Šodien vārdadienu svin Milda, Karmena, Manfreds, rītdien - Valija, Ina, Ināra, Inārs
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - ierosinājums

Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2015-12-16 19:34
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
27.03.2011. 21:09
Pacēlu tēmu lai godīgie profila lietotāji nejustos neerti par savu jautājumu vai viedokli. Pirms tam speciāli apšaubīju Madaras Balodes veiksmīgās medības. Jūs domājat, ka viņa jutās labi, viņai pat nav iespējas paskatīties uz to "gudrinieku", kur nu vēl uzzināt no kuras puses tāds uzradies. Varoņi mēs esam tikai krūmos, kad neviens nezin un neredz. Ja vairākums būs par atklātumu ieradzīsiet arī manu ģīmi ar visu atrašanās vietu utt., ja palieku mazākumā LŪGUMS ADMINISTRATORAM IZMEST MANI NO FORUMA. NEGRIBU STĀVĒT UZ MASTA AR NEREDZAMIEM RĒGIEM.
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2020-07-13 20:35
27.03.2011. 22:00
Jāni ar 99,999% šī foruma rēgu Tev nekad mūžā nebūs jāstāv uz masta tāka aruments neiztur kritiku. :)
Pie tam katram bērnam māca ka interneta vide nav vieta kur publiskot privātu informāciju, tsk savu īsto vārdu, foto tel. nr., adresi utt. Vecie vientieši, tsk. es, skolā nav Informātiku mācijušies tāpēc tiem varētu piedot.
Ja kāds grib nopietnas sarunas un atbildību par teikto tad tam jāmeklē cita vieta, biedrības, interešu klubi utt., protams reāli ne virtuāli.
Vispār jau forumos sēž kādi 70-80% ņekčomnuju pusaudžu, pārējie 20-30% ir vecāki cilvēki (tsk. es) kuri ielauzījušies kompjūteru gudrībās un kuri sēž pie monitora, klabina taustiņus un meklē pseidotaisnību, jo slinkums pacelt dirsu lai
aizstaigātu līdz mežam. ;D
Administrācija
Administrācija
Pēdējo reizi manīts 2023-06-27 16:14
Lietotāja statuss: Lietotājs
27.03.2011. 23:04
Ierosinājums atbalstāms.
Lūdzu ziņot par viltus profiliem uz http://www.medniekiem.lv/?m=co... atsūtot profila linku un pamatojumu, kāpēc, jūsuprāt, tas ir viltus profils, kas būtu jādzēš.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2015-12-16 19:34
27.03.2011. 23:15
Juri!.... NEGRIBU STĀVĒT UZ MASTA AR NEREDZAMIEM RĒGIEM......Attiecās arī uz Tevi. Laikam muļķīgi iedomājos, ka varētu atrast atbalstu cilvēciskai atklātībai, kam sekotu loģiski komentāri, skaidri padomi utt. Kad sāku apmeklēt šo forumu bija cita patīkama gaisotne - ne bildes bij asiņainas ne tēmas jocīgas, arī profila bilde man bija. Protamas katram savs viedoklis, tāpēc arī tēma. KURŠ : KURU?
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2020-07-13 20:35
28.03.2011. 20:46
Jāni, protams ka arī uz mani, manā postā tā arī stāv rakstīts (tsk. es).
Un par ptīkamo gaisotni nefleitē, tā varbūt bija pašā pašā sākumā, nu jau vairāk kā 3 gadi riņķi kā te ir viena vienīga nesakarīga pļūtīšana. Tieši šī iemesla pēc arī tika uzbūvēts paralēlais forums.
Lai veicas.
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
28.03.2011. 21:47
Jāni, ja gribi ar kādu iepazīties, tad šī nav īstā vieta... :))))))
Slēpts
28.03.2011. 22:18
Ja vien būtu iespēja, tad jau sen būtu izdzēsies no šejienes un izdzēsis visus savus viltus profilus :)
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-12-11 13:29
Lietotāja statuss: Lietotājs
29.03.2011. 15:07
Forums ir vieta,kur apmainīties viedokļiem,gūt sev intrersēsošu informāciju,kolēģu piredzi,bet ne paust savas emocijas ,savu kultūras līmeni un vēl nezin ko.FORUMs par medibām!!!
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2014-12-07 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: 11 gadi
Aprīkojums: Browning Gold Fusion
30.03.2011. 19:43
Veči atslābstiet, šis forums jau sākotnēji bijis biznesa projekts un nevienu te neinteresē sejas, personas kodi un vārdi, bet gan masa! Un no otras puses - kurš ar savu īsto identitāti būs gatavs savos komentāros iet līdz galam par tādām tēmām kā likumdošana, Valdība, korupcija utt, zinot, ka katrs interneta vidē rakstītais vārds tur paliek uz ĻOTI ilgu laiku, bet pašam vai nu darba līgums vai amats neļauj šādas vaļības! Ierakstiet Googlē savu vārdu un apskatieties visu par sevi:)