piekritu Arni tikai vienam punktam :) tas ir ieroča vilkšana ārā nav attaisnojama :( es nekad ta nedaritu labak ir dabut pa muti un ja butu zeme un mani sparditu tad padomatu par ieroca izvilksanu :) vai nav taisniba man????
Slēpts
22.02.2011. 19:21
Vienīgais, kur Arnim var piekrist ir ieroča ienešana kino, par cik tā ir publiska izklaides vieta. A jebkuru uzbrukumu jau var uzskatīt par nelikumīgu mēģinājumu vardarbīgi atņemt šaujamieroci, tad arī viņu var izvilkt no maksts.
Nav labs tas A. Zvejnieka izteikums, ka pa pieciem gadiem cilvēka galvā var daudz kas sagriezties...
Tik pat labi var sagriezties i pa nedēļu, vai dažām dienām. Tas nenozīmā, ka visiem tagad šoferu komisijas arī nāksies iet ik pēc nedēļas. Tas ir marazms, kad ierēdņi pēc katra negadījuma cenšas grozīt likumus, demonstrējot, ka viņi strādā.
Es te tā padomāju Latvijas Mednieku asociācija, vai nevar viņus sūdzēt tiesā vai kur citur par to ka viņu nosaukums maldina sabiedrību? Nosaukumā mednieku varētu būt medību, vai medību iecirkņu, bet ne mednieku...
Neesmu jurists tāpēc nezinu, vai tā drīkst maldināt sabiedrību? juristu viedokli lūdzu studijā... :)! Savādāk sanāk ka es varu nodobināt vienalga kādu biedrību ar trīs biedriem un nosaukt to piemēram par Latvijas Cūku audzētāju biedrību un pārstāvēt viņu (lasi -savas)intereses kaut man ar lopkopību nav nekāda sakara!!? Lūdzu cien., juristi paskaidrojiet man vai ir kādi normatīvie noteikumi, likumi, kas to regulē???
Piemērs manai vēstulei iepriekš rakstītajā!
Pastāv tāda organizācija Latvijas Zemes īpašnieku biedrība, es paņemu izmainu nosaukumā divus burtus un nodibinu sekojošo biedrību- Latvijas Zemju īpašnieku biedrība! Un visur aktīvi piedalos un itkā pārstāvu zemes īpašniekus.... sviests, bet teorētiski iespējams..... Dzīvs piemērs ka to var darīt ir LATMA!
Artur - tīri teorētiski Tev ir taisnība, bet nekoncentrēsimies uz sīkumiem. Nudien tas šobrīd nav svarīgi...žēl vienīgi, ka mūs tā app*a 10 garus gadus. Bet nu - slaukšanas laiks ir beidzies...
PS. app*a var katrs izlasīt tā, kā uzskata par vajadzīgu :)
Tik pat labi var sagriezties i pa nedēļu, vai dažām dienām. Tas nenozīmā, ka visiem tagad šoferu komisijas arī nāksies iet ik pēc nedēļas. Tas ir marazms, kad ierēdņi pēc katra negadījuma cenšas grozīt likumus, demonstrējot, ka viņi strādā.
Neesmu jurists tāpēc nezinu, vai tā drīkst maldināt sabiedrību? juristu viedokli lūdzu studijā... :)! Savādāk sanāk ka es varu nodobināt vienalga kādu biedrību ar trīs biedriem un nosaukt to piemēram par Latvijas Cūku audzētāju biedrību un pārstāvēt viņu (lasi -savas)intereses kaut man ar lopkopību nav nekāda sakara!!? Lūdzu cien., juristi paskaidrojiet man vai ir kādi normatīvie noteikumi, likumi, kas to regulē???
Pastāv tāda organizācija Latvijas Zemes īpašnieku biedrība, es paņemu izmainu nosaukumā divus burtus un nodibinu sekojošo biedrību- Latvijas Zemju īpašnieku biedrība! Un visur aktīvi piedalos un itkā pārstāvu zemes īpašniekus.... sviests, bet teorētiski iespējams..... Dzīvs piemērs ka to var darīt ir LATMA!
PS. app*a var katrs izlasīt tā, kā uzskata par vajadzīgu :)