Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
28.03.2013. 09:41
Nu jau vairs nav jābrauc visiem uz Rīgu, bet ir jauna ideja - obligāta apdrošināšana? :D Vēl tik vajadzētu katrai plintei, līdzīgi kā auto, ieviest obligāto OCTA! :)
Kārlim cepums! Radošs cilvēks. :) Kārli, vai esi dzirdējis tādu jēdzienu kā "profesionālā deformācija"? Šī parādība visvairāk skar ārstus, policistus un pedagogus - dakterim rodas pārliecība, ka visi ir slimi; policistam, ka visi ir potenciāli noziedznieki; pedagogam, ka visi ir neglābjami dumji.
Vienam tēvam bij' trīs dēli - divi gudri, trešais izgudrotājs .... :D
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
28.03.2013. 09:47
Vienā ziņā gan Kārlim piekrītu - pusakls pensionārs pie stūres ir drauds visam dzīvajam.
Tai pašā laikā viens otrs šmigotājs pie stūres pat komā ir labāks braucējs kā katrs trešais skaidrā esošais "apzinīgais pilsonis" (patiesībā - tizlenis pie stūres, kuram autovadīšanas dotības daba apdalījusi plus vēl cilvis nejēdzīgi samācīts autoskolā). Savā mūžā esmu pie stūres nobraucis vairāk kā miljons km un zinu, ko saku. Tā kā nevajag gluži tā - visus pār vienu kārti. A varbūt arī man piemetusies "profesionālā deformācija" un tamdēļ tracina apzinīgie braucēji?
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
28.03.2013. 13:05
Juri, vajag izvirzīt priekšlikumu, ka, ja cilvēks 10 gadus braucis pārsvarā cukā un nav izraisījis nevienu avāriju, tad viņam vajag atļaut arī turpmāk cukā braukt :D :D :D
Kārlim cepums! Radošs cilvēks. :) Kārli, vai esi dzirdējis tādu jēdzienu kā "profesionālā deformācija"? Šī parādība visvairāk skar ārstus, policistus un pedagogus - dakterim rodas pārliecība, ka visi ir slimi; policistam, ka visi ir potenciāli noziedznieki; pedagogam, ka visi ir neglābjami dumji.
Vienam tēvam bij' trīs dēli - divi gudri, trešais izgudrotājs .... :D
Tai pašā laikā viens otrs šmigotājs pie stūres pat komā ir labāks braucējs kā katrs trešais skaidrā esošais "apzinīgais pilsonis" (patiesībā - tizlenis pie stūres, kuram autovadīšanas dotības daba apdalījusi plus vēl cilvis nejēdzīgi samācīts autoskolā). Savā mūžā esmu pie stūres nobraucis vairāk kā miljons km un zinu, ko saku. Tā kā nevajag gluži tā - visus pār vienu kārti. A varbūt arī man piemetusies "profesionālā deformācija" un tamdēļ tracina apzinīgie braucēji?
Es taču pajokoju... (sarkstošs smailiņš)