Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
13.04.2008. 14:30
Neaizmirsīsim laima slimību. Biju saķēris, locītavas vēl tagad brīžiem krakšķ!!!
Bet nav ļaunuma bez labuma, ja nedod dievs izsauks pie prokurora, tad varu medicīniski pamatot īslaicīgus atmiņas zudumus.............. :))))
Nu no ercem ir nevis meningits bet encifalits. Man mutere izslimoja, labi ka bes sekam ja neskaita vasaru pavaditu slimnica. Itka imunitate ir pec izslimosanas, bet neviens nezin cik ilgi, tapec japarbauda cik tas antivielas ir asinis.
Man atkal bija nokavets menesis pec trim gadiem un nebija imunitates vielas asinis taka dabuju visu kursu sakt no jauna.
Par ērcēm? Man 2 encifalīti - pirmais bija smagāks, otrais jau vieglāks. Pirmais bija apmēram 5 gadi pēc pēdējās potes (bija obligātas, kad tehnikumā mācījos). Tā arī vairāk neesmu potējies (pēdējā pote ap 1993). Laimu dabūju pagājušajā gadā - locītavas nekrakšķ - laikam laicīgi uzsāku ārstēšanās kursu. Es nepotējos, bet citiem gan iesaku!
Bet nav ļaunuma bez labuma, ja nedod dievs izsauks pie prokurora, tad varu medicīniski pamatot īslaicīgus atmiņas zudumus.............. :))))
Man atkal bija nokavets menesis pec trim gadiem un nebija imunitates vielas asinis taka dabuju visu kursu sakt no jauna.