Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.03.2011. 09:01
Paris reizes esmu saskaries ar sadu kartisu izmantosanu, jasaka ka ideja liekas gana laba lai ar vinu padalitos. Pirms medibam tiek izviktas kartinas uz kuram ir tavi nummuri visai dienai. Respektivi pirmaja masta piemeram 2, otraja 13, tresaja 21 utt. Idejas prieksrocibas acimredzamas: 1. nummurini nav javelk pirms katra masta 2.katram mastam ar vienu vilcienu tu dabu citu nummurinu 3. kartina izmera zina ir patikamaks formats neka tradicionalie nummurini. Pieliksu klat tadu kartinu paraugus, kas grib var izdrukat, sagriezt, ielaminet un izmantot!!! P.S. sis konkretas ir izmantojamas lidz sesiem mastiem divdesmitpiecu viru lielam kolektivam (domajams lielakai dalai deres). Man vinas ir ari pdf formata, ja kadam vajag, tad rakstiet andris.zarins@medniekiem.lv, izsutisu pa e pastu!
Vadot medības daudz maz skatos , lai veči nenoskrietos . Tas ir, ja iepriekšējā mastā mednieks tālu gājis , nākošajā cenšos nolikt tuvāk no izejas vietas. Ar šīm kartiņām dažam medības paliek par maratonu.
Jā,bet ja nepiedalās 25 mednieki,atkal sviests un skaidrošanās pirms katra masta.Protams ja ir tie 25 tad ir ērti.Vienkāršāk vilkt numuru visai dienai un pēc katra masta atkarībā no mednieku daudzuma,2 , 3 vai 5 iet uz strīpas beigām.Vēl labs variants kurš labi strādā,bet pielietojams ne lielā un draudzīgā kolektīvā ir kad katrs apzinās savas spējas un iespējas un vadītājs liek uz nummuriem,pēc ieroča tipa un pielietošanas ērtuma kā arī skatās pēc vīru gadiem.Jaunākie iet lielos gabalus,seniori tuvākus utt.
Mums klubā ir tāda kārtība: Medniekus nostāda ierindā, grenadierus( tie kas nevar iet, parasti 3-4 veči) rindas priekšā, pārējie velk numurus, kas viņiem būs uz visu dienu... Grenadierus liek tuvāk mašīnām un tad pēc nummuriem. Pēc katra masta 3-5medniekus uz aizmuguri, lai vieniem un tiem pašiem nav jāskrien visu dienu līdz pēdējam nummuram.
Pieliksu klat tadu kartinu paraugus, kas grib var izdrukat, sagriezt, ielaminet un izmantot!!!
P.S. sis konkretas ir izmantojamas lidz sesiem mastiem divdesmitpiecu viru lielam kolektivam (domajams lielakai dalai deres). Man vinas ir ari pdf formata, ja kadam vajag, tad rakstiet andris.zarins@medniekiem.lv, izsutisu pa e pastu!