, nekā vecais SONY ciparnieks ziepinieks! BET... tas nekad nebūs tik labs kā normāls fočiks! Esmu pārliecināts, ka šīm brillēm ir ieraksts tikai tik labs, lai redzētu alni 10m priekšā, bet ne lidojošu un šaujamu šnepi 25m! Ja naudas būtu miljoniem, nopirktu, bet ne vairāk!
A ir kāds video YOUTUBE ar šīm brillēm???
Te ir ieraksts no citām brillēm!
Ar dažādiem stiprinājumiem!
http://cgi.ebay.com/Mini-DV-Ca...